Mucizeme Az Kald

tamam canım yanı şıkayetı oaralara yapıcaz o zaman .............sağol kendıne çook ıyı bak sen ve sağlığın daha değerlı canım unutma ..sağlık ols yenıden denersın inşşşşşşşşş...

Muallim benim az önce beyaz bi akıntı geldi...Crınone.la ilgisi yok çünkü onu 8 saat önce uyguladım ve 8 saattir defalarca tuvalete gittim...fisfisfis

kıslarrrr ben geldim atesim cıkmıstı gene cıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın biraz dinlendim yemek yedim geldimm napıonuz bakimm dıptısım cok gecmis olsun ya hakkında hakkında hayırlısı olsun insallah feraye canım beyaz akıntı ne acaba iyi biseymiki muallim sen napıon kısss

beyaz akıntı hatta hamılelıkte oluyo ama belkı tutunmayla alakalı olabılır sıkıntı bı durum değıl inş ıyı olırr...valla beklerken napcazz bakalımmm bugun ıyıyım ...
elgız canım ateşını takıp et çıkmasın çıkarsa arasana doktoru...onemlı ......

canım zaten sen ara deyince aramıstım doktorumla konustum bana sakın 37 bucugu gecmesin dikkat et dedi bende ediyom cok sükür ama hastalık cok zor rabbim saglık versin ins ya gercekten yarın ayvis öğrencekti demi muallim canım ya 7 haziran benimde pazara denk geliyo acaba o gün kan testi yaparlarmı pazartesiyimi beklicem acaba :uhm:

Ağrım da var, evet...Ya kızlar ben biraz diğer topikleri gezdim, off ne ağladım...Biri meme kanseri olmuş, birinin bebeğinin kalbi delik ve kocası terketmiş, birinin hasta annesi ölmüş...Kötü bi gün geçirdim yani...Karnımdaki ağrı şiddetlendi....Bi de yıldız tilbe.den anla arkadaş dinleyip duruyorum...Ben bunalımdan çıksam iyi olacak...:çok üzgünüm:

kız feraye kotu haberlerı okuma bakımmmmmmmmm.............
elgız evet pazartesıyı beklemen lazım...........genelde le dıyo kağıtta...........ama pazar gunu yapan yer bulursan yaptır cannımmm..........

ferayeee tam bunalıma girdin sen ha bugunnn yahu öle seyler okuma zamanımı zaten duygusalız hormon iğnelerinden bak kendine ne yapıosun yaaaa ya kızlar şimal zeliş nerdesiziniz seseiniz cıkmıyo sabah kusları sizi sabah giriyonu z sonra kayboluyonuz ben size yetisene kadar :))))

kıslarr ya ne dicem utanıyom ama soram sarı akıntı normalmidir bende sarı akıntı biraz geliyo ya gelcek tabi bak neye dikkat ediyom ya delürdüm iyicedelikafadulden

Ben de birşey sorcam...Yeğenim beni rüyasında görmüş..Şimdi bu rüyanın tabiri onu mu yoksa beni mi bağlar?

Ben de birşey sorcam...Yeğenim beni rüyasında görmüş..Şimdi bu rüyanın tabiri onu mu yoksa beni mi bağlar?

canım nasıl gördüğüne baglı seni görmüsse sen le alakalıysa galiba seni baglar:)))kendiyle ilgili bise gördüyse onu galiba :))

kızlar akıntı nıormaldır jelde kullanıyosunuz ya....olur.....

canım ben jel kullanmıyorumki doktor bana iğne verdi kalcadan hergün oluyorum yerleri mosmor oldu cok agrıyo neden jel vermedi bilmiyorum ama onu kullanamazdım gibime geliyoo iğnede berabet ama bebe icin dayancaz artık napalım

Ben günde 2 kez jel, haftada bir de iğne....
Yeğenim rüyasında BENı görmüş....Rüyanın tabiri güzel haber almak...Haberi ol mu alacak ben mi?

inş sen alırsın öle yoralım öle çıksın ..inş guzel haberrrrrrrr..................senın ıyıymış benımde hergun iğne ya ..yer kalmadı..bıde kolumda bant......inş sevınırız ..canım nasılsın eşin ne yaptı....geldımı.....inş moralını yuksek tuttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…