Mucizeme Az Kald

haklı tabi oğlun..ben de evlenmeden 4 çocuğum olsun isterdim hep..2 kız 2 oğlan ..tabe o zaman biz isteyince hemen olcek sanıyoduk : )

benim eşim de sıkıldığım için bişey demiyo şu zamanda : )

slmm kızlarr nasılsınızz bakalım :asigim:
ben bugün biraz durgunum sanki :çok üzgünüm: transferden beri kabuslar görüyorum rüyalar görüyorum canımı sıkıyor inş.sonu hayırlı olur :Saruboceq:
belirtiler ne zaman başlar bende hiç bişey yok sadece kuvvetli öksürük var kaydirigubbakcemile3 çok fazla düşünmemeye çalışıyorum ama yinede içten içe takıyorum galiba bi yandan biran önce test günü gelse diyorum bi yandanda tam tersini düşünüyorum korkuyorum galiba.

elgiz maşallah geziyormuşsun sen kız kaydirigubbakcemile3 ben hiç evden çıkmadım evde dolanıyorum sadece çok hafif işler yapıyorum almak lavabo yıkamak gibi :uhm: aslında en güzelini sen yapıyorsun valla tutacağı varsa her şekilde tutar ama yinede dikkat etmek gerekir sende dikkat et

zelalcım benım belırtıler var ama ıyımı kotumu orası meçhullll..............inş ıyı olur ne yapalım kısmet neyse o olur................evet ya.....................elguz gezıyoooo...........bunun bebişin en gezgıncı olacakkk............kızı olursa almıyalım gezıntı olur.........kaydirigubbakcemile2

hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :Saruboceq:
evet elgiz çok gezme kızında olsa oğlunda olsa çok gezecek ona göre göre kaydirigubbakcemile3

kıslarrrr hepinize tünaydın ben anca geldimmm ya hepiniz cok tatlısınız sormayın ya ben cok kötü hasta oldum atesler icinde yatıyom burnum akıyo hapsırıyom dn gece cok korktum kıslarr napıcam ben ya bebeğime bise olsa ilacda icemiyom kıss 12 ye kadar uyumusum sormayın ya cok hastaydım kocis beni kaldırmamıs kahvaltı hazırlamıs ay kıyamam ya hersey ona kaldı kıslarr ya ben nasıl hasta oldum böle yaa atesim cıkıyo hep cok korkuyorummm

kıslarrrr ya size yetisemedim gene muhahahah harbiden ben niye bu kadar uyuyom yahu zelişim öksürüyomusun cok gecmis olsun ya cok zor demi bende hasta oldum ya ayy allahım hastalıktan korusun cok zor ya dün gece bende atesim yükseldi galiba kabuslar gördümm valla ya ben simdi böle grip oldum bebeğim tutunmazmı acabasenağlamael muallimm canım allah bagıslasın senin oglusunmu var ay masallah kısss insallah bu seferde kızın olur canım insallahhhhh hamide cok tatlıııı canım ilk bebeğinde tedaviylemi oldu seninn insallah kızın olur canım inan icimden öle geldi balummm canım geldim ama gec geldim gene delikafadulden feraye canım sen nasılsın şimalimmmzemuszemussen nasılsın hayatımm herkes nereye kayboldu yahu delikafaduldentabe ben anca geldim siz kahvaltıya gitiniz normaldirr ya kıslar size ne dicem bir arkadas leptopu nasıl tutuyosunuz demis iyide siz hep uzanıyonuzmu yahu ben su an oturuyom ya tutmucak benim bebe galiba senağlamahep uzanmıyorumki ben yaaaaa hepiniz cok dikkat ettiniz ben yaramazlık yaptım hep delikafaduldenhayırlısı bakalım hade gelinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:mymeka:

Ben de çok dikkat ettim sayılmaz elgiz...Yatsam da yatakta dönüp durdum hep...Off geçse şu günler, bunalımdayım...

Elgiz grip ilacı kullanma ama ateş düşürücü verebilir dr, bence ara dr.u pazar da olsa...
Ne güzel kahvaltı hazırlamış sana... Ballı limonlu ıhlamur içsen olur mu ki?

Ben de çok dikkat ettim sayılmaz elgiz...Yatsam da yatakta dönüp durdum hep...Off geçse şu günler, bunalımdayım...

canımm ne olur ya bunalıma girme ama zaman gecmiyo haklısın gerci yatmakla alakalı değil bence olacagı varsa olacakda biz dayamıyoruz iste birde ben cok kötü hasta oldumm cokkkksenağlamaiğne yerlerim cok agrıyo kalcam mosmor oldu yaasenağlama

Senim iğnen hangisi? Benimki proluton, haftada bir...Seninki günlük galiba? Haftalık işi çözüyorsa niye tüm dr.lar haftalık olanı vermiyor acaba? Günlük daha mı iyi sonuç veriyo bazı dr.lara göre acaba?
Proluton depo progeston oluyo, yani bi seferde yüksek doz yükleniyo...

Elgiz grip ilacı kullanma ama ateş düşürücü verebilir dr, bence ara dr.u pazar da olsa...

canımmm aradım simdi parol icebilrisin dedi 37 bucugu atesin gecmesin dedi saol canım ama bence bitki cayı icemem galiba

pregineks mi ne adı hergün iğne yapmaya gidiyom canım ya iki su yapılıyo mahvetti beni ya onla ilgili bir bilgim yokki sonucta bazı doktorlar jel bazıları fitil veriyo galiba doktora göre değisiyo anladıgım kadarıyla

canım ya esine cok üzüldüm keske bu durumda seni üzmeseydi ama bazen erkeklere bise oluyo anlamadım valla ama sakın üzme kendimi olurmu yaptıgı hatayı anlıcak bak görürsünn canım

selam kıalar................elgızcım feraye geçmış ols ya..............sıcak tutrun ayaklarınızı lımonlu ıhlamur için çok sıkışırsanız doktoru arayınn...ağrı kesıcı kullanmak için.....
evet oğluşum tedavıyle oldu eşm varuıkosel amelıtayaı oldu evlendıkten uç sene sonra oldu ....rabbım çok aratmadı şukur...sonra bı duşuk bı ıkz erken doğum kaybettım....bakalım artık yasımdan dolayı denemekten yıprandım...rabbım herkese yardım etsın bırtanecukte olsa versın cunmlesıne çokk zor..............ve sızlere çıfter versıbde bı daha kardeş dıye upğraşmayın....inşşşşşşşşşşşşbende sıkıldım beklemek daha zor ...sonuç ıyı olcak bılsek bırayda beklerız ama bu durunm zor..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…