Mucizeme Az Kald

Çok oldu geleli...Tv izledi, kuruyemiş-meyva yiyerek....Sonra uyudu bi güzel...Kalktı yemek yaptı yedi, laf olsun diye yeer misin dedi...Şimdi tv izliyo, kahkalar atıyo, içerden sesi geliyo...Arada bi gelip ''tavır yapmaya devem edecek misin'' falan dedi...Kendini haklı görüyormuş...Annesinin ona ihtiyacı varmış...Kardeşleri kavga etmiş de annesinin morali bozukmuş, o bakımdan yani....
Bi ara çok ağladım, karnım çok ağrıdı...:çok üzgünüm:

canım inanamıyorum yaaa kusura bakma ama esin cok bencilmis gercekten ayyy insanın sinir olmaması elde değil yani canım allah sana sabır versinn insallah kendine gelir yaaa offff yaklava:

Kızlar az önce 1 saat boyunca deli gibi ağladım,,,Konuşmak istedim, bağırdı çağırdı hakaret etti...Benim hiç umudum yok ,Xolix geliyo hep aklıma...

Kızlar az önce 1 saat boyunca deli gibi ağladım,,,Konuşmak istedim, bağırdı çağırdı hakaret etti...Benim hiç umudum yok ,Xolix geliyo hep aklıma...
feraye yavrusu önce biraz sakinleş
bak canım aldığımız hormonlardan dolayı altüst oluyoruz
ve istemedende olsa biraz fazla gidiyoruz heriflerin üstünekaydirigubbakcemile3
ben cidden şimdi farkına varıyorum çünkü daha ilaçların etkisi yeni geçiyor
ha eşinin yaptığınıda onaylıyor değilim ama ona katılmaya çalış
otur yanına tv izle evet hazmetmek kolay değildir ama sende sakinleşirsen oda sakinleşir:ecrin_bebek:
ayrıca şu kayınvaldelerin anlayışsızlığına gıcık oluyorum
nedemek ihtiyacı varmış ağlanmaya sızlanmaya naz yapmaya ihtiyacın varkaydirigubbakcemile3
anasının yanında pazar geçireceğine kırsın dizini senin yanında dursun
ama eşler bu tedavi sürecinde inanılmaz strese giriyor:1closedeyes:
hele birde sperm testi varsa çok komik oluyorlar:1closedeyes:
eee kolaymı erkeklik değerleri ölçülüyor onlara göre

haklsın canım..............feraye canım kendını uzme bebeğın sana tutunmuştır ınş kendın ı ve bebişini duşun nıye böle oluyo bazı erkekler ama her ıkı tarafta streste ....canıım uzme ya kendınııııı

Dıptıs sorun spermle erkeklikle ilgili değil canım, çünkü bizim embriyolar 1.kalite olunca ordan o payı kendine çıkardı zaten...Spermlerimde sorun yok havasına girdi...Dr falan dinlemez, kendi işine gelene inanır...Yaptığı herşey öküz, bencil, vurdumduymaz olmasından....

canım feraye................kendını yıpratma..................bak ne dedık bebışlerını duşun pekı anlaıyorum tedavı aşamasındada bolemıydı eşin .......beklemede ble oldu bırden mı yoksa hep böleydıde sen mı katlanıyodun bak rahat ol çokkk streslısın ıyı değılllllllllllllll................besmele çek ve sakınleş....inş hepımız guzel haber alır unuturuz sıkıntıları.............bugunde hava kapalı...........evde olmak sıkıcı ...işteyken ıyıdı zaman guzel gecıyodu ...................neyse sonu hayr olsun da..........

Muallim tedavinin başında da böyleydi...Hep ağlıyordum, hiç umursamıyordu...Tedaviden önce ise şöyle...bana tahammülü kalmadı, üzülmemi hiç umursamıyor...ıyi gün dostudur kendi, zor zamanda bulamazsın, hmen sıkılır...

yapma canım ya sen bu haldemı gırdın tedavıye................o halde ınan kı çok guçlıusun.....takma bılıyosun tanıyosun eşını zoer ama takmamaya çalış bebışını duşun..........ne zor ya eşim azcık yuzu asık ols ben sıfır moral olurum allahtan eşim çok ılgılıdır .....yıne be naz yaparım stres yaparım bazennnn..........canım ya işin çok zor pekı bebek olunca onun yukunu kım cekecek....

ınş bebıler tutunmuştur bıze canım belırtın varmı....ben bugun ıyıyım bı yerım ağrımıyooo bakalım canım rabbım sevındırsın tuuum bekleyenlerı

yıne uyuyoooo bu kız...............bu topıgın adı ..tembel anne adayının gunluğu......olcekk ben değiştırıommmmmm..............kız elgız uyannnnn......şimal nerde bu sabahhhhhhhhhh

Bilmiyorum muallim...Çok kötüyüm şu an, yalnızım ve arayacak kimseyi bulamıyorum...Kimseye söylemedim tedaviyi....Gözlerim öyle şişti ki, hala da ağlıyorum....BEN GALİBA İNSAN BİRİKTİRMEMİŞİM....senağlama

bak tedavımı bende solemedım kımseye .....solesem nasıl oldu ne oldu ne gerek varrr yalnız ıkı samınmı arkadaşım ve ablam bılıyooo

rabbım yardımcın ols .............aılene demı solemedın aılen nerde annnen nerde canım

günaydın kızlar a.s.

feraye canım ağlama lütfen artık hiç kimse için değil yavruların için kendin için tamam mı allahım yardımcımız olsun dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden :Saruboceq: içini ferah tut kaderde yaşanılması gereken bişey varsa zaten yaşanıyor buna engel olamıyoruz :1no2: üzülme artık olur mu erkekler böyle ama acaba hepsi mi böyle merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
boş ver hadi gel unutalım kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar gunaydın..............feraye artık ağlama..............lutfen..............sen kahvaltı yaptı mııı bak bebıler için bu onemlı.....hadı kendını çok uzme kıme ne faydası varrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…