Değişiklik değil bizim buralarda da once kaynanaya gidilir sonra kizin ailesine sonra akrabalara herkesten önce anne babadır ilk ziyaret edilmesi gereken başımıza bir iş gelse herkesten önce onlar koşarlar demi o yüzden önce onları hoşnut etmeliyiz bu benim kendi şahsi düşüncemAsıl sizin yazdıklarınıza ben şok oldum ne olur önce gelinin tarafına gitseler ne kadar değişiksinİz
Önce kızına ailesine gidilse ne olur neden 2. Sınıf insan müamelesi görüyor kızın ailesiDeğişiklik değil bizim buralarda da once kaynanaya gidilir sonra kizin ailesine sonra akrabalara herkesten önce anne babadır ilk ziyaret edilmesi gereken başımıza bir iş gelse herkesten önce onlar koşarlar demi o yüzden önce onları hoşnut etmeliyiz bu benim kendi şahsi düşüncem
Konu zaten kızın ailesi değil ki farketmez zaten ama onlar beklerken akraba ziyaretine başlamaları sorun en azından haber verselerdi belki yine bu kadar sorun olmazÖnce kızına ailesine gidilse ne olur neden 2. Sınıf insan müamelesi görüyor kızın ailesi
Akrabadan önce ailelere gitmek tabi daha uygunKonu zaten kızın ailesi değil ki farketmez zaten ama onlar beklerken akraba ziyaretine başlamaları sorun en azından haber verselerdi belki yine bu kadar sorun olmaz
İyi bayramlar sizeAkrabadan önce ailelere gitmek tabi daha uygun
Sizedeİyi bayramlar size
Neye sok oluyosunuz sizde ona bakarsaniz esinizin ailesine gitmemismisiniz 1.gun.siz annenizi dusunuyosunuz hakli olarak oda kendi annesini dusunuyo.burda tam gorumcelik yapmissiniz bence. Anlayisssiz bencil insanlara tav oluyorum yaHerkesin bayramini kutlarim guzel bir bayram diliyorum.Bayramin 1.gunu aksama dogru annemlere geldim.Bayram gunu garip kalmasinlar diye.Evli 2 erkek kardesim var onlarin gec geliceklerini tahmin ettim.ilk gun kimse gelmedi buyuk gelinimizin kurban telasi vardi.kucuk gelinimizde annesi yillar once vefat etmis mezarliga gidecez demis erkek kardesim 2.gunu geliriz demis.bizim bildigimiz oluler arefe gunu ziyaret edilir neyse tamam dedik.2.gun oldu buyuk gelinimiz geldi kardesim calistigi icin gelemedi.neyse kucuk kardesimi aradi babam henuz 1 yillik evliler karsilara gitmisler gelinin akrabasini ziyarete biz şok olduk.babamda uzuldu oglum once ananin babanin yanina geleydik o taraflar kacmiyordu gene giderdiniz dedi kapatti telwfonu.cok canim sıkıldi babamlarla evlerinin arasinda 1 minibus luk yol var.benimde cocugum olucak gebeyim ayni donem gelinimizinde cocugu olucak.benim ilk cocugumdan herseyim var besik araba ivir zivir.onlarin birseyi yok haliyle kardesimin borcu var bebek icin alinacak cok esya var diye uzum uzum uzuluyordum.10 gun once bebek icin gerekli 200 tl.lik birseyler eksik gedik aldim goturdum.daha da alacaktim.ama anasini babasini hice sayan beni sayarmi.gelinimiz aramadi bile bayramlasmak icin.dugunlerinede en cok ben yardim ettim.nisan bohcasi dugun bohcasi evinin butun eksik kalan herseyini ben tamamladim.simdi birkac ay sonra izne ayrilacagim maddi olarak cok sikisacak olmama ragmen aklim fikrim onlardaydi darda kalmasinlar diye.simdi bir yanim diyor ne istiyorsan al icinde kalmasin bir yanim bunlara degmez bunlarin onune dunyayida sersen kadir kiymet bilmezler.bakalim onlarinda cocuklari olacak herkes yasattigini yasamadan olmesin.cokkk zoruma gitti yaa.gorumcesinin sanane demesin bazi arkadaslar lutfen ben telefon acip kimsenin huzurunu bozmadim ama oluyorum sikinti stresten.
