Mucize Zayıflama İksiri

kahvaltıdan sonra 1 bardak soguk içtimiştim bugünde korkudan içmedım çünkü hala başım tam olarak geçmedi etkısı sürüyo yanı içmek istiyorum ama yine tansıyonum düşer dıye endişeleniyorum offf ya içmem lazım 3 kılo vermem lazım:çok üzgünüm:

merhaba kızlar bende nerdeyse 1 haftadır içiyorum 2 kiloya yakın verdim akşam bişey yememeye gayret ediyorum sabah akşam 1 bardak aç karna içiyorum birde bağırsakları muhteşem çalıştırıyo ben çok memnunum sonuçta hepsi bildiğimiz şeyler doğal yani

evet bende 1 ekre yapmıştım ama vermeme etkisi ne oldu bilemiyorum
pek önemsememiştim lohusalığımdaydı inmek için içmiştim bu aralar yine dehnicem bakalım sonuç ne olcak

ay bende heveslendim bunu yapmaya ama toz karabiber ve toz tarcin var evde yinede denicem ben
ama karanfil yok onu bir dahaki sefere katarim

kizlar kaynattim bende bu iksirden, tadi gercekten güzel tarcinli elmali
ama benim anlamadigim bende 3 litre cikmadi daha az cikti
vede sanki dogal elma suyu alip icine limon karabiber koysak aynisi olacak gibi

Tuanacım çok merak edıyom bende bu karışımı yaptım pazartesı
ve pazartesınden bu yana hala içmekteyım bu karışımdan içince senı wc çıkartıyormu ben bu karışımdan içmeye başlayalı çok wc çıkıyorum
bu kulanlarda herkezde boyle mı yoksa sadece bende mı boyle oluyor cevap yazarsan çok sevınırım

Hulicim duduklu tencerede yaparsan 3 lıtre çıkar canım
ben duduklude yapıyorum su kaybı olmuyor hıç aynı yanı
ama normal tencerede yaparsan buhar olup çıkıyor canım ve azalıyor halıyle

ben hergün sabahlari ve aksamlari bi bardak iciyorum..suanda 3 lt bitti...
hem bunu ve hem lahana suyunu denedim 1-2 haftada 1kilo gitti..

simdi yine kaynatcam ve sabah aksam yine icmeye devam etcem tatida hic fena degill:)
sIk sIk tuvalette gidiyorum bende :):)

arkadaşlar iki hafta önce ve emziren bir anne olarak kullanılan malzemelerin bilinen malzemeler olması sebebiyle cesaret edip bende bu çaya başladım tadı kokusu güzel hazırlanışı kolay lakin ciddi bir yan etkisi oldu bende bende yzayım istedim ki kullanacaklar tedbirli olsun içindeki karanfili araştırınca hafif bir uyuşturucu yatıştırıcı etkisi olduğunu öğrendim sanırım karanfilden olsa gerek beynimi uyuşturdu baş dönmesi oldu hareketlerim yavaşladı ensemde yoğunluk duygusu oldu korktum açıkçası.karanfilsiz denedim belirtiler geçti dikkat edin.
kiloya etkisini sorarsanız belki yarım kilo vermişimdir ama açıkçası emzirince bile o kadarı gidiyor zaten yinede his olarak etki ediyor gibi geliyor ve zaman içinde etkili olabilir.iki hafta kullandım yemeğe dikkat edilirse sonuç alınabilir ben edemedim doğrusu zaten ne spor ne diyet hiç bir şey yapacak gücü hissetmiyorum gerçektende mucize bir iksir bekliyorum galiba öff çok sıkıldım artık kendimden! aslında çok zayıf olayım diye bir beklentim yok ama doğum sonrasında 12-13 kilo beni çok değiştirdi.

vallahi benide gaza getirdiniz, selam herkese kızlar :), tam 28. sayfaya kadar okudum şimdi karışımı kaynatıyorum sabah evde içip işe gidicem bir şişeye koyup öğlen içicem akşamda eve gelince içerim , bu arada yeşil çay, sirkeli-ballı-su formülü ve soğan suyunuda ara ara kullanıcam, çok önceden 5i bir yerde almıştım onada başlıycam ama ağırlıklı olarak bu formülü düzenli kullanıcam bakalım dün soğan suyuna başladım yediklerimden kısmadan ama eskisi gibi tok hissettiğim zamanlarda dahi yemek yiyordum onuda yapmadan kilo verebilecek miyim :)sonuçları sizlere yazarım :) bu arada 74 kilo olmuşum dün tartıldım boy 1.74 2 haftada ne ler olucak bakalım

merhaba arkadaşlar okuabıldığım kadar okudum sayfalaı şimdi bı kac sorum var sıze

ben emzıklıyım 1 yaşında oğlum etkısı olurmu sutten cocuğa gecermı

bıde beşibiryerde dıye bı caydan bahsedılıyo bu hazırmı satılıyo emzıklılerde kullanabılırmı yardımcı olursanız sevınırım vermem gereken bı 10 kılo var bende başlıyacam cocuk emdığı ıcın böle şeylere kalkışamadım bılgılendırırr senız sevınırım

ya bu formul adet donemınde ıcılıyomu cvplarsınız sevınırım sımdıden teskurlerşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…