Merhaba kızlar,
Gecenlerde bı arkadas mucızelere ınanırmısınız dıye bı konu acmıstı.. Hatırlarsınız belki..
Konuyu okudum kendi kendime konuştum sonra .. Mucize mi .. Yok öyle şey diye..
Geçenlerde işten çıktım eve geldim eşim benden önce gelmiş ve evde hiçbişey yapmamış diye sinir oldum..
Yemeğe mi yetişeyim evi mi toparlayayım diye bi ton söylendim..
Hatta o kadar sinirlendim ki Allah bu evi kahretsin bıktım artık gebersem de kurtulsam bilmem ne birton saçmaladım..
Aslında bu kadar aşırı tepkiler veren biri değilim ama o gunun stresiydi herhalde.. Birsürü beddua ettım
O aksam yemek yapmadım zaten sinirimden kw ye cıktım yemege..
Yedik içtikk cay faslı derken saat 22.00 da evımıze ındık..
Malum kıs ev buz gibi . Eşım de sobayı yaktı .
Tutusmasını beklemeden ıkımızde kanepelrde uyuyakalmısız..
Saat 23,00 eşimin beni sarsmasıyla uyandım bi baktım yattıgım kanepenın yanına sürünerek gelmiş..
Ev Bembeyaz..
Evet soba tütmüş kömürler yanmamış
Ama o karbonmonoksitin etkisiyle biz hala olayı kavrayamadık aptal gibiyiz mide allak bulak başımız dönüyo ..
Kalktık camları actık agır hareketlerle
Bıraz hava alınca yatakodamıza gıttık Beynımız durdu sanırım kı hala o dumanaltı evde uyunmayacagını akıl edemedık
Yataga uzandım ben yattıktan 1 dk sonra uykuya dalan insanım inanın kı hıc abartmıyorum..
Tam uykuya dalıyorum içimi bi boşluk kaplıyo titreyerek uyanıyorum bu olayı 5 dk içinde 3 kez yaşadım Sanki bişi uyumama izin vermiyo ya o duyguyu hangı kelımeyle ifade edicem bilmiyorum.
Kapıya baktım gayri ihtiyari ama odanın kapısı görünüyo oda sisli hemen eşime gösterdim apar topar cıktık evden.
Az daha ölüyorduk Solugu acilde aldık sabaha kadar da gözlem altındaydık..
Bu bi mucizeydi çünkü;
İcerdeki sis kömürden kaynaklı yani karbonmonoksit gazı sessızce öldürür ve kokusunu hissedemezsin ve uyuyorsan asla uyanamazsın 3 saat içinde ölüm gercekleşir.,
Eşim gece top patlasa uyanamayacak kadar agır bı uykuya sahip olduğu halde uyanıp ikimizide ölümden kurtardı.
Ve benim yatakodasında yaşadıgım his beni uyutmayan şey..
Doktorun degımıyle yarım saat daha uyusak komaya girmiştik ..
:18: Evet mucize var ve ben bunu yasadım Rabbim bize 2. sansı verdı ..