canim insallah bugun bebislerini alip geliceksin insallah sna sikica tutunurlar
elgom nasılsın bebişler nasıl ikinizde yada ücünüzde iyi olun emi allah emanetsiniz canlarım :CüvCüv:
Elgommmm canımm gell hadii msnyeeeeee yaaaaaa nasılsınnn.EMbriyolar kaçıncı kalitedeydiiii.kaçı transfer olduu ve alçıdaki ayagın nasıllll olduuuuuuuuklava:Şeniz
Haydi inşallah, güzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar. Umarım haziran ayında buradan hamilelik haberlerinizi okuruz.
Elgomm bebişleri ile beraberrr yatıyorr şuandaaa :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım elgızcım benım transferım çarşamba olcak.............inş dediğin gıbı hamış olurum rabbım o lısteye koysun hepimizi...hadı canım senı umutla beklıyorum umut ol ............inş sevınecez senınle............inşşşşşşşşşşş
elgızcım...........bende beklemedeyım canımmm beraberızzzzzzzz...................rabbım yardımcımız olssssssssss
canım transferin yapılmışş hadi hayırlı uğurlu olsunn ,, bol bol dinlen canımm relax ol dualrım seninle canımmm,, hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlımm:1hug:
saolll neslihanımmm darısı basına en kısa zamanda insallah ya basladık bitti ama gercekten dedikleri gibi bu zaman gecmiyo ve su an icimde ne oluyor cok merak ediyorum bakalım velet tutunacakmıdelikafaduldeninsallahhh sende en yakın zamanda tekrar anne olursunnn :CüvCüv:
saolll neslihanımmm darısı basına en kısa zamanda insallah ya basladık bitti ama gercekten dedikleri gibi bu zaman gecmiyo ve su an icimde ne oluyor cok merak ediyorum bakalım velet tutunacakmıdelikafaduldeninsallahhh sende en yakın zamanda tekrar anne olursunnn :CüvCüv:
arkadaşlar merhaba banada salı günü transfer oldu.şimdi bekliyorum.ama göğüslerim çok ağrımaya başladı.bu tutunduğunu mu gösteriyor emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?