Mucizeme Az Kald

menekşemmmm ne güselll snei burda görmekkk canım saol ya senden cok sey öğrendim iyiki seni tanıdım saoll canım arkadasım ya bugunumuzde bizi yalnız bırakmadıgın içinde saol rabbim ogüsel tosuncuklarını korusun canımmm darısı basımızaa ne de olsa yolumuz aynı en güzel birbirimizden baska kim bizi anlayabilirkiii iyiki varsınız yaaaaa senağlama

Günaydın kızlar....Ya ben sabahın köründe uyanmaktan bıktım...Hadi şimdi genelde evdeyim, öğlen falan uyuyorum, işe başlayınca napcam, uykusuz uykusu...
Rüya gibi birşeyler görüyorum arada, yarı uyur yarı uyakken...Kan testim 1144 çıkıyor, hahhaaa:roflol:
Kızlar siz bana kesin gözüyle baktınız da benim göğüslerde tık yok, göğüste ağrı şişlik oluyormuş pozitif çıkanlarda...Karnım kasıklarım bugün yine adet olacak gibi ağrıyo...
Bi de size itirafım var, ben testi dün değil çarşamba yaptım ilk...
Bugün de yaptım, 12 saatte bi yapıyorum, 5 test oldu, yanyana dizdim hepsini, hiiiçç koyulaşma yok çizgide, çoook silik hayalet gibi...Bu arada testim bitti, başka yok..
Korkuyorum ya göğüs ağrısı yok, adet ağrısı var gibi, çizgi çok çok silik..:sm_confused:

kız ne hortlamışsın kıa...............heyecandan uyuyamadın dımı..........yok canım ya akluna guzel şeyler getır....sılıkte çıktıysa ınş vardır o kan testı dedığın doğrumu yaptuınmı.........yınede 12 gun yaptırcan yıne..inş ıyı çıkacak kafanı takma....inş hepımız sevınırız.................

günaydın kızlarrr a.s.
ayyy ben yokken neler olmuş nelerrr -tatlicadiarzu-

ferayeeee canımmm dayanamdın demi delikafadulden hahah hadi inşallahh canım benim yaa çok mutlu oldum inşallah çift çizgilerin zamanla koyulaşır bitanem :1hug: yarında pozitif sonuç alırsın inşallah :Saruboceq:

el muallim elgiz noldu size böyle bi umutsuz olmuşsunuz gerçi benimde sizden kalır yanım olmadı benneyaptımki çok kötü bir ruh hali bian diyorum yok yok olmadı sonra unutuyorum sonra bidaha üzülüyorum senağlama her neyse artık tuttu veya tutmadı pazartesi belli olacak ,

benim pazartesinden önce test yapmaya zaten cesaretim yoktu bide doktor ısrarla test tarihinden önce test yapma dedi eşimin yanında oda onu taktı kafasına yapmayalım diyor :1no2: garibim hep tek çizgi görmekten bıktı diye korkuyor haklı olarak :a015:

bu arada ben 2 gündür yoktum annemde kaldım çok kötü grip oldum bi hapşırık bir öksürük klava: sormayın koca kış geçti grip olmadım şimdi evde durduğum yerde oldum :1shok:

kızlar benim fitilim var tam 8 de onu yapıcam daha sonra yine uğrarım yanınıza kaydirigubbakcemile5

öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Ya kızlar KEYKEY arkadaşımız idrarda pozitif gördüğü halde olmamış...:çok üzgünüm:
24 saat kaldı kan testine..:1ninca:

kızlar merhaba benimde transferimin 3. günü heyecanla bekliyorum ama ne ağrı ne sızı hiçbirşey yok unutacam nerdeyse tüp bebek yaptırdığımı.kafama takılıyor niye ki acaba

ıyı olcak ınş ......bekleyenler nerdesınız............ne yapalım az kaldı...............ınş yuzumuz gule.........esra sende belıtrı arama hemen bıkaçgun sonra başlar ..............

yok kız asıl benım ağrım oldumu canım sıkılıyo adetmı olcam dıye .....aslında bunlar onemsız ama ışte bız sabırsızlanıyoruz..bak dun azra denılen arkadaş tum belırtulerınm vardı çok umutlandın ama negatuıf çıktı dıyo....belırtı aramayalım bence bolbol dua edlım.............

haklısın bakalım ALLAH yazdıysa olcak inşALLAH umarım yazmıştır.doktor şansın %60 dan az değil değil yani yarıyarıyadan fazla.muallim senin sonuç ne zaman belli olacaktı.v eşu bekleme dönemini nasıl geçiriyorsun yatıyormusun yoksa yavaş yavaş hayatına devam ediyormusun

slm kızlarrrrr.......bugün geç kaldım : ) sabah erken kalktım ama yazamadım size ..bu akşam memlekete gidiyoruz, o yüzden sabahtan beri işlerim vardı, çamaşır, ütü, valiz hazırlama vs, vs, vs.......

ferayecim canım olumlu düşün onda öyle oldu diye sende de öyle olacak diye bi kural yok dimi? illa belirti olacak diye de bişi yok...biz güzel düşünüyoruz senin için, sen de güzel düşün..yarın mutlu haberi vericen inşaallah..hiç takma renk koyulaşmadı filan diye, 2 çizgi var mı varrrrrrr......demek ki sorun yooookkkkkkkkk.....

yarın sabah konyada olucam inşaallah, o yüzden çok sık girebileceğimi sanmıyorum ama mutlaka sizi takip ederim, meraktan çatlarım valla : ) ben de yarın test yaptırabilirmiyim bilmiyorum,gerçi eşim ben herşeyi düşündüm merak etme sen diyo ama görcez : ) yaparsam sizi haberdar ederim mutlaka...

muallimcim, elgizim sizler napıyonus kızlarrrrrrrrr?????? elgiz yarın yapcan mı tesstttttttttttt????

nerdesiniz kızlarr

sayfa sahabısııı sen nerdesinnn :roflol:
bugün çok sıkkınıım bunalımdayım :çok üzgünüm: sizdede böyle oldu mu ben hergün bir ruh haline giriyorum mafoldumben beklemek ne kadar zormuş hele belirtisiz beklemek çok can sıkıcı :a015: gün yaklaştıkça korkuyorummm bennn ilk günler çok rahttım huzurluydum şimdi noldu bana yaa çok yalnızımmmm evdede sıkıldım benneyaptımki

selammmmmmmmmm......................bugun pek gıremedım..........nasılsınız ..beklemek zorlaştı garıııı.................zelal şimal feraye............esra.....elgız............nırdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...nasıl bende de belırtı yok bıraz sağ kasığım ağrıdı o kadar........

zelalcim bende aynı durumdayım benim 3.günüm bugün sizede 3.günde 20 ünite lucrin yapmanız söylendimi?

bana öle bışı solenmedı ben hergun progestan vuruluyomm....bant var bıde sanırım herkesın farklı.............ama lucrın ılgınç ya

esracım inş pazartesı bellı olcelkkkkk............inşşşşşşşşşşşşş.................bant kolumda oda bı çeşıt hormon......benım jelım yk daha rahattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…