Mücadeleden bıktım :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Benim burdan başka dertleşicek ve konuşacak kimsem yok of o kadar üzgünümki 5 yıl oldu lanet olasımı desem bi işe girdim ve işyerinde mücadele etmekten yoroldum yer değistireyim desem bulunduğum sektörün her yeri aynı arkadaşlarimda sevmeden gidiyor hep erkeklerin ortami benim bulunduğum yer onlarin hergün aptalca muhabbetlerinden yoroldum ben .evli barkli adamlar oturmuş kadın kız muhabbeti yapiyorlar en son patladim ya kavga ettim büyük bi tartışma oldu bi tanesiyle terbiyesiz en son kapıyı vurdum çıktım ya artik çalisma ortamindan nefret ediyorum ben tek başima mücadeleden yoroldum akşami evden çıkınca dertleşebileceğim kimsem yok daha doğrusu oturup birine dert anlatmakta asla istemiyorum herksin kendince sorunu var zaten ailem var başmda zaten .onlarda olmasa nelere maruz kalirim bilmiyorum ama onlarada anlatsam onlarda üzülüyor üzülmeme ve hasta yaşli insanlar artik bekarim evlenmemiş olmamada üzülüyorlar bekarım diye sirf sanirim arkamda birileri yok gibimi görüyorlar bilmiyorum üzerime çok geliniyor daha önce bayan arkadaşim vardi çalistigim yerde kimse ona karşi öylr değildi ya ben neden tekim :( bunami üzülüyorsun diyebilirsiniz okadar doluyumki size anlatamam tutuncak hiçbirşeyim yokda evrende tek gibiyim her evli mutlu değil belki burda konuları okuyoruz ama ben zaten mutsuz evlilik istemiyorum nebileyim işte gün içinde işte ne yaşarsam yaşayim evime gelince bi eşim olsa bi kızım olsa yada bi oğlum şunları yazarken gözyaşları içinde yazıyorum bigün bende mutlu olur muyum bilmiyorum neyim ben bu hayatta onuda bilmiyorum:(

yalnızlık hissi gerçekten çok kötü bir his.Ben anlayamıyorum zaten,o kadar çok yalnız insan var ki...Sanırım teknoloji ile birlikte artık yalnızlık daha da arttı.Telefon,bilgisayar,televizyon derken kimse bir başkasına tutunamaz oldu.İnşallah karşınıza iyi bir insan çıkar ve birlikte mutlu olursunuz:KK24::KK24:

yalnızlık hissi gerçekten çok kötü bir his.Ben anlayamıyorum zaten,o kadar çok yalnız insan var ki...Sanırım teknoloji ile birlikte artık yalnızlık daha da arttı.Telefon,bilgisayar,televizyon derken kimse bir başkasına tutunamaz oldu.İnşallah karşınıza iyi bir insan çıkar ve birlikte mutlu olursunuz:KK24::KK24:
Bilmiyorum ki artık teknolojimi ama artik bi yuva kurmayı çok istiyorum ve uzunca süre evimde dinlenmek istiyorum artik dayanamıyorum dışarının ortamina :(

Çağımızın vebasıda bu yalnızlık. Herkes aynı dertten müzdarip. Arkadaşlik komşuluk akraba eş dost görüşmeleri tamamen bitmiş durumda. Herkesin en yakını artık telefonu tableti tvsi. İnşallah iyi merhametli bir eşin ve çok tatli bir bebeğin olur en kısa zamanda

Kullanıcı adınız tanıdık gelince, eski mesajlarınıza baktım; düşündüğüm kişiymişsiniz.
Tebdili mekanda ferahlık vardır derler. Mümkünse iş değişikliği mi yapsanız ya da şehir?
Çok melankoliksiniz çünkü ve sürekli olarak evlenmek var aklınızda. Kısır döngü gibi aynı konuları düşünüp mutlu olamıyorsunuz.
Belki yeni bir şehir, yeni insanlar iyi gelir size.

Çağımızın vebasıda bu yalnızlık. Herkes aynı dertten müzdarip. Arkadaşlik komşuluk akraba eş dost görüşmeleri tamamen bitmiş durumda. Herkesin en yakını artık telefonu tableti tvsi. İnşallah iyi merhametli bir eşin ve çok tatli bir bebeğin olur en kısa zamanda
Teşekkür ederim ayy inşallah ya

Kullanıcı adınız tanıdık gelince, eski mesajlarınıza baktım; düşündüğüm kişiymişsiniz.
Tebdili mekanda ferahlık vardır derler. Mümkünse iş değişikliği mi yapsanız ya da şehir?
Çok melankoliksiniz çünkü ve sürekli olarak evlenmek var aklınızda. Kısır döngü gibi aynı konuları düşünüp mutlu olamıyorsunuz.
Belki yeni bir şehir, yeni insanlar iyi gelir size.
İşte sorun o şehir bile değismek nasip olmuyorya biseler olsa belki bu kadar ümitsiz olmam ama iyce dibe vurdum

Aileniz var umarım kendi yuvanizi kuracak doğru insanla da bir an önce karşılaşırsınız, yalnızlık elbette zor ama iş yerinizdeki terbiyesizleri sakın umursamayın, ucuz insanlar için sinirinizi bozduğunuz her dakika için pişman olacaksınız bugünler geçince.Hobiler edinip çevre edinin kendi kalitenizde insanlara denk gelirsiniz hiç olmazsa

Aileniz var umarım kendi yuvanizi kuracak doğru insanla da bir an önce karşılaşırsınız, yalnızlık elbette zor ama iş yerinizdeki terbiyesizleri sakın umursamayın, ucuz insanlar için sinirinizi bozduğunuz her dakika için pişman olacaksınız bugünler geçince.Hobiler edinip çevre edinin kendi kalitenizde insanlara denk gelirsiniz hiç olmazsa
Umarim canim inşallah ya çok sağol

Olumlama diye bir şey gerçekten var, bir araştırın bunu. Aynı şekilde olumsuz düşünmenin de olumsuzluğu çektiğini kaç kişi deneyimlemiş inanamazsınız. Hatta bugün konu olarak gördüm ama hangi forumda, başlığı ne bilmiyorum. 55 gün boyunca istediğiniz şeyi inanarak, gerçekten olacağına içten inanarak günde 5 kere yazıyormuşsunuz.
Örnek: Zayıflayacağım. Zayıflayacağım. Zayıflayacağım. Zayıflayacağım. Zayıflayacağım.

Bu tarz olumlama deneseniz?
Sadece güzel şeyleri düşünseniz? Kaybedeceğiniz bir şey yok, bir deneyin derim.

Back
X