Mübarek gün duacınız olurum bir el atıverin kızlar

bence normal konuşun..
eğer gerçekten bir sorun varsa bu ilerleyen günlerde kendini belli eder zaten..

ama ortada bir şey yok ve sadece yorgunsa, siz şu an durduk yere kavga çıkartmış olabilirsiniz.

Yüzyüzeyken iyi olup da , mesajda böyle olmasının başka bi kadınla ilgisi yoktur değil mi

canı bişeye sıkılmıstır ya hayat bu hersey gulluk gulıstanlık degıl
bekle bakalım sureklı boyle yaparsa altında bısey ara ..

kelin ilaci olsa basina surermis. ne ölüyorum ne yasiyorum. surunuyorum. dua edeyim ikimize. en yakın zamanda her şey yoluna girsin. gucum kalmadu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende senin için edicem bu mübarek gece . İkilemde kalmak ne kadar zor .

Haklısınız aslında ama yapı olarak çok sabırsızım . En ufak soğukluğunda hemen soğudu mu diyorum

ben suan ustune gitmemeye ugrasiyorum. his ses etmiyorum. o yazarsa yazıyorum. üstüne gittikce nazlanmaya basladi. bu taktik tutarsa sana da soylerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Taktiklerimi paylaşalım ya . Bende şu sıra sinir olsamda sesimi çıkarmıyorum . Sorun çıkaran değil huzur veren kadın rolündeyim

Taktiklerimi paylaşalım ya . Bende şu sıra sinir olsamda sesimi çıkarmıyorum . Sorun çıkaran değil huzur veren kadın rolündeyim

ben suan huzur da vermiyorum huzur da kacirmiyorum. yok gibiyim. cok canim yaniyo gercekten. o soguk dururken ben konusmaya da cabalayamiyorum. saklaban gibi hissediyorum kendimi. bilmiyorum sogudu belki. ne denir ki..

Yüzyüzeyken iyi olup da , mesajda böyle olmasının başka bi kadınla ilgisi yoktur değil mi

ilişkinizde güven yok mu?
bir gece size bebeğim demedi diye hayatında birisi var anlamına gelmez ki?
neden hemen böyle bir düşünceye büründünüz?

sizin ona demediğiz bir gün hayal edelim ve tutup hayatında biri mi var dese size?
bunu benden nasıl beklersin der kıyamet kopartırdınız büyük ihtimalle :)

azıcık ilişkide güven olmalı..

hem bir de şu açıdan bakalım, birisi olsa hayatında ikinizi de idare etmek istese size soğuk davranmayıp
aksine aşkım, bebeğim diye konuşup daha çok çaktırmamaya çalışmaz mı?

o zaman her aşkım bitanem dediğinde bu adam benimle neden bu kadar ilgili, yoksa bir şey yapıyor da
çaktırmamak için mi bu telaş... şeklinde de yorumlanabilir..

kısaaacaaa :)
nereden bakarsak öyle görürüz..

Sevgililik aslında geçiciliği çağrıştırır, geçici mutlulukları.. Lütfen eğer bir sorun varsa ne olur üzülme, hayat deneyi, gelip geçen tecrübe diye bak olurmu? Erkekler biraz hödüktür ilişkilerde, zorlama kasma bırak ne yaparsa yapsın ama sana bir açıklama yapmak zorunda kalır sen sakin olursan..Belki öyle korktuğun gibi değildir sen evham yapıyorsundur, ama sen yinede üzerine varma, soğumamışsa hala sıcaksa senindir, soğumuşsa kendi bilir de, ve kızlar biraz lütfen soğukkanlı olun böyle durumlarda.. Kendinizi üzüyorsunuz, o adamların umurunda yada haberi olmadan.. Değmez..

Yaklaşık 2 haftadır mesajlaşmalarımız böyle bir iyi bir kötü [/QUOTE]

acık acık konus o zaman ya sıkıntıyı anlatsın yada bu boyle olmaz de tavrını koy ..

yorgundur uzun cevap yazmayabilir aramayabilir bu çok normal ancak sen iyi ki görüştük özlemişim diyince yorgun olsa dahi ben de özlemiştim iyi ki görüştük diyebilirdi. iyi ki görüşmüşüz o zaman demiş yani kendi umursamıyormuş da senin için iyi olmuş gibi.

bana bu cümle ters geldi açıkçası.

ama illaki bu demek değil ki başka bir kız var. başka sorunları sıkıntıları olabilir aklı onlardadır seni çok düşünemiyor hatta önemsiyemiyordur.

