zelalcım benım belırtıler var ama ıyımı kotumu orası meçhullll..............inş ıyı olur ne yapalım kısmet neyse o olur................evet ya.....................elguz gezıyoooo...........bunun bebişin en gezgıncı olacakkk............kızı olursa almıyalım gezıntı olur.........kaydirigubbakcemile2
kıslarrrr ya size yetisemedim gene muhahahah harbiden ben niye bu kadar uyuyom yahu zelişim öksürüyomusun cok gecmis olsun ya cok zor demi bende hasta oldum ya ayy allahım hastalıktan korusun cok zor ya dün gece bende atesim yükseldi galiba kabuslar gördümm valla ya ben simdi böle grip oldum bebeğim tutunmazmı acabasenağlamael muallimm canım allah bagıslasın senin oglusunmu var ay masallah kısss insallah bu seferde kızın olur canım insallahhhhh hamide cok tatlııııcanım ilk bebeğinde tedaviylemi oldu seninn insallah kızın olur canım inan icimden öle geldi balummm canım geldim ama gec geldim gene delikafadulden feraye canım sen nasılsın şimalimmmzemuszemussen nasılsın hayatımm herkes nereye kayboldu yahu delikafaduldentabe ben anca geldim siz kahvaltıya gitiniz normaldirr ya kıslar size ne dicem bir arkadas leptopu nasıl tutuyosunuz demis iyide siz hep uzanıyonuzmu yahu ben su an oturuyom ya tutmucak benim bebe galiba senağlamahep uzanmıyorumki ben yaaaaa hepiniz cok dikkat ettiniz ben yaramazlık yaptım hep delikafaduldenhayırlısı bakalım hade gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:mymeka:
kıslarrrr hepinize tünaydın ben anca geldimmm ya hepiniz cok tatlısınız sormayın ya ben cok kötü hasta oldum atesler icinde yatıyom burnum akıyo hapsırıyom dn gece cok korktum kıslarr napıcam ben ya bebeğime bise olsa ilacda icemiyom kıss 12 ye kadar uyumusum sormayın ya cok hastaydım kocis beni kaldırmamıs kahvaltı hazırlamıs ay kıyamam ya hersey ona kaldı kıslarr ya ben nasıl hasta oldum böle yaa atesim cıkıyo hep cok korkuyorummm
Ben de çok dikkat ettim sayılmaz elgiz...Yatsam da yatakta dönüp durdum hep...Off geçse şu günler, bunalımdayım...
Elgiz grip ilacı kullanma ama ateş düşürücü verebilir dr, bence ara dr.u pazar da olsa...
Ne güzel kahvaltı hazırlamış sana... Ballı limonlu ıhlamur içsen olur mu ki?
Senim iğnen hangisi? Benimki proluton, haftada bir...Seninki günlük galiba? Haftalık işi çözüyorsa niye tüm dr.lar haftalık olanı vermiyor acaba? Günlük daha mı iyi sonuç veriyo bazı dr.lara göre acaba?
Proluton depo progeston oluyo, yani bi seferde yüksek doz yükleniyo...
Elgiz grip ilacı kullanma ama ateş düşürücü verebilir dr, bence ara dr.u pazar da olsa...
Ne güzel kahvaltı hazırlamış sana... Ballı limonlu ıhlamur içsen olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?