selam kıalar................elgızcım feraye geçmış ols ya..............sıcak tutrun ayaklarınızı lımonlu ıhlamur için çok sıkışırsanız doktoru arayınn...ağrı kesıcı kullanmak için.....
evet oğluşum tedavıyle oldu eşm varuıkosel amelıtayaı oldu evlendıkten uç sene sonra oldu ....rabbım çok aratmadı şukur...sonra bı duşuk bı ıkz erken doğum kaybettım....bakalım artık yasımdan dolayı denemekten yıprandım...rabbım herkese yardım etsın bırtanecukte olsa versın cunmlesıne çokk zor..............ve sızlere çıfter versıbde bı daha kardeş dıye upğraşmayın....inşşşşşşşşşşşşbende sıkıldım beklemek daha zor ...sonuç ıyı olcak bılsek bırayda beklerız ama bu durunm zor..............
canım inş...............gerçekten olduktan sonra kaybetmek çok can yakıyoo ....rabbım kımseye vermesın...canım bugun ne hıssedıyosun ya benden başkasının ağrısı yokmu....
buyrun efendim konuyu taşıyan benimMuallim benim karnımda kasıklarımda ağrı var...Az önce kısır yaptım yedim bu arada, maydonoz da vardı içinde, çay da içtim...Canım sıkkın...
Bi de açtığım konuyu taşımış işgüzarın biri, hani transfer sonrası yalnız pazar diye yazmıştım ya...Onu derdim var.a taşımış arkadaş...Ya iyi de tüp bebekle işi olmayan kişiler benim derdimden ne anlasın ki, transferi bile bilmiyordur çoğu...
dptısım nasılsın canım....................
buyrun efendim konuyu taşıyan benim
Ya ben bu siteyi çok iyi bilmiyorum...Editör falan kimdir, nasıl olunur hiç haberim yok...Editör kimse bu mesajı okuyacağını zaten hiç düşünmedim...sırnaşık şey
Kusura bakma dıptıs..Evet sen çok iyi anlarsın beni, ama valla ben anlamadım konuyu niye taşıdın? Ben tüp bebek hariç hiç bi konuya bakmıyorum, tamamen silebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?