Mucize Zayıflama İksiri

kızlar birde şunu eklemek istiyorum...mutlaka kahvaltı yapınız...domates ve salatağın mevsimi..yanında biraz beyaz peynir ve bir avuç dolusu maydanoz yiyin...maydanoz hem su atımı sağlıycak,hem içindeki mg(magnezyum) sayesinde çikolata isteğinizi azaltıcaktır,cildinizdeki değişimede şaşıracaksınız
...kepekli ekmek yerine çavdarı deneyin..kan şekerini aynı kepekli ekmek gibi yavaş yavaş yükselttiği için çavdar birebir..ama uzun süre kepekli ekmek yiyenlerde kansızlık gözlendiği için şiddetle çavdarı öneriyorum..çavdarın kansızlık yapma gibi bir yan etkisi olmadığı için kepek ekmeğinden +1 puan önde..kahvaltıdan önce limonlu+ballı ılık suyu söylememe gerek yok sanırsam...bunlar benim yıllardır uyguladığım şeyler...ve bunların sayesinde kilo sorunum yok...aklıma geldikçe uyguladığım şeyleri paylaşıcam...

Canim yazdiklarin o kadar etkiemis ki beni dun ruyamda gordum...Cavdar ekmegi bulmma lazim diye dolanip duruyordum...Bu diyetlerle kafayi yiyeceksin diyor esim.Her goren ne kadar zayiflamissin desede daha 10-15 kilo vermem gerekiyor..

Birbirimize destek olalim arkadaslar..Devam edenler nerdesiniz?Yaliniz mi kaldim

tane karabiber kullanılıyor zaten. o zaman tadı acı olmuyor, hatta çok hoş bir aroma oluyor. toz karabiber kullandığın için öyle olmuştur.

canım devam ben destekliyorum seni ve herkezi...sen millete bakma...zayıflamışsındır ama hedefinden şaşma...kahvaltıdan korkma mutlaka ye...ara öğünlerde 1 porsiyon meyve ye...1 elma,1armut,1portakal= 1 porsiyon. demek...1muz 2 porsiyon..yani muzdanda korkma...öğlen yarım ye akşamda yarım..günde 3 porsiyon meyveni mutlaka ye..bak ozaman acıkıyormusun,canın tatlı çekiomu...oohh herşeyi yee...ama kararında bak nasıl gidecek o kilolar...ben özeldende her zaman destekçin olucam öptüm kocaman...

Son düzenleme:
bende bugün başladım içmeye inşallah faydasını görürüm.yanlız bişey sormak istiyorum bunun belli bi içme süresi varmı ve yaptığımız suyu kaç günde bitirmemiz gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar

CANIM BEN 2 GÜNDE BİTİRİYORUM BİTİREMEZSEMDE YENİSİNİ YAPIYORUM .ÖNCEKİ SAYFALARDA KİMİ ARKADAŞLAR 3 GÜN KULLANDIKLARINI SÖYLEMİŞLER..KARAR SENİN:uhm:

CANIM BEN 2 GÜNDE BİTİRİYORUM BİTİREMEZSEMDE YENİSİNİ YAPIYORUM .ÖNCEKİ SAYFALARDA KİMİ ARKADAŞLAR 3 GÜN KULLANDIKLARINI SÖYLEMİŞLER..KARAR SENİN:uhm:

teşekkür ederim canım sen faydasını gördünmü nekadar zamandır içiyosun diyette yapıyomusunyerimseniben

canım günde 2 bardak iç ve kalanını buz dolabında sakla....2 bardak yarım lt yapar...4 bardak 1 lt..bu 3lt lik bir karışım..yani 12 bardak çıkar..ortalama 6 günde biter..(tabi 2 den fazla içicem ya da bitmesede döker yenisini yapıcam diosan o senin kararın olabilirde..evde seninle içicek birileri varsa 3 lt yap.. yoksa 1,5-2 ltde yapabilirsin...sonuçta elma ve limon..bişey olmaz..)birde;her türlü bitki karışımını vs,vb....2 hafta içip 5 gün ara vermek daha doğrudur...

Canim sagol yaa,moral yuklendim..Bneim tatliyla ve ekemekle hic aram yok zaten...Hafta 4 gun yokum tatildeyim.Ne yapacagimi bilmiyorum..

Hadi bakalim arkadaslar herkese kolay gelsin...Herkes biribirini gelisimden haberdar etsin lutfen...
Bu arada yare bulut,resimde ki fistik senin mi kartpostal gibi....Seninse de degilse de allah nazarlardan korusun maasallah diyeyeim aman nazar degmesin

tamam ben haberdar ederim buarada canım benim değil ama inşallah öyle güzel bi bebeği rabbim nasip eder:Saruboceq:

arkadaşlar bende başaldım bakalım yalnız sizler soğukmu sıcakmı nasıl içiyorsunuz

hadi bakalım inşallah faydasını görürsün sıcak soğuk farketmiyor ben içerken ılıtıp içiyorum
bu içecek sadece psikolojimizi rahatlatıyor be ben kola canavarıydım şimdi bununla günlüş meşrubat ihtiyacımı karşılıyorum bana bu konuda çok faydası oldu.hayırlı haberlerini bekliyoruz birde kızlar sakın bundan mucize beklemeyin unutmayınki biz yiyelim günde 3-4 bardak birşeyler içelim spor yapmayalım zayıflayalım yok öyle...
porsiyonlar küçülecek spor yapılacak bunlarda takviye olacak.az kalorili haftalar dilerim herkese :lepi:

tşkr edrim canım seninde güzel haberlerini bekliyorum dört gözle yukarıdaki msjdada bahsettim az yemek bol spor bolsu buda meşrubat niyetine sonra gitsin kilocuklar bu arada kaç kilosun :uhm:

canım ben yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum 74 kiloydum şuan 67 kiloyum 60a düşsem iyi olcak boyumda 166 sen kaç kilosun boyun kaç canım:1rolleyes:

canım ben yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum 74 kiloydum şuan 67 kiloyum 60a düşsem iyi olcak boyumda 166 sen kaç kilosun boyun kaç canım:1rolleyes:

canım 2 ayda çok güzel vermişsin 7 kilo tebrik ederim darısı başıma:kaydirigubbakcemile
canım boy 170 bakalım eski 60 kiloluk zamanıma geri dönebilecekmiyim.durmak yok bu kiloları veresiye kadar devam:sm_cool:

bende dün yaptım bu karışımı tadını beyendim.sabah akşam içmeye başladım.bakalım faydasını görecekmiyim.Tabiki sadece bu karışımın faydası olmaz diyet ve sporda yapmak lazım onlarada başladım.bana başarılar dileyin lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…