Doğal Saç Bakım Kürleri Mucizevi Sa losyonu

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
43
kızlar saçlarımda röfle vardı. bu yüzden bayaa bir kötü olmuştu. en son kuaföre gidip fön çektireyim dedim eve gelince oturup ağladım. çünkü kuaför düzleştirmek için 2,5 saat uğraştı ama sonuç resim 1deki gibiydi. çok kötü duruyordu. düzleşmedi bir türlü yıpranıklardan dolayı. sonra saçlarımın rengini koyulaştırdım öncelikle. sonra şimdi aşağıda yazacağım maskeyi saçıma sürüp gece boyunca beklettim. sonuca inanamadım. evde saçıma kendim yarım saatte fön çektim ve sonuç 2. 3.4. ve 5.resimlerde. kıslar mutlaka uygulayın manyak bişii. gözlerime inanamadım.

bir miktar (yarım demet maydonoz miktarı kadar) ısırgan otunu 1-2 bardak suda 20 dk kadar kaynatın. otları ayrı bir yere alıp kaynar durumdaki ısırgan suyunun içine göz kararı 1 kahve fincanı olacak şekilde zeytinyağı, 2 tatlı kaşığı adaçayı yağı ve 2 tatlı kaşığı elma sirkesi koyun karıştırın. soğuyunca 4-5 kullanımlık (eğer saçınız benimki gibi bele kadar uzunsa) saç bakım kürünüz hazır. kalanı buzdolabında bekletiyorum. tüm saça diplerinden başlayarak uygulayın. en son sadece uç kısımlarına pantene, elidor ne varsa evde kullandığınız saç kremi ya da bakım kompleksi sürün.saçınızı iyice sarın strechle ve o gece sabaha kadar kalsın. sabah yıkayın ve mucizeyi görün. devamlı uygulandığında sonuç ne olur bilmem artık. saçlarımı daha da çok severim herhalde:)

ayyyy durmayın hadi yapın.
 

Eklentiler

  • $DSC_0003.jpg
    $DSC_0003.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 279
  • $DSC_0005.jpg
    $DSC_0005.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 262
  • $DSC_0006.jpg
    $DSC_0006.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 265
  • $DSC_0007.jpg
    $DSC_0007.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 272
Saç rengin eskisinden daha çok yakışmış bu arada formüle mucizevi demek yerinde olmuş gerçekten kaydirigubbakcemile5
 
Ya durup durup buraya bakıyorum şoka girdim aynı saç olduğuna inanmak imkansız çok pis gaza geldim ya :enbuyukkk: :enbuyukkk:
 
Ya durup durup buraya bakıyorum şoka girdim aynı saç olduğuna inanmak imkansız çok pis gaza geldim ya :enbuyukkk: :enbuyukkk:

gel gel gaza gel vallaha şekerim. allah aşkına yapın bana çok dua edersiniz. bir de bu kürü düzenli uygulayınca çok daha iyi sonuçlar alınır.
 
evet canım ilk uygulama. zaten ondan bıraktım işi gücü ne kadar çok paylaşsam kardır diye geçtim bilgisayarın başına. ısırgan otu özellikle müthiş. bahçemde kendiliğine çıkıyorlar bu yüzden çok mutluyum.
 
adaçayını bir yerde duymuştum. eh zeytinyağı ve ısırganı da biliyoruz zaten. isteyen içine bademyağı da koyabilir bence. evde olmadığı için koyamadım onu da denicem yani:)
 
Bende biberiye koymayı düşünüyorum papatyayla ? bir de bal sanırım ama ondan emin değilim bi iki sa durunca bşi olmuyor da bütün gece beklersem nolur acaba deneyen varsa söylesin
 
en iyisi bende deneyim aynı sorundan saçlarmı kısalttım..
Ama ben cumtesi okul açıldığından okula gidicem..
Çok yakın bir arkadaşımın evinde uygulamam mümkün tabiki..
Benim saçlarım şuan omuzlarımdan 3-5 cm kısa ne kadar yapmalıyım..
Fazla olursa dolapta bekletme imkanım varmı??
 
X