Müdür dediğin böyle mi olur?

hamile olduğunu belirtmiş ama..
 
adaletsizligi insan hazm edemiyor bunu anliyorum. umarim probleminiz cözülür.

ama en azindan mutlusunuz ögrencilerinize ders veririken.
bu güzel bir sey.
yani fazla ders demek fazla ögrenciye ulasmak demek. isin manevi boyutundan bakinca aslinda güzel birsey.
ögrencilerin de iyi erdemli ögretmenlere ihtiyaci var.
 
Şükürler olsun o yönden şanslıyım öğrenciler olmasaydı okul çekilmezdi. Okulda tek güzel şey onlar. Alan derslerim zaten bende olacak. Benimle hiç alakası olmayan seçmeli derslerde çok da verim sağlayamıyorum. Tabi elimden geleni yapıyorum. Neyse bu saatten sonra hayırlısı neyse o olsun demek lazım. Teşekkürler yorumunuz için:)
 
Ben de diş gösterenlerdenim,amirin bi tanesi çook uğraştı soruşturma bile geçirdim,mobbing davası açacagımı söyledim,hem amiri başımdan aldılar hem de soruşturmadan ceza almadım,yer yer haksız olduğum durumlar vardı ama ruh sağlıgı bozuk bi adamdı başka türlü onunla baş edemezdim,amirim diğer kurum müdürleri korkudan herkes geri adım attı,ben de süreç içinde korktum geri adım atmaya çalıştığım oldu eşim çok destek oldu bana,inanılmaz gaz verdi desem yeridir,savunmalarımı oturdu yazdı,görüşmeler yapmam için baskı yaptı yeri geldiğinde,en kötü ihtimalle gururunla istifa edersin dedi hep,şuan o süreçteki direten tavrımdan dolayı ciddi anlamda rahatım,bunaltan üzerime gelen kimse yok,demem o ki haklıysanız susmayın hiçbişe yapamazlar,yapamadılar.
 
Norm fazlasi göstermesi için okuldaki en düşük puanin sizde olmasi gerekli.
21 saatten fazlasini veremez. Verirse dilekce yazip sikayet edin. Biz ogretmenler haksizlik gördüğümüzde susarsak nasil ornek olacagiz çocuklara.
Benimde doguda başım cok sıkıştı bin yüzden ama hep elimden geleni yaptim susmadim.
Kendinizi köşeye sıkışmış hissetmenizi istiyor. Buna izin vermeyin. Haklariniz ne ise yapmak mecburiyetinde babasının okulu degil.
Gerekirse bimer e yazin.
 
Yerinde olsam eşimi müdürle görüştürürdüm. Belki saçma gelecek ama mdür insan değilse yapacak bişey yok. Size söylediklerimi ona bi söylesin bakalım. Mesela eşiniz su beden eğitimi dersini sorsun mesela.
Ayrıca yaza gidecekmiş siniz madem. Ters düşseniz bi kaybımız olmaz şikayet edin il ve ilçe milli eğitime. Gebe halinizle programı asırı doldurmaya hakkı var mı.
H içi az ders alıp ek ders ücreti cok diye kurs alan bunu maddi sebeplerle yapana da Allah sorar.. Gecen bi konu vardı hak görüyordu konu sahibi kendine. Şu kurslar kapatılsa.
 
Doğu ve Güneydoğu bölgesini iyi bilirim.

Kurumlarda iki şey vardir.
1. Adam kayirma. Dibine kadar var. Haklısınız. Memleketlisini koruma. İşe gelmeyen bankamatik memurları var böyle kayirilan.

2. Cingeneligin kazanmasi. Bir kadın ne kadar cadolozsa, her şeye itiraz ediyorsa o kadar rahat ediyor. Aman buna bulasmayalim diyorlar.

Ne kadar hanimefendiyse o kadar üzerine gelip haksızlık ediyorlar.

Yani batıdaki gibi hanımefendilik zariflik kazanmıyor.

Çingenelik benim tarzim değil. Ama size şunu tavsiye edebilirim. Kararlı durun. Terslesmeyi göze alin. Bir toplantida herkesin ders saatini öğrenmek istiyorum. Bi tartisalim bakalım haksizlik var mi diyin. Yoksa ezilirsiniz
 
Sağ olun öyle güzel destek oluyorsunuz ki. Bana cesaret oldu burdaki bayanlar. Elimden geleni yapacağım . Haklı olduğumu düşünüyorum. Allah yanımda inşallah. Bu durumdan zarar almadan çıkarım inşallah. Yorgunum çok..
 
Heryerde aynı maalsef, istanbulun göbeğinde bile müdürün kankasının karısı 21 saat ders 10 saat kurs. Ben 30 saat ders artı rehberlik. Kurs acacak halim kalmıyor yorgunluktan
 

siz haklısınız. geçen gün burda bi öğretmen konusu vardı hem kurs istiyor hem de ders saatlerini birkaç güne toplayıp gününü azaltmaya çalışıyordu onun gibi değil burda gerçekten haksızlık var. ayrıca da 90 doğumlu adamı müdür yaparsan böyle olur, demek ki o da hak etmeden birilerinin torpili ile bir yerlere gelmiş.
 
Para pulun hiç önemi yok ki huzur olmadıktan sonra. Ben maaşımı alayım yeter, fazlasında gözüm yok. Allah ihtiyacı olana versin . Tek istediğim huzur. Gerisi Allah kerim.
Burda mıdır bilmiyorum ama buralıysan herkes akraban arkan sağlam. Dışardan gelene pek değer yok malesef.
 
Sizin için öyle düşünseler çok şey değişirdi öyle mi? Mesela ne değişirdi haksızlık mi yapardınız? Zihniyete gellll. Ayrıca konu sahibi zaten saygı duyuyorum demiş bu gereksiz çıkışınız neden? Kompleksli misiniz? Ayrica birde herkes iyi olduğu işi yapıyor demissiniz emin misiniz :) :) ve anlamamışsınız biz izah edelim konu sahibi ücret falan peşinde değil kursunu bile bırakmış ek dersi ne yapsın akıl var mantık var.
 
 
Canım arkadaşında kötü niyeti yoktu bence. O da kendi fikrini söylemiş. Belki de beni yanlış anlamış. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
 
Mudurude cagir beden dersinde ip atlasin neden hakkkinizi aramiyorsunuz ve gebesiniz gebelere oncelikler yokmu az calisma gibi ben mi yanls blyrm
 
Ay ne kadar da yasadıgım duruma benzer.. bırkac yıl once esım amelıyat olmustu yatacaktı,rıca munnet dedım bana ders vermeyın oyle cıktım yarıyıl tatılıne.. adam zevk alır gıbı tatılde arayıp arayıp sana ders verecem,kımse ıstemezse sana verecem demez mı.. hıc tasvıp etmesem de esım amelıyatın da buhranıyla kapıp elımden telefonu adama yardırmaya baslamasın mı.. nasıl tırstım geberdım anlatamam.ama 2. Dönem harıka bır ders programı benı beklıyordu. Siz ama oyle yapmayın, malum bulundugunuz yer de biraz sıkıntılı.. 21 den fazla veremezler dıye bıkıyorum dılekce verırsenız. Gerekırse ılceye tasıyacagınızı soyleyın,hatta tasıyın da. Mınnos olun ılceye de,ıyı bıyetınızı gosterın. Benım gebelıgım sorunlu gecıyor alsam da faydalı olamayacagımı dusunuyorum ama arkadas ısrarcı deyın. Onun adı kotuye cıksın
 
Bende öyle düşünüyorum. Iyi niyetli bir şekilde halledeceğim inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…