Mucizelere inanırmısınız?

Bu bir mucize.....Bir dernekte tesadüfen tanıştığım
bayan arkadaş sanki yıllardır tanıdığım ruhikizim gibi......................................

Adı mucize mi bilmem ama Rabbime zor yok bu yüzden her şey olabilir ..hiç umudumu yitirmem...

17 ağustos 1999 depremide öyle bir evden tüm ailemle sağ çıkmış olamamız bence bir mucize...

üniversite en yakin arkadasim adanaliydi bende izmirliyim
zaman zaman soyle konusmalar gecerdi aramizda
mezun olunca napcaz biz
kac sene sonra birbirimizi gorcez acaba
ne halde olacagiz kimbilir
sürekli telefonda konusuruz artik
ama yanyana oldugumuz gibi olamaiyiz,,,,,,
ama hic düsündügümüz gibi olmadi
arkadasim suan evli izmire gelin geldi ve 2 sokak yanimda oturuyo nerdeyse eskisi gibi her gün beraberiz hihoyyyt
bu bizim icin gercekten mucize hic aklimizin ucundan bile gecmemisti cünkü böyle birsey :1hug:

ben inanırım mucizelere...hani her şey biter ya..umutlarn tükenir tam o sırada yaşama tutunmak için bi sebebin olur ansızınn... :asigim: :asigim: yerimseniben

Mucizemi evet inanıyorum
nedenmi uzunyıllar bebek aradım aslında yaşım küçük ama dr göre normal yollarla çocuk sahibi olmam imaknsızdı. ilaçlarla ve 1 başarısız aşılamadan 6 ay sonra tüp bebek denedim ve ilk denemem tuttu bu bir mucize değildi yani beklenendi ve ilk denememde ikizlere hamile kaldım
ama ne olduysa yavrularımı kaybettim 5.5 aylık senağlama
çok üzüldüm acı çektim ki hala yanıyorum onlara
isyan etmedim hep dua ettim :Saruboceq:
ve doğumdan tam 9 ay sonra umutsuz bir test sonucu hamile olduğumu öğrendim
bu mucize değilde nedir
bu Rabbimin mucizesi değilde nedir
Şimdi inşallah sağlıcakla kucağıma alırım

Hiç ummadığım bir şeyi yapmıştım
Ama hiç bir zaman pişman olmadım

Mucizelere de inanırım
Çünkü çoğu kez mucizeyi doğrulayacak şeyler yaşadım

mucizelere inanmam nasipten öte köy yok derim geçerim çünkü henüz hayatımda köklü bi değişiklik yapacak beni mutlu edecek bir mucize ile karşılaşmadım:çok üzgünüm:

benimde bugune kadar yasadigim en guzel mucizem esim...
gitmek istemedigim bir nisana gitmek zorunda kaldim, esimse tesadufen bi arkadasinin nisana ugramasi gerektigi için ordaydi, ve bir an geldi ben arkadasimla oturuyordum, esim salonun diger ucunda bana bakiyordu ve arkadasima dedimki bak su karsida duran benim hayatimi degistirecek, ne tesadufki esimde arkadasina ayni seyi soylemis, bu sozler aklimizdan gecseydi kimse inanmazdi ama biz bu sozleri dile getirip yanimizdakilere soyledik...
salondan ayrilmalari gerketigi halde esim arkadasina yalvarmis biraz daha kalalim diye, çok çabalar sonunda ona numarami verdim ve bizim askimiz boyle basladi, ve bir yil sonrada evlendik...
6.5senedir beraberiz, 5.5 senelik evligiz
bizimkisi yildirim aski ve halende ilk gunki gibi devam ediyor, onu her gordugumde içim kipir kipir oluyor, bazen beni çok kizdiriyor ama olsun onu çooook seviyorum....
simdi tek istegimiz ,4senedir hasretle bekledigimiz, mucize askimiza mucize bebek(ler)

Siz ruhikizinizi bulmuşsunuz bence.Bu herkese nasip olmaz.
Değerini bilin..................................................

Siz ruhikizinizi bulmuşsunuz bence,bu herkese nasip olmaz................
Değerini iyi bilin....................
..................

beklediğim o kadar büyük bir mucize var ki...keşke mucizelere inanabilseydim :a015:

Bence inanıyorsan ,sabredip beklemelisin.Eğer istediğin
yerine gelmiyorsa ya senin için hayırlı değildir,yada zamanı daha
gelmemiştir,inan buna.............................................................

Bence inanıyorsan ,sabredip beklemelisin.Eğer istediğin
yerine gelmiyorsa ya senin için hayırlı değildir,yada zamanı daha
gelmemiştir,inan buna.............................................................

ben de kendimi sürekli böyle telkin ediyorum:Saruboceq:. sağ ol tatlım a.s.

4 yıllık ılıskım bende bır mucıze cunku bır ınsanın bana 4 yıl boyunca katlanması ve benı bu kadar sevmesı tabıkı benım onu bu kadar sevmem bence en buyuk mucıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…