böyle dönemler herkesin hayatında olur. aşktan önce başka önemli konular vardır hayatında.

biraz zamana bırak. üstüne gitme. ne olduğunu çıkacaktır ortaya.

ama aklında başka bir kız da olabilir. belki iki arada kalmıştır. bu ihtimali de yine sen göz önünde bulundur derim.

arada illa arkadaslarimizdan sıkılırız..
suanda aranizdaki iletisimi bilemedigim icin yorum yapmam dogru olmaz
bence al karsina acik acik konus yoksa icin icini yer

Söylediğim zaman ısrarla sıkıntı yok diyor . Neden bebeğim vs demiyorsun dediğimde bana içimden böyle geliyor ısmarlama mı olacak diyor .

Çok doğru . Kaldi ki benim ona çok aman aman bir faydam yok . Başka biri olsa uzatmaz bu işi olmuyor eksisonsuz der bitirir .
Demek ki aşkım bebeğim demek ne yazık kı içinden gelmiyor . ama insan sevgilisine neden bunları demek istemez ki

haklısınız . Zaten sıkıntı belirsizlik . Bana çıksa dese ki istemiyorum en azından belirsizlik ortadan kalkacak .

Yaklaşık 2 haftadır mesajlaşmalarımız böyle bir iyi bir kötü

acık acık konus o zaman ya sıkıntıyı anlatsın yada bu boyle olmaz de tavrını koy ..[/QUOTE]

Söyledim daha az önce telefondaydık . Başka bir şey mi var dedim . Hayır dedi . O zaman neden aşkım , bebeğim vs demiyorsun dedim . İçimden böyle geliyor demek ki dedi . Nasıl gelmez içinden ben onun sevgilisiyim

İlişkiye çok uzak bir adamdı .Bana geldiğinde bile hayret ettim ben . Benim gibi bir deliyle uğraşıp üstüne bir ikinci kadınla uğraşamaz diye düşünüyorum aslında :) . İşin şakası bu tabi . Oturduğumuz yerden kalktığımızda elimi tutmak için davranan kendisiydi zaten bütün akşam .

Ailesiyle ilgili sıkıntıları var . Ayrıntısını bilmiyorum tabii . Anlatmaz zira .
Nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum . Ne zaman bana iftara gidelim diyecek .
Görüşme talebini ne zaman yapacak acaba ilerleyen günlerde .

Ve bana söz vermişti . İlişkimize bir 3.kişi fikri doğduğu anda söyleyecek diye . Sözünün eri bir adam . İnşallah beni mahçup etmez ...

o siz değil.. siz o değilisiniz..

size göre her an seven sevdiğine sevdiğini söylemeli... her iki kelimeden birisi aşk sevgi belirtmeli..
fakat sevgilinize göre bu böyle olmayabilir..

yaklaşık 2 saattir bende sevgilimle mesajlaşıyorum..
henüz bana bir sevgi sözcüğü söylemedi, bende aynı şekilde söylemedim :)
bu beni sevmediği anlamına mı geliyor?

hadi diyelim öyle.. o beni sevmesin..
ama bu durumda bende sevmiyor olurum..
ki asla söz konusu değil :) fazlaca aşk var içimde...

gerçekten büyütülecek bir mevzu olmayabilir.. biraz sakin olun

üstelik birisinin siz dediniz diye söylemesindense bırakın içinden geldiği anda desin.. ısmarlama olmaz ki

belki o zaman gerçekten ailevi problemlerindendir.

insan kendini her zaman bir ilişkiye hazır hissetmiyor aslında.

birini gerçekten sevmek bile bazen ilişki istemene yetmeyebiliyor.

zaten başka biriyle daha sevgili olduğunu düşünmüyorum.

ama bazen biriyle tanışırsın hoşlanırsın onu düşünmeye başlarsın da çok daha yeni tanıdığın için hislerinin adını koyamazsın belki öyle bir şey vardır diye düşündüm. tabi umarım yoktur.

en doğrusu akışına bırak ve zaman ver.

Bu konuda size katılıyorum evet sevmediği anlamına gelmez ama soğuduğu anlamına gelir mi ?
Gelse bugün sırf ben istiyorum diye gelip hiç tanımadığı 10 kızın içinde oturur mu ?
Kendi arkadaşlarının yanında elele dolaşır mı ?

Şeytanlar kulağıma fısıldamaya başladı deme öyle deme deme :)
İlişkiye hazırım mutluluk vadediyorum diye geldi . Tabi arkadaşken ne bilsin adam ben böyle ruh hastasıyım :)

Peki sizce ben napayım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…