- 21 Ocak 2018
- 1.998
- 4.409
- 48
- Konu Sahibi minizurafa
inşallah :))Amin. Ne tatlısınız. Allah razı olsun :)
Hep dua ediyorum belki vicdana gelir. Allahtan umut kesilmez.. olursa güzel haberimi yazarım buraya inşallah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah :))Amin. Ne tatlısınız. Allah razı olsun :)
Hep dua ediyorum belki vicdana gelir. Allahtan umut kesilmez.. olursa güzel haberimi yazarım buraya inşallah:)
C
Canım benim hepinizin ayrı ayrı sıkıntıları dertleri var. Allah yardımcımız olsun. Inşallah gönlünce olur.
İl milli eğitim müdürü akrabası olsa ne olacak? Yazılı müracaata yazılı yanıt vermek zorunda. O da ilgilenmiyorsa il milli eğitim müdürüne başvurursunuz. Dingo’ nun ahırı değil ki orası. Bu kadar çekinmeyin. Hamilesiniz üstelik.Öyle bastırdı ki adam beni dilekçe yazmaya bile korkar oldum. Il milli eğitim müdürü akrabası arkası sağlam. Illa bu devirde dayın mı olmak zorunda. Inşallah vicdana gelir de uğraştırmaz .
Dilekçe yazıp müdüre veriyorsunuz. O da size yazılı olarak dönüş yapmak zorunda.yazılı başvuru nasıl yapıyorsunuz
Sizin 15 saatiniz var ve 2 gününüz boş öyle mi. Peki sizi başka okula görevlendirme veririm demedi mi. 15 saat bana asla vermezler. Kaldı ki 2 gün boşu anca rüyamda görürüm.Dilekçe yazıp müdüre veriyorsunuz. O da size yazılı olarak dönüş yapmak zorunda.
peki müdüre dilekçe verince arada daha çok sıkıntı çıkmıyor mu. yoksa ayağı denk mi alıyorlar. öğrenmem iyi olur bazen lazım olabiliyorDilekçe yazıp müdüre veriyorsunuz. O da size yazılı olarak dönüş yapmak zorunda.
Ne güzel siz daha iyi ortama kavuşmuşsunuz. Çok güzel açıkladınız bende öğrenciler var ya onlarla teselli buluyorum bazen sınıfta kalıp onlarla soru çözüyorum tenefüse bile çıkmadığım oluyor tüm derdi tasayı unutuyorum. Ama çok yoruluyorum. Az kaldı diyip sabrediyorum. Hayat sınav şuan bu da benim sınavım. Inşallah bu sınavı da güzel bir şekilde atlatırım.cnm bak bende memurum. 2 yıl boyunca öyle bir müdürüm ve üstüne iş arkadaşlarım vardı ki ağlamadığım gün olmazdı. her gün ama her gün. Allahım nolur beni burdan kurtar diye dualar ede ede çok şükür başka bir yere geçtim. buradaki ortam şahane mi. tabi ki hayır. anlık sıkıntılar oluyor.ama hemen toparlıyoruz.hiç bir iş ortamı dört dörtlük değildir. ama çok şükür Allah yüzüme baktı ve ordan alındım. Bana istifanbı ver git burdan diyen müdürümle bile iyi ayrıldım . bana yakışmazdı ağır konuşmak sonuçta dünya hali yüzyüze balarız yine bir gün diye düşünmek lazım. ama o beni bırakmak istemedi. tabi afedersin ben eşek gibi çalışırdım diğerleri kapılar arkasında gelsin kahveler çaylar sevgili muhabbetleri. ayyy bak o günleri hatırladım. Allahım iyi ki istifa etmemişim. Bence sen de baktın olmuyor. bu durumu kendi lehine çevirmeye çalış. Ne bileyim izinli olsan bütün gün evde oturacaksın . yanında da kimse olmayacak. acil bir durumda enb azından okulda etrafında insanlar var. hangi braştasın bilmiyorum ama dersi oturarak anlat. hatta çok kötü olduğunda masanın altına puf koy ayağını uzat tabi öğrenciler çakmasın :) ne kadar mantıklı gelir sana bilmiyorum ama sana yardımcı olmaya çalışıyorum emin ol durumu kabullenip onun içerisinden minicik bir seni motive eden bir şey bulsan daha da katlanılır olur. bilmiyorum ne desem. ama emin ol geçecek. Biraz sabır zaten az kalmış. Ve unutma önce sınanırız, sonra da Allah herkesin niyetine göre verir. Hakkında hayırlısı.
Düdüğüm çalmıyor diye birşey yok verin dilekçeyi işleme koymak zorunda. O kadar ders almak zorunda değilsiniz kendi bransiniz maas karşılığına yetiyor anladığım kadarıyla. Dilekcenizi işleme koymazsa o zaman ilçe meme onlar da birşey yapmazsa il meme sonra da bimere yazin bakın bakalım kimin düdüğü ötüyor. En fazla sizi huzursuz etmeye çalışır bende çalıştım öyle bir idareyle. Siz disinizi gostermezseniz daha çok ezerler hakkınızı savunmayı öğrenin. Beni de tehdit etti müdürüm zamanında senin görev yerini değiştiririm seni sürdürürüm buradan diye. ki merkeze 50 km uzaklıkta köyde çalışıyorum o zaman nereye surdurecekse daha fazlaD
Dilekçe versende olmaz diyor. Benim düdüğüm çalmıyor malesef burda.
Ben bu zamana kadar bu yöntemi kullandım. Başıma bir iş gelmedi. Mevzunuza bağlı ben suçlu ya da kusurlu olmadığım durumlarda kullandım.peki müdüre dilekçe verince arada daha çok sıkıntı çıkmıyor mu. yoksa ayağı denk mi alıyorlar. öğrenmem iyi olur bazen lazım olabiliyor
Ben konuştum ya hala bir umut belki yapar diyorum. Olmazsa dilekçe yazacağım artık. Nedensiz de değil ki isteğim. Belki baba olsa evli olsa anlardı. O yüzden yaşını belirtmiştim. Yanlış anlaşıldım.Düdüğüm çalmıyor diye birşey yok verin dilekçeyi işleme koymak zorunda. O kadar ders almak zorunda değilsiniz kendi bransiniz maas karşılığına yetiyor anladığım kadarıyla. Dilekcenizi işleme koymazsa o zaman ilçe meme onlar da birşey yapmazsa il meme sonra da bimere yazin bakın bakalım kimin düdüğü ötüyor. En fazla sizi huzursuz etmeye çalışır bende çalıştım öyle bir idareyle. Siz disinizi gostermezseniz daha çok ezerler hakkınızı savunmayı öğrenin. Beni de tehdit etti müdürüm zamanında senin görev yerini değiştiririm seni sürdürürüm buradan diye. ki merkeze 50 km uzaklıkta köyde çalışıyorum o zaman nereye surdurecekse daha fazlageri adım atmadim üