Mucizeme Az Kald

elgom nasılsın bebişler nasıl ikinizde yada ücünüzde iyi olun emi allah emanetsiniz canlarım :CüvCüv:

Elgommmm canımm gell hadii msnyeeeeee yaaaaaa nasılsınnn.EMbriyolar kaçıncı kalitedeydiiii.kaçı transfer olduu ve alçıdaki ayagın nasıllll olduuuuuuuuklava:Şeniz

Haydi inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar. Umarım haziran ayında buradan hamilelik haberlerinizi okuruz.

Elgomm bebişleri ile beraberrr yatıyorr şuandaaa :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

elgom nasılsın bebişler nasıl ikinizde yada ücünüzde iyi olun emi allah emanetsiniz canlarım :CüvCüv:

angelimmm saol ya transferimm oldu güsel gectiiii oleyyyyy artık bekleme zamanı su an kac kisiyiz valla bilmiyommm muhahahahhah acaba napıolar ya cok merak ediyom annecine tutunuyomu acaba bebeoslarrrdelikafadulden

Elgommmm canımm gell hadii msnyeeeeee yaaaaaa nasılsınnn.EMbriyolar kaçıncı kalitedeydiiii.kaçı transfer olduu ve alçıdaki ayagın nasıllll olduuuuuuuuklava:Şeniz

balım gelemedim beni affet olurmuuu iyiyim cok sükür inanamıyom bal onları gördüm gözümün önünden hic gitmiyolar cok degisik tarif edilemez bir duyguydu rabbim sanada yasatsın insallah canım embriyolaraımı gördüm bırakırlarken o kadar deisiktiki iki tane iyi kalite tarnsfer edildi canım tabi doktorum bu kesin olacak anlamına gelmez dedi 12 gün sonra belli olacak bakalım herseyin hayırlısı ama su an icimde olduklarını bilmek bile güzelll ayyy cok garip ya canım benim hep yanımda oldunuz dualarınızla kalbinizle sizi cok seviyorum insallah beraber hamis kalırız neden olmasın bak tamda kocisine kavusuyosunndelikafaduldencanım benim yolun acık olsun kazasız belasız ins kavusursun evine cok öpüyom iyiki varsınız :1hug:

Haydi inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar. Umarım haziran ayında buradan hamilelik haberlerinizi okuruz.

saol canım benim cokk saol herseyin hayırlısı eger senin yoksa darısı senin basına insallah canımm:CüvCüv:

zelişşş feraye ne oldu durumunuz ya sizi cok merak ettim kıslarrr buraya yazın olurmuuuu

elgızcım...........bende beklemedeyım canımmm beraberızzzzzzzz...................rabbım yardımcımız olssssssssss

canım transferin oldumu seninde durumun ne dün olması gerekiyordu değilmi benimde salı oldu insallah bebeler bize tutunuyordurrr hayırlısıyla insss nasılsın kac tane tarnsfer edildi ayy anlat cok heycanlıdelikafadulden

canım transferin yapılmışş hadi hayırlı uğurlu olsunn ,, bol bol dinlen canımm relax ol dualrım seninle canımmm,, hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlımm:1hug:

elgızcım...........bende beklemedeyım canımmm beraberızzzzzzzz...................rabbım yardımcımız olssssssssss

canımm benimmm oleyyyyyyyyy süper ya ayy cok deisik değilmi sende onları gördünmü bırakırlarken süperdi ben cok titremistimm hahah cok heycanlandım hemsire beni sakinlestirmeye calısıyoduuu ya cok iyiydiler doktorumdanda hemsirelerdende allah razı olsunn cok memnun kaldımm insallah hamis haberleriyle döneriz sen napıosun evdemisin calısıyomusun

canım transferin yapılmışş hadi hayırlı uğurlu olsunn ,, bol bol dinlen canımm relax ol dualrım seninle canımmm,, hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlımm:1hug:

saolll neslihanımmm darısı basına en kısa zamanda insallah ya basladık bitti ama gercekten dedikleri gibi bu zaman gecmiyo ve su an icimde ne oluyor cok merak ediyorum bakalım velet tutunacakmıdelikafaduldeninsallahhh sende en yakın zamanda tekrar anne olursunnn :CüvCüv:

inş. canım hayırlısı neyse o olsun ....bebeişler şu an meşguller rahatsız etme onlarıı tutunmaya çalışıyorlarkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhaba banada salı günü transfer oldu.şimdi bekliyorum.ama göğüslerim çok ağrımaya başladı.bu tutunduğunu mu gösteriyor emin olamadım.

canım olmazmı dunyanın en tatlı duygusu bu................üç tane çok ıyı beşinci gun emrıyosu verıldı dun sabah evdeyım şişten de izin aldımm...............dınlenıyorumm..yarın ufaktefejk ışlrer yaparımm artuık....sen benden bıgun once alıcannn sonucu inş bana moralll ol........ben ananas yıyorum bol su bakalım ........sen evdenmısınnnn

rabbım herkesı tum ısteyenı anne eylesın...................bol dua edıyorum...............hep...........kımseyı evlatsız komasınnnnnnnnnnnn

arkadaşlar merhaba banada salı günü transfer oldu.şimdi bekliyorum.ama göğüslerim çok ağrımaya başladı.bu tutunduğunu mu gösteriyor emin olamadım.

canım şu an pek alamayızz................galıba bızım sonuçlarımız çok yakın....sen elgızle aynısın ....benım dun oldu beraber beklewrızzzzzzzzzz..............inş guzel olacak ..............canım ananas ye booll su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…