Bence gereksiz yere kafayı takıyorsunuz. Benimde kardesim yeni evlendi. Herkesin bir hayati var. Anneme babama saygı duysunlar yeter. Ilk bayramlarinda tatile gittiler. Annem laf edecek oldu , susturdum. Gereksiz tatsızlık olur. Iyi olsunlar, huzurlu olsunlar , geç gelsinler ne var bunda ...Herkesin bayramini kutlarim guzel bir bayram diliyorum.Bayramin 1.gunu aksama dogru annemlere geldim.Bayram gunu garip kalmasinlar diye.Evli 2 erkek kardesim var onlarin gec geliceklerini tahmin ettim.ilk gun kimse gelmedi buyuk gelinimizin kurban telasi vardi.kucuk gelinimizde annesi yillar once vefat etmis mezarliga gidecez demis erkek kardesim 2.gunu geliriz demis.bizim bildigimiz oluler arefe gunu ziyaret edilir neyse tamam dedik.2.gun oldu buyuk gelinimiz geldi kardesim calistigi icin gelemedi.neyse kucuk kardesimi aradi babam henuz 1 yillik evliler karsilara gitmisler gelinin akrabasini ziyarete biz şok olduk.babamda uzuldu oglum once ananin babanin yanina geleydik o taraflar kacmiyordu gene giderdiniz dedi kapatti telwfonu.cok canim sıkıldi babamlarla evlerinin arasinda 1 minibus luk yol var.benimde cocugum olucak gebeyim ayni donem gelinimizinde cocugu olucak.benim ilk cocugumdan herseyim var besik araba ivir zivir.onlarin birseyi yok haliyle kardesimin borcu var bebek icin alinacak cok esya var diye uzum uzum uzuluyordum.10 gun once bebek icin gerekli 200 tl.lik birseyler eksik gedik aldim goturdum.daha da alacaktim.ama anasini babasini hice sayan beni sayarmi.gelinimiz aramadi bile bayramlasmak icin.dugunlerinede en cok ben yardim ettim.nisan bohcasi dugun bohcasi evinin butun eksik kalan herseyini ben tamamladim.simdi birkac ay sonra izne ayrilacagim maddi olarak cok sikisacak olmama ragmen aklim fikrim onlardaydi darda kalmasinlar diye.simdi bir yanim diyor ne istiyorsan al icinde kalmasin bir yanim bunlara degmez bunlarin onune dunyayida sersen kadir kiymet bilmezler.bakalim onlarinda cocuklari olacak herkes yasattigini yasamadan olmesin.cokkk zoruma gitti yaa.gorumcesinin sanane demesin bazi arkadaslar lutfen ben telefon acip kimsenin huzurunu bozmadim ama oluyorum sikinti stresten.
Herkesin bayramini kutlarim guzel bir bayram diliyorum.Bayramin 1.gunu aksama dogru annemlere geldim.Bayram gunu garip kalmasinlar diye.Evli 2 erkek kardesim var onlarin gec geliceklerini tahmin ettim.ilk gun kimse gelmedi buyuk gelinimizin kurban telasi vardi.kucuk gelinimizde annesi yillar once vefat etmis mezarliga gidecez demis erkek kardesim 2.gunu geliriz demis.bizim bildigimiz oluler arefe gunu ziyaret edilir neyse tamam dedik.2.gun oldu buyuk gelinimiz geldi kardesim calistigi icin gelemedi.neyse kucuk kardesimi aradi babam henuz 1 yillik evliler karsilara gitmisler gelinin akrabasini ziyarete biz şok olduk.babamda uzuldu oglum once ananin babanin yanina geleydik o taraflar kacmiyordu gene giderdiniz dedi kapatti telwfonu.cok canim sıkıldi babamlarla evlerinin arasinda 1 minibus luk yol var.benimde cocugum olucak gebeyim ayni donem gelinimizinde cocugu olucak.benim ilk cocugumdan herseyim var besik araba ivir zivir.onlarin birseyi yok haliyle kardesimin borcu var bebek icin alinacak cok esya var diye uzum uzum uzuluyordum.10 gun once bebek icin gerekli 200 tl.lik birseyler eksik gedik aldim goturdum.daha da alacaktim.ama anasini babasini hice sayan beni sayarmi.gelinimiz aramadi bile bayramlasmak icin.dugunlerinede en cok ben yardim ettim.nisan bohcasi dugun bohcasi evinin butun eksik kalan herseyini ben tamamladim.simdi birkac ay sonra izne ayrilacagim maddi olarak cok sikisacak olmama ragmen aklim fikrim onlardaydi darda kalmasinlar diye.simdi bir yanim diyor ne istiyorsan al icinde kalmasin bir yanim bunlara degmez bunlarin onune dunyayida sersen kadir kiymet bilmezler.bakalim onlarinda cocuklari olacak herkes yasattigini yasamadan olmesin.cokkk zoruma gitti yaa.gorumcesinin sanane demesin bazi arkadaslar lutfen ben telefon acip kimsenin huzurunu bozmadim ama oluyorum sikinti stresten.
