Mucize Zayıflama İksiri

Hamaratcim sana da kolay gelsin .Hosgeldin aramiza...Kizlar birazdan taile gidiyorum .Insan uzulur mu ,uzuluyorum...Onca verdigim kilo geri gelir diye..Tatilde insan diyet yapamiyor ki.Zaten amerikada sokakta yiyip nasil diyete uydurabilr ki insan :((

Arkadaşlar bu karışımın selülite de faydalı olduğunu duymuştum. Kullananlara böyle bir eki oldu mu merak ettim. Düzenli olarak iki ay kadar kullanmak gerekiyormuş selülit için.

slm arkadaşlar bende bu çayı yaptım ve içmeye başladım pazartesi diyetisyende tartılacam o zaman belli olacak.yediklerime dikket ediyorum hergünde enaz 1 saat yürüyüş yapıyorum 7-8 kilo verdim ve şu anda 90 kiloyum bende gelişmeleri sizlerle paylaşacam.

merhaba 43 sayfa okudum gözlerim şaşı oldu ama kafamda karıştı tam bu çayı denemeye karar vermiştim dilenci rumuzlu üyenin söyledikleri kafamı karıştırdı arkadaşlar gerçekten metabolizma hızlandırıyormu?çünki benim sorunum o hipotiroid hastasıyım herşeyi denedim lahana hapı,soğan suyu,dereotu hiçbiri işe yaramadı belimden rahatsızım spor yapamıyorum kortizonlu ilaç kullanıyorum ve gün geçtikçe şişiyorum cevap yazan olursa sevinirim akşam eve dönerken alıcam malzemeleri ve hemen başlıcam bende işe yararsa herkeste yarar gelişmeleri yazarım

Son düzenleme:
ben vücudumdaki ödem için diyetisyenim tarafından verildi yaptım içtim her yemekten sonra ılık bir bardak iyi geldi ödemleri attım..zayıflama yaptığını bilmiyorum...

kaçtane karışım var 1 tanedenmi bahsediyorsunuz anlamadım

aslinda cok faydali seylerle hazirlaniyomus ama benim eksiye karsi alerjim var bu sey cok eksimi oluyor icenler tadinin nasil oldugunu yazabilirmi lutfen

valla bende öyle diyet yapacaak falan irade yok. yeni bir zayıflama ürünü aldım 1 haftadır kullanıyorum 95 den 91 e düşmüşüm bile. süper bişeyy tavsiye ederim arkadaşlar. boşuna uğraşmayın bçöle diyet falan zor iş bunlar zorr.. ürünün adı formulx3 therma shape bu arada.

reklam yapıyorsunuz derya_izmirr ve bence bu ürünün satışı noktasında bir bağlantınız var. çünkü ürünü tanıtan başlığı da ilk siz açmışsınız. üstelik kasım 2009 da üye olmuşsunuz. yeter bu ürünlerle insanları kandırdığınız!!!

aslinda cok faydali seylerle hazirlaniyomus ama benim eksiye karsi alerjim var bu sey cok eksimi oluyor icenler tadinin nasil oldugunu yazabilirmi lutfen

ekşi sayılmaz aslında ama ben karabiber koyarak denemedim hiç,belki o midene dokunabilir...birde en son demlenme sırasında bir tutam ıhlamur attım bugün sanki daha bi hoş olduhihoyyyt

toz tarçın acı olur bence.....ve tarçının fazlası kabızlık yapıyormuş oranını ayarlamanda zor olabilir belki...

merhabalar
hepimize istediğimiz gibi zayıflamalar inşallah
dün bende bu forumu okudum ve hemen bugün aldım şuan kaynıyo hakkaten çok güzel kokuyo inşallah tadıda güzeldir
şuan kilom 85 ve bakalım ne olacak
elma sirkeli ballı karışım ve beşibiyerde çayı bende bi etki yapmadı bakalım bu yapabilecekmi

bide bişi daha sorucam bu rulo tarçın varya kocaman sert bişi
bu bikere kullanımlıkmıki acaba
sanki daha da kullanılabilirmiş gibi geldi bana
nede olsa tozuda onu öğüterek yapıyolar
bi bilgisi olan varsa yanıtlayabilirmi acaba

ya bişey söyliycem kızlar hemen hemen bütün başlıkları okuyorum birsürü yöntem ,deney, ilaç ama hepsinin sonunda o cümle 'YEDıKLERıME DıKKAT ETTıM VE SPOR YAPTIM' her yöntemde mutlaka bu söz var madem herşeye dikkat edip spor yapabiliyoruz iş burda bitiyor zaten bence tek yöntem yediklerinize dikkat etmek asıl formül bu

Back
X