Mucizeme Az Kald

:mymeka:kız doverım senı bakkkkkkkkkkkkkkkkkk.....bu kesın değılllllllll...........kan testı kesın yaaaaaaaaaaaaaaaaa..............uzme boşuna kendını..........bekle

elgız kız nerdesı ya yınemı uyuyonnnnnnnnnnnn senı şıkayet edıcemmmmmmm .......hep uyuyoo dıye..........................huuuuuuuuuuuuuuuu

slm bacılar bende bugün puregonun 3. iğnesi olcam pazartesi kısmetse ankara maceramız başlıcak eşimde sperm yok o yüzden microtese ile arıcaklar dua edin hemi canlarım sperm bulunsun

esracım tabı ya...........hemde çok var.......eskı sayfaları okuda bakkkkkkkkkkk......................var merak etme ve benımde öle ınan oncekılerde onıkı gun boyunca ağrım sancım olurdu bunda yok arasıra bu yokladı yok bende tedırgınım aslında ama herşey olacağına varır canım inş guzel olacakkkkkkkksana kaç tane kondu

sevgidolu pazartesimi olucak mikrotese canım dualarım sizinle canm inşallahhh

muallim bana 4 tane embriyo transferi yapıldı.1 tanesi 7 ye,1 tanesi 6 ya.iki taneside 4 e bölünmüş.

esracım ınş bırınden bırı tutar canım inş umutlu ol.........zor beklemek hemde çok zor ama ne yapalım beklıcez...........benım dun akşam bıazcık sncım oldu korktum tamam adet olcam dedım bakalım ya.............kısmet ne olcak hayırlısı ınş boool dua canım...........elden başka bı şey gelmıyooo şu an inş guzel olur herş..............

kızlar gunaydın nerdesınız ya.....................feraye nasılsın bı test daha yaptınmı...bugun kımler test yapcakkkkkkkkkkkkkk..............ben pazartesı...............inşşşşşşşşşşşşşş

kıslarrrrr slm nasılsınızzz siziiii cok isledimmmm ya ben dün gelemedim benim nette problem vardııı aklım sizde kaldı valla yahu kim test yaptı zelis yoksa senmiiiii şimalim memlekete gidiyomus anam baksana suna gezmelerede baslamıs ohhh en iyisini sen yapıon bende gidecem bananae yaaa hele bi öğrenekde muallim canım sen naıslsınnn canım ya benim belirti falan da yok ben kafayı sıyırcam asında dün adet olcagımı sandım ama pskolojıkmı ne ne oluyo bize ya bugunde göğüs agrım gectiii ucları sızlıyodu oda gectiii yoksa bugunmu adet olacam ayyy az kaldı normalde benim yarın test günüm dü ama pazartesiye kaldık ama kıslar benim dün basım dönüyodu sanki iste bendeki deisiklikler böle sizde ne var ne yok as kaldı kıslarrrrrr

canım nerdesın ya...senı bı yakalasam ........bende çok farklı değılım ınan kı....dun gece bırz sancım oldu korkytum azcık....başka bışey yok pazartesı gorcez ne var ne yok....inş ıyı olur canım hepımızınsonucu...............bugun şimal yapmıcakmıydı feraye zlıha.................boşver canım ...ne yapalım beklıcez....

kızlar selam bende aynıyım kendimi dinleyip duruyorum.ağrı sızı varmı diye benim aşılamalarımda bile daha fazla belirtim vardı.ama göğüslerde ağrı var değince bile sızlıyor oda çatlatma iğnesinden oluyor.

slm bacılar bende bugün puregonun 3. iğnesi olcam pazartesi kısmetse ankara maceramız başlıcak eşimde sperm yok o yüzden microtese ile arıcaklar dua edin hemi canlarım sperm bulunsun

canımmm tedavin hayırlı olsunn insallah bebeğine kavusursun rabbim emeklerinizi bosa cıkarmasınnnn insallah esinin durumunda istediğiniz olurr sperm bulunur dualarımız seninle rahat ol sakın kasma kendini rabbim büyükk inmsallah olursa zaten olacak onun icin sıkma canını arkadasımmm eger rabbim ol derse olucak bundan öte hicbirsey yok bol dua et hade hayırlı haberlerini bekiyoruzzz hihoyyyt

canımm haklsıısnız inanki sizi yalnız bıraktımmm ama kusura bakmayın inan aklım hep sizdeydiiii acaba kıslara ne oldu adet olan varmı diye ama sanırım su an kötü bir durum yok hade bakalım insallah cifter cifter burda eglence yapacazzzz hihoyyythihoyyyt

canıms enin kacıncı günn peki seninde tadavin hayırlı olsun insallah snede bebeğine kavusursunnn canım ya burası hepimize ugur getirecek insallah göğüslerde agrı oluyor ucları sızlıyor dokunamıyorsun evet canım ama benim bugun 1 1 nci gün gecti cok sükür neden bilmiyom ama delikafadulden olsa niye var olmasa niye var ay biz iyice sıyırdık yahu delikafadulden

kıslarrrr ben cıkmak zorundayım bugun günüm var gezmeye gidecem azcık kafa dagıtam söle muhabbet falan iyi gelir galiba kendimi unuturum belkim aksama görüsürüzzz sizi öpüyorummm allaha emenet olun by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…