Mucize Zayıflama İksiri

Canım bence toz tarçın genzini yakar olmazsa tarçon çayları var sallama çay olarak onlardan katabilirsin belki aynı etkiyi verir ne dersin.yerimseniben

slm. bu rulo şeklinde tarçın ne oluyor?
hani bakkallarda rulo gibi poşette sarılmış olanları mı kastediyorsunuz.
birde bu üç litre suya koyunca günde iki kez bir bardak nasıl içiyoruz bunu.
bardak 1,5 litrelikmi olacak :)
o kısmı biraz garip geldi de.

Canım aktarlarda satılıyor kabuklu tarçın diyosun bakkalrdanda varmı bilemiyorum.Bu karışımı komposto gibi pişiriyorsun.Günde 3 kere sabah ögle akşam yemeklerden sonra bir bardak içiyorsun diger sayfaları okursan daha iyi anlarsın.akarışık hiçbişi yok bu konuda.a.s.

Arkadaşlar büyük abdest sorunu çekenler bu karışımın içine kaysıs atsınlar.Bu karışımı ben kendi kafamdan uydurmuştum şimdi okuyunca şaşırdım cidden.bu karışım tarçınlı olduğundan çok hoş olur.Ben bu karışımı adet dönemlerimde kan şekeri problemimden kurtulmak için yaparım ve sık sık da yapar içerim hoşaf dolabımdan eksik etmediğim bir karışımdır.ama bu karıma dediğim gibi KAYISI da koyun.Büyük abdeste çıkmanızı sağlar.Zayıflatırmı bilmiyorum.Fakat başka yerdenden boğaz tutulmadıkca zayıflancağını sanmıyorum.Ben 50 kiloyum 36 beden bol gelir.Belki de bu karışımı BİLMEDEN çok sık içtiğim içindir.

kilo vermenin en etkili yolu patates salatası ,haşlaması,çorbadır.aklına her geldiğinde sık sık çorba,yanına öğlen ızgara yada haşlanmış beyaz et.akşam çorba salata,su ve yaz mevsimindeyiz,karpuz kavunla çok rahat kilo verebilirsin.BAŞARILAR.ALLAHIM YARDIM ETSİN.ben 51 kiloya çıkmıştım kışın, boyum 1,70 amannnn vallahi de billahide 50 ye tekrar inene kadar 1 ayım geçti.Bende bittim.Odur budur.Herkese dualar ediyorum arkadaşlar.ama şu yukarıdaki karışımı hep yapıp içerim,Demekki kilomu ben onunla korumuş olabilir diye düşünüyorum bilmeden

Canım hayal gözlüm yukarıdada yazmıştım ben bu karışımı 6 gündür içiyorum ve 2 kilo verdim yanında ögün atlamadan diyet yapıyorum spor yapamıyorum ameliyat oldum çünkü karnım iyileşmedi henüzsenağlamaBirde bu karışımın yanında yeşilçay içiyorum sıkı bir diyet yapmadıgım halde 2 kilo verdim canım birde ben şeker hastasıyım bünyem çok yavaş herün tartılma olayınıda inanki acaba yaptıgım şeyler kilomu aldırdı diye korkudan tartılıyorumsenağlamavalla ne yapcamı şaşırdım bende klava:önceden nasıl zayıf bir kızdım evlendim çocuk bile dogurmadan ne haller düştüm ..hepinizie sağlılı zayıflamalara.s.

Ben yaklaşık 10 gündür içiyorum 2,5 kilo kadar verdim tabi yanında yeşilçayda içiyorum ve diyette yapıyorum ama sıkıldım ben bunun tadından akşamları midem çok bulanıyor eşimde kızdı birsürü şey içiyosun tabi miden bulanır dedi 5 gün daha devam edicem bakalım ne olcak birde diger bitki çaylarındanda midem bulandı artık :((

Ben bu tarifi geçen sene limon ve elmaları 4 e bölerek yapmıştım.

Yanında diyette yapıyodum açıkçası çok zayıflatıcı bi etkisini göremedim. Tek faydası yemeklerden sonra içildiği için midemi rahatlatmıştı.Bunu içenler kesinlikle kabızlık problemi çekmez hatta düzene girebilirler ama bence yağ yakıcı yada inceltici bi etkisi yok.

kızlar bısey sorcam dolaba koyuyoruzya ıcerken hafıf ısıtıp ıcsek olurmukı soguk ıcmemıs oluruz ve yemeklerden sonra daha mı ıyı bende sızden hırslandım bugun denıycem 5 kılom var ve 20 gunde vermem lazım ama bı turlu vermemıyorum buda son care bakalım olur ınsallah bıseyler cvp lbınızı beklıyorum a.s.a.s.a.s.

Canım ben bu karışımı yapıp dolaba koyuyordum ve yemeklerden sonra bir su bardagını ılıtıp içiyordum 10 gün içtim ve 2 kilo kadar verdim çok sık wc çıkartıyor yanında diyette yaptım bıraktım ama içindeki karabibere dayanamadım midem bulandı öyle denildigi gibi haftada 4 kilo verdircegini sanmıyorum ama bünyeye görede değişir bence faydası vara.s.

ben ısıtıp içiyorum çay niyetine, nursel hanım nerdesiniz size özelden ulaşamadım sanırım soracaklarım var :))

kızlar denedim formülü ama ben günde 1 buçuk lt içilecek sanıyorum 2 bardak yeterli geliyomu

ben dun aksam cıtım gece wc zor yetıstım normalde gece mumkun degıl kalkmam sabah ta ıcıtım ıse zor geldım anında etkısını gosterıyo mateden daha ıyı bence bakallım bı 10 gun kullanıcam ınsallah ıse yarara.s.

bana lımon tadı daha cok gelıyo cok kaynattım sanırım yapan arkadaslar en fazla kac dk kaynatıyosunuz ogrenebılırmıyım

Canım elmalar ve limon rengi degişiyor bir nevi haşlanmış gibi oluyor ben hepsi iyice şişince kapatıyorum bilmiyorum ne kadar dogru fakat benide geceleri wc çıkartıyor uykudan kalkıyorum bazen ben ara verdim yeniden başlıycama.s.

bnede ole yaptım da elmalar sıstı tarcın kocaman oldu ama 45 dk felan durdu 3 lıtre tabı oldu 1 5 lıtre yaptıgında kılo vermısmıydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…