Mucizeme Az Kald

Söylemeyi unuttum, hem kafeinden hem de kansızlık var bende, ondan çay içmeyi bıraktım...Biraz abartıyorum çay içmeyi de...

bi de belirtilerin nelerdi? yazsana feraye..bi de aslında sormak istemiyorum ama eşinle tatlıya bağladınız mı, bebiş haberini söyledin mi eşine?

ŞıMAL beklemiş çay kansızlık yapar, bi de yemeğin hemen ardından içmek..Çayı taze olarak ve yemeklerden 2 saat kadar sonra içmek lazım ama benim canım yemekten hemen sonra diş fırçalamak ve çay içmek ister...Kansızsan bunlara dikkat et canım..
Belirti: göğüslerimde hiç birşey yok, zaten göğüslerim çatlatma iğnesi yapıldığı gün dışında hiç şişmedi, gerçi eşim büyüdüler diyo ama bende bi his yok....Benim karnımda kasıklarımda ve biraz da üst bacaklarımda ağrı var...Karnım ve kasıklarımdaaki ağrı gazdan da olabilir çünkü gaz problemim var 2 haftadır...Bazen tüm ağrılar geçiyor, hiç bi his olmuyor....
Haa bi de dünden beri sağ bacağımın üst kısmına yakın yere bıçak batıyo gibi oluyo...

Eşimle konuşuyoruz, gerçi kızgınım hala...Testi söylemeyektim ona da size de ama tutamadım kendimi...Teste sevindi...O sonuçla ilgilenir, süreç pek ilgilendirmiyor onu, süreci kendim yaşıyorum işte...

Kızlar hemen hamile demeyin ya, kesinleşsin..Hayal kırıklığı yaşamak istemem...Siz niye yapmıyorsunuz?

bız yaomıyozz.....korkuyooz............neyse senın haberın ıyı moral olduuuuuuuu.................gulen nerde.................elgız duydumu................şimal bendede kansızlık cıddı safhada.....ama çayı azaltmam mumukun değul ...gunduz içmesemde akaşam baya içiyorum eşim kızyo ama ne yapım......ben tıryakıyımm....neyse açık içim bıkaç bardağını................feraye sen ıyı yapıyosun kız....az iç bence ıdrarda çıktığına gore bu ya ıkız ya üçüz..............hadı bakalım .hamışler artsınnnnn

uykucu elgızde bence hamış...........kız şimal ben sendende umutluyum ama kendım için öle dıyemıyorum ....ben ancak kan testını beklıcem bakalım garı........zelal nerde ya.........merak ettımmmm

feraye çok sevindim.inşallah kan testinde güzel sonuçlar çıkar.kızlar ne zaman kan veriyosunuz.cumartesimi pazartesimi

sena bak ilk guzel haber geldı..............inlşş darısı bıze................bakalım beklıcezzzzzzzz
senacım sen nasılsın

kızlar inşallah güzel haberlerinizi alırız.yazdıklarınızı okudukça o günlerim geldi aklıma.o bekleyişin ne zor olduğunu çok iyi biliyorum.allah sizede benim gibi çifter çifter versin inşallahhhhhhhhhhhh

menekşe sağol canım........beklemek zor .....sabır ...ama sonra yıne beklıcez..........hayırlısı ols .......sen hamışmısın yada bebışlrın oldumu...........

hııımmm altı aylıklar mı.............çokk guzellllll...........rabbım kucağına nasıp etsın............yokasam doğmuş altı aylık mı olmuşlar resım onların mı...........oyyy çok tatlılar...........darısı bızım baişmiza............sağolllllllll.

evet canım doğdu altı aylıklar.allah inşallah tez zamanda nasip etsin size. herzaman dua ediyorum.hakkınızda hayırlısı olsun allah kucağınıza aldırsın.

çok guzel canıuım rabbım guzel uzun omur versın............inş canım darısı tum ısteyenlerın başina..............

elmualim....kız pozitif düşün.....bırak negatif düşünmeyi.....haaaaa......kızıyorum ama.....Çok üzgünüm çoook

ya canım napım ya....................bekleme benı bole yaptı canım............inşşşş..............toparlım inş canımmmmmmmm sağolllll............

kıslarrrrrrrrrrrrr ben burda yokken neler olmus yahuuuu kaynatmsınızda kaynatmıssınızzz ayyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ferayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee süper bir haber buuuu insallah canım kan testinde pozitif cıkar yani yaptın yapacagını ha dayanamadım aferim kısss sen bizim gibi ödleklik yapmadınnn yaaaa bendemi yapsam kanıma girmeyinnn uleynnnnnnnnnnnn:sm_cool::sm_cool:ayyyy kıslarrr ya ben bugun gene tamam gec kalktım ama öğleden sonra uyumadım belki evde olsam uyurdum delikafaduldenben kendimi dısarı attım gene ya kıslar sanki sancım geliyo gibi oldu korktum aklıma cok geliyordu dısarı cıktım bende her ne kadar gittiğim yere benle beraber gelsede napim evde kalmaktan iyiydi ama yarın evdeyimm hep burdayım haaaa gelin emi kıslar saka maka yaklasıyoz bugun 9ncu günüm ya inanamıyorummmm delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…