Mucizeme Az Kald

ya benım de azcık kasıklarım ağrımaya başladı adet olmam dımıı...............oooooof ya............napcez bız...........hadı pıs kız söle çabuk belkım moral olurrrrrrrrrr

Kızlar silik çıktı 2.çizgi....Ama sevinemiyorum balance.den sonra..
Yine de hoşuma gitti, pc.nin yanında duruyo, arada bakıyorum...fisfisfis

anaaaaaaaaaaa ne kadar coolsun be bacımmmm yawww okuyunca bile benim yüzümde kocaman bi gülümseme oldu....aaaaaaaaayyyyyyyyyyy topicin 2.bebişi de geliyooooooooooooooooooooooooooo.......bu topic uğurluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sen sevinmemeye devam et ben seni çooooooookkkkkkkk tebrik ederim canımmmmmmmm......

hadı ya.............çokkkkkkkkkk guzellllllllllllllllllllllllllllll................ohhh ohhh.........hadı sıradakı gelsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnalkisalkisalkis.............................tebrkler ama yınde kan sonuncunu bekleyelım..inş oda ıyı çıkar............pis nazlı kız nılcakkkk...................tamam şimdi şimal yapıyonmu.....

ben cumartesi kan testi yaptıracam muallimcim...benimki aşılama bi de biliyosun sizinki kadar erken sonuç vermez..sen cumartesi yaptırmaya ikna oldun mu?

Ya kızlar sevinmek için erken di mi? Kimyasal ve dış gebelik çok oluyor mu sizce? Çok sık rastlıyor musunuz?

hayııııılllllllll..............olmadım................sen cumartesı bıze moral olcan ferayenınkı cumartesıye kadar sonra senınkı sonra bız yaptırırız sırayla inş sevınırız..............beklemek daha ıyı..............valla feraye ıyı cesaret .....sırada şimal var............zelal nerde bılen varmı

bazen olabılıyo ama çok sık değıl aklınaöle şeyler getırme.........inş kan sonucu ıyı çıkacak.............kaç bebiş kodular

ben bıraz iş yapımm..................sonra devam dedlım................elgız gelsı oda havalara uçaacakkk.............hadı bayyyyŞeniz

Kızlar siz çay içiyor musunuz? Ben çok az içiyorum, biri olursa yanımda falan....Kendime özel hiç çay yapmadım...Şımdi istedi canım...Napsam?

bence de kötü şeyler aklına getirme feraye, güzel düşün güzel olsun canım...cumartesi inşaallah kan testi ile kesinleşecek bebişlerin...ayyy hade inşaallah ikiz yada üçüzdür......

ben içiyorum hiç dikkat etmedim hele dün belki 10 bardak içtim : ) ama şimcik sen hamişsin oyüzden madem canın çekiyo çok açık bi bardak içebilirsin gibi geliyo bana...

Hamile diye değil, ben tedavi boyunca çok az içtim zaten...Ben de çok çay içerim normalde, fazla kafein almayayım diye dikkat ettim 1,5 aydır...
Canımın çekmesi de pisboğazlığımdan, benim canım herşeyi çeker...

ayyy inşaaalllahhhhhhhh ben çok istiyorum ikizlerimin olmasınıııııııı....eee artık sen de hamiş olduğuna göre dua et bizim içiiiiinnnnnnnnnnnnnn hem de ççççoooooooookkkkkkk dua ettttttttt

en iyisini yapmışsınnn..benim eşim gibisin sen de demek : ))) hele ramazanda hiç tutamıyom onu ne görse, ne duysa canı çeker : ) iyiki sen kadın olmamışsın sen diyorum aşermenden kocan illallah yapardı : )
ama ince belli bardakta bi bardak açık çay çok zararlı diildir herhalde...ama sen bilirsin canım..eee sen 9 ay boyunca hiç çay içmicen mi???

Yok, 9 ay içerim çay, zaten açık severim...Ama tedavi sırasında dikkat etmek istedim...
Ya ben kendimi bildim bileli aşererim bir sürü şeye...O şeyler de mevsimsel şeyler, her mevsim bulunmaz yani...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…