- 30 Eylül 2008
- 1.808
- 308
- 323
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
Canim yazdiklarin o kadar etkiemis ki beni dun ruyamda gordum...Cavdar ekmegi bulmma lazim diye dolanip duruyordum...Bu diyetlerle kafayi yiyeceksin diyor esim.Her goren ne kadar zayiflamissin desede daha 10-15 kilo vermem gerekiyor..
Birbirimize destek olalim arkadaslar..Devam edenler nerdesiniz?Yaliniz mi kaldim
bende bugün başladım içmeye inşallah faydasını görürüm.yanlız bişey sormak istiyorum bunun belli bi içme süresi varmı ve yaptığımız suyu kaç günde bitirmemiz gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar
CANIM BEN 2 GÜNDE BİTİRİYORUM BİTİREMEZSEMDE YENİSİNİ YAPIYORUM .ÖNCEKİ SAYFALARDA KİMİ ARKADAŞLAR 3 GÜN KULLANDIKLARINI SÖYLEMİŞLER..KARAR SENİN:uhm:
bende bugün başladım içmeye inşallah faydasını görürüm.yanlız bişey sormak istiyorum bunun belli bi içme süresi varmı ve yaptığımız suyu kaç günde bitirmemiz gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar
canım devam ben destekliyorum seni ve herkezi...sen millete bakma...zayıflamışsındır ama hedefinden şaşma...kahvaltıdan korkma mutlaka ye...ara öğünlerde 1 porsiyon meyve ye...1 elma,1armut,1portakal= 1 porsiyon. demek...1muz 2 porsiyon..yani muzdanda korkma...öğlen yarım ye akşamda yarım..günde 3 porsiyon meyveni mutlaka ye..bak ozaman acıkıyormusun,canın tatlı çekiomu...oohh herşeyi yee...ama kararında bak nasıl gidecek o kilolar...ben özeldende her zaman destekçin olucam öptüm kocaman...
teşekkür ederim canım sen faydasını gördünmü nekadar zamandır içiyosun diyette yapıyomusunyerimseniben
Hadi bakalim arkadaslar herkese kolay gelsin...Herkes biribirini gelisimden haberdar etsin lutfen...
Bu arada yare bulut,resimde ki fistik senin mi kartpostal gibi....Seninse de degilse de allah nazarlardan korusun maasallah diyeyeimaman nazar degmesin
diyette yapıyorum form çay ve yeşil çayda içiyorum azıcıkta spor 20günde yaklaşık 5 kilo verdim:lepi:
arkadaşlar bende başaldım bakalım yalnız sizler soğukmu sıcakmı nasıl içiyorsunuz
valla bravo sana :hooray:
hadi bakalım darısı bizee
tşkr edrim canım seninde güzel haberlerini bekliyorum dört gözle yukarıdaki msjdada bahsettim az yemek bol spor bolsu buda meşrubat niyetine sonra gitsin kilocuklar bu arada kaç kilosun :uhm:
canım ben yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum 74 kiloydum şuan 67 kiloyum 60a düşsem iyi olcak boyumda 166 sen kaç kilosun boyun kaç canım:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?