Gelininiz de düşünmeliydi size aile ziyaretini ama öncelikle sizin muhatabiniz, kendi kardeşiniz..genel de bizim toplumumuzda hep gelinlere suç bulunuyor. Oysaki anne babayı düşünmek ilk önce evlâdın sorumlulugu. Yeğeninizi de bu kadar düsünmeyin bence, anne babasının sorumluluğu alışveriş yapmak. Zaten ne kadar çok şey alır ve yaparsanız beklentiniz artar, beklenti de hayal kırıklığına sebep olur. Hep böyle olurHerkesin bayramini kutlarim guzel bir bayram diliyorum.Bayramin 1.gunu aksama dogru annemlere geldim.Bayram gunu garip kalmasinlar diye.Evli 2 erkek kardesim var onlarin gec geliceklerini tahmin ettim.ilk gun kimse gelmedi buyuk gelinimizin kurban telasi vardi.kucuk gelinimizde annesi yillar once vefat etmis mezarliga gidecez demis erkek kardesim 2.gunu geliriz demis.bizim bildigimiz oluler arefe gunu ziyaret edilir neyse tamam dedik.2.gun oldu buyuk gelinimiz geldi kardesim calistigi icin gelemedi.neyse kucuk kardesimi aradi babam henuz 1 yillik evliler karsilara gitmisler gelinin akrabasini ziyarete biz şok olduk.babamda uzuldu oglum once ananin babanin yanina geleydik o taraflar kacmiyordu gene giderdiniz dedi kapatti telwfonu.cok canim sıkıldi babamlarla evlerinin arasinda 1 minibus luk yol var.benimde cocugum olucak gebeyim ayni donem gelinimizinde cocugu olucak.benim ilk cocugumdan herseyim var besik araba ivir zivir.onlarin birseyi yok haliyle kardesimin borcu var bebek icin alinacak cok esya var diye uzum uzum uzuluyordum.10 gun once bebek icin gerekli 200 tl.lik birseyler eksik gedik aldim goturdum.daha da alacaktim.ama anasini babasini hice sayan beni sayarmi.gelinimiz aramadi bile bayramlasmak icin.dugunlerinede en cok ben yardim ettim.nisan bohcasi dugun bohcasi evinin butun eksik kalan herseyini ben tamamladim.simdi birkac ay sonra izne ayrilacagim maddi olarak cok sikisacak olmama ragmen aklim fikrim onlardaydi darda kalmasinlar diye.simdi bir yanim diyor ne istiyorsan al icinde kalmasin bir yanim bunlara degmez bunlarin onune dunyayida sersen kadir kiymet bilmezler.bakalim onlarinda cocuklari olacak herkes yasattigini yasamadan olmesin.cokkk zoruma gitti yaa.gorumcesinin sanane demesin bazi arkadaslar lutfen ben telefon acip kimsenin huzurunu bozmadim ama oluyorum sikinti stresten.
Anne babanızın vereceği tepkiyi siz veriyorsunuz.. neden bu kadar geriyorsunuz kendinizi.. Bu onların sorunuKardesten hayir yok ana baba bilmiyor onlardan olacak yegenden bi hayir gorecegiz.herkesin onceligini gorduk burnunun ucundaki anasini babasini es gectiler onemsemediler.En son anaya babaya gelinmez uzak olur neyse yahu yakinlar diyorum.Kosa kosa teyze kizina gidilmez kacmiyo teyze kizi gene gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?