Mucizelere inanırmısınız?

benımde en buyuk mucizelerimden biri sevgilim ama mucizelere inanırım daha geçen gün hüngür hüngür ingilizce sınavım kötü geçti diye aglarken sonucu öğrendigimde havalara uçtum ben ce bu bi mucizeydi:)

Kesinlikle inanıyorum.Vakti vede saati geldiğinde olması
gereken oluyor vede bize bu mucize olarak dönüyor.............................

Allahtan gelen herşeye inanırım.
küçücük bir hücrenin kocamn bir insan olması , yürümesi , konuşması bir mucize değilde nedir?

ben de inanıyorum. liseden beri herşeyden çok sevdiğim platonik aşkımı unutabilmek için psikologlara bile gitmiştim. bir kaç önce kuzen beni aradı. eşinin ingilterede bir işi olduğunu benim de gelmemi beraber gezebileceğimizi söyledi. kabul ettim. havaalanına gittiğimizde o lise aşkım da ordaydı. kuzenimin eşiyle aynı şirkette çalışıyorlarmış. gördüğüm anda içimde bir şeyler kıpırdadı gene. hala tam olarak unutamadığımı anladım. ve şuan beraberiz. bence bu gerçek bi mucize :)

Evli bir adamın koynuna girmek nasıl bir mucize anlayışıysa atık..
Mucizeler Allah ve peygamberler tarafından gerçekleşen şeylerdir.
Yaradanım bunun yanlış olduğunu zaten bize bildirmiştir , anlamak için akıl lazım o ayrı...
sizinkisi bir mucize değil, ne sanıyorsunuz yani Rabbim sırf sizin bu aşağılık eylem için karşılaşmanızı mı istedi?
Bu sizin ve o adamın nefsini kontrol etmek için bir sınavdı belki de ve siz bu sınavdan kaldınız.

eşimle tanışma şeklim...
onun ankara'da benim istanbul' da hiç bir tanıdığımızın olmamasına rağmen evlenebilmemiz.
o zamanlar aklımın ucundan geçmese de mantığım almasa da netten tanışıp çıkan ve evlenenlerin olması.ve benim de bu şekilde tanışıp evlenmem:)

Gecenin ardından gündüzün gelişi mesela............
Her yeni gün yeni bir umut,yeni bir başlangıç..............................

Bebeklerime hamile kalışım bir mucizeydi..

Geçen 5 mayıs 2008 hıdırellezinde bir erkek bir kız bebek resmi çizim dilek dilemem.Allahtan bunu istemem ve bu dileğimden tam 5 ay sonra biri kız diğeri erkek ikiz bebeklere hamile kalmam tamamen Allahın mucizesiydi...

çok mucizevi bişi diil belki ama sewgilimin tekrar bana dönmesini bekliyorum..olursa bundan ala bi mucize olamaz benim için

Benim hayatım mücizelerle dolu :Saruboceq:

Eşimle tanışmamız en büyük mucizem :asigim:

Daha neler var neler ... Bazen bir şeyi yürekten dilerim , hemen bulurum yanı başımda..

Yeter ki çok isteyin , yürekten , içli içli... Dualarım en büyük mucizelerimdir benim..

Gerçek olurlar çünkü , hem de rahatlıkla.. En büyük mucizelerimden bir diğerini yazmama az kaldı inşALLAH :Saruboceq:

Herkes beni konuşuyor, benim haberim yokkaydirigubbakcemile3

Bende diyorum niye kulaklarım çınlıyor :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…