ya ben dızlerım ustune koyuyorum karnımma emıyoo..............bazende yana koyuyorum yere.........ya arkadaşlar benım karnım ağrıyoo adet olcam sankı tutmadı sanırım.............benımde sadece ıkı arkadaşım ve ablam bılıyoo..............zaten herkes benı ışte bılıyoo rahatımm....
günaydın muallim. zemuszemusyine en erkenci biziz galiba:icecream::icecream::icecream:
canım hamişlik belirtileri ile adet belirtileri aynı biliyosun..inş bebişimizin habercisidir bunlar tatlım..
benim de arkadaşlarım biliyo sadece, ailelere söylemedik.ilk aşılamada söylemiştik, ama onlar da beklenti içine giriyorlar, olumsuz olunca onlara söylemek de zor oluyo, onlar da üzülüyo..en iyisi sürpriz yapmak..
herkes uyuyooo sanırım ya benım uykum kaçtı ya..........sımalcım sen evındemısın.....senınle daha once rastlaşmadık ....anlatsana çalışıyomusun......ben ataşehırdeyım anadolu yakası...ya sen.....
iyiyim ama uyuyamıyorum bu dönemde maalesef yaa..uyusam da sıkıntılı uyuyorum..ewet evimdeyim canım..tekstil müh. ama maalesef çalışmıyorum..ben de avrupa yakasında güngörendeyim..sen öğretmensin galiba canım.nerelisin bu arada? ben konyalıyım..
ben samsun bende şimdı evımdeyım ızın aldım zaten yazın ders yıokk........rahatım inş sen uzaksın ya gungoren uzak ama ols bıgun tupçuler tanışırız ......ben onyedı yıllık evlıyımmm hıssemesemde yaş lilerledıııı
tabi tanışırız, ortada biyerde kucağımızda bebişlerle buluşuruz : ) ben de yaklaşık 3 yıllık evliyim..öyle deme ama yaş ilerledi filan, bi bebişlerimiz olsun da onların peşinden koştururken bizde gençleşicez : )
evet ya şimal burası bağimlılık yapıyoo ama adamlar şıkayetçı kıskanıyoo benımkı bazennn....şimdi sıkılıyomm duye bışı demıyo yoksa onu burakıp bunun başına oturmamı ıstemez sıtemm edr.........