Mucizeme Az Kald

ayyy canımm düsük cok zor değilmi baya acı yasamıssın insallah bu seferde yasamassın rabbim güldürsün seni canımm insallah beklicez hemide canımız cıka cıka delikafaduldenins sonuc iyi olurrr herseye deger o zaman

canım inş...............gerçekten olduktan sonra kaybetmek çok can yakıyoo ....rabbım kımseye vermesın...canım bugun ne hıssedıyosun ya benden başkasının ağrısı yokmu....

canım inş...............gerçekten olduktan sonra kaybetmek çok can yakıyoo ....rabbım kımseye vermesın...canım bugun ne hıssedıyosun ya benden başkasının ağrısı yokmu....

canım ya ben belirti falan hissetmiyorum ki iğne yerlerim agrıyo birde grip tabi ama belirtim yok normalmi acaba ya sen de ne gibi deieiklikler var canım

senın daha ıyı hıssetmemek daha ıyı ...en azından kafayı takmıyosun canım.........grıp olman kotu ama ..c vıtamınılı şeyler ıç ....iğne yerlerınmm benımde ağrıyoo ınan yapacak yer yok nerdeyse.......bı iğneler çok yağlı ya...........bıde kolumda bant var alerjı yaptı .....kasıklarım ağrıyoo karnım ağrıyo..goğuslerım sızlıyoooo............inş sonuçlarımız çokk guzel olur

nerdesınız kızlar ferayecım nasılsın...........kızlar nasıl gıdıyoo..........hasta olanlar beslenmeye dıkkat edınnnn

Muallim benim karnımda kasıklarımda ağrı var...Az önce kısır yaptım yedim bu arada, maydonoz da vardı içinde, çay da içtim... Canım sıkkın...
Bi de açtığım konuyu taşımış işgüzarın biri, hani transfer sonrası yalnız pazar diye yazmıştım ya...Onu derdim var.a taşımış arkadaş...Ya iyi de tüp bebekle işi olmayan kişiler benim derdimden ne anlasın ki, transferi bile bilmiyordur çoğu...

buyrun efendim konuyu taşıyan benim

canım feraye bak dıptıs taşımış demek öle olması gerekıyomuş canuımmmmmmm....bu arada afıyet ols..........bışey olmaz çok yeme ama gaz yapar bulgur.............

eklemeden geçemeyeceğim 2-3 gün öncede negatif sonuç aldım
tedaviyide bu sürecide gayet iyi bilen biriyim
duygularınızında nasıl olduğunu benden iyi anlayacak biri daha var mı bilmem
ama konu o bölüme uygun olduğu için taşınmıştır

sevgiler işgüzar editör

bence çok tatlı edıtor.....evet bız bazen bılmıyoruz uygun mu ...........ama ööğrencezzzzz

feraye inş eşın anlıcak canım hatasını ..sen uzme kendını ama ınsan kısır ıcın bı davet edr dımı....

canım ya...........anlıyorum ama inan gelecek demekkı zamanı değilmış..yureğını ferah tut canımmmmmmm......

buyrun efendim konuyu taşıyan benim

Ya ben bu siteyi çok iyi bilmiyorum...Editör falan kimdir, nasıl olunur hiç haberim yok...Editör kimse bu mesajı okuyacağını zaten hiç düşünmedim...sırnaşık şey
Kusura bakma dıptıs..Evet sen çok iyi anlarsın beni, ama valla ben anlamadım konuyu niye taşıdın? Ben tüp bebek hariç hiç bi konuya bakmıyorum, tamamen silebilirsin...

silinecek birşey yokki kaydirigubbakcemile2
sadece dediğim gibi uygun bölüme taşınması gerekiyordu oraya gitti
forumda öyle güzel bölümler varki
bence kendinizi sadece bu bölüme bağlamayın
komik fıkralar var resimler var vs. vs.
inanın sizi o kadar iyi anlıyorumki
hele o hormonlu iğneleri yedikden sonra
ne düşüneceğiz ne konuşacağız hepsi birbirine giriyor
ama eğer bir problem varsa lütfen rica ediyorum
topiklerden değil direk profillerimizden bildirelimyerimseniben
editörler bütün topikleri gezer dolaşır sorun varsa anında müdahale eder vs.buyrunnnnnnnnn

çokk teşeekkurler canımmmmmmmmmmmmm..haklısın valla bız tupçıuler hep burdayız .....başka yer yokmuş gıbı......sağol canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…