- Konu Sahibi AnneyimBen
-
ilaydam arkadaşım merak ettim bu çayı sen 3 öğünde içiyorsun peki her yemekten sonramı öncemi içiyorsun?birde sıcakmı soğukmu içiyorsun?cvp verirsen memnun olurum arkadaşım
arkadaslar karanfıle tane olucak yazmıs ama karabıber tane oluck dıye okudum arkadaslar karabıberın tanesı varmı?
evet cnm var ben marketten aldım
karanfil ve tarçın dışında başka neler var.ben bugün 5 li çaya başladım yemememi yavaşlatarak.
ilk sayfa da tarif var canım hazırlanışıyla beraber. ama elma limon tarçın karanfil karabiber ben ek olarak zencefil de koydum zencefilin yağ yakma özelliği var die
canım bunların zayıflamaya yada şöle söyleyim metebolizma hızlandırmaya etkisi muhakkak vardır,biz bunları inkar etmiyoruz ki,kimine 5i biryerde,kimne elme çayı vs. neyse herkese yarayacak diye birşey yok,bazıları bu mantığı ya anlamıyor yada anlamak istemiyor.en büyük gerçekte herkesin bildiği gibi boğazı tutmak onu tutmadan ne yaparsan kar etmiyor.birde ben pek inanmıyorum ben birşey yapmadan zayıfladım diyenlere,mümkünmü sizce hiç birşey yapmadan zayıflamak(allah korusun hastalık dışında),neyse çenem düştü sustum yerimseniben sevgiler...
güzelimmm bişey yapmadan zayıflanmaz tabii ki spor ve rejim yapılır bol su içilir bazıları yağ yakıcı aminoasit kullanır ben inkar etmedimki:)) tekrar edyorum bu çay bana da yaradı tartıda ama bi kaçgün snr yağ ölçümüne gittim yağ kaybı olmamışdr a sordum o da olmaz tabii ki dedi. baharatların az da olsa metabolizmaya hız kazandrdığını varsayıyolar fakat bu baharat alımını yemekle alın dediler.
ben bu ölçülere göre yaptım çayı çok ta beğendm 1 tencere oldu yani en az 3 tane içmek lazım günde demi yemekten snr işte bu noktada çok içmek bağırsak tembelliği yapıyo dedim.ancak söle zayıflatr şişer başka şey yiyemezsin ööle.insanı rejim psikolojisine hazırlıyo bir de.ayda bi kez ben de yaparım mesela ev ot doldu:)) sadece uzun kullanılmaz okudunmu eskileri bilmiom ama o yüzden dedim ya "arada yapın ailecek için birer bardak diye" hatta ben içine papatya rezene de koydum:) söylediklerim tamamen yanlış anlaşıldı.dr önerisi bi bardak diyorum ve yavaş yavaş tuvalaete zorla çıkmaya başladığımı da ekliyorum:)
bide arkadslar (ilgilenler tabi) içtiğiniz bitki çayını ara ara değiştrn mesela bi gün yeşil çay bigün böğürtlen bi gün kuşburnu
kızlar bu tarifi televizyonda program yapan bir sunucu verdi bende merak ettim işe yarayacakmı diye ve gerçekten bendede işe yaradı sizlere haber vermek istedim sunucuyada ünlü diyetisyen selahattin dönmez vermiş öyle söylemişti. bu içicek vücudtaki yağları yakıyomus ve 1 haftada yediklerinede dikkat ederek sunucu 4 kılo vermiş ben yediklerime pek dikkat edemedim çünkü bebeğimi emziriyorum ama genede 2 kılo verdim. Bu içicek kisinin bünyesinden bünyeye değisiyormus herkezde aynı etkiyi yapmıyormus daha azda kılo verilebiliyormus bu arada mide sorunu ve tansiyonu olanlar yapamazmıs.
Malzemeler :
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak
Hazırlanısı :
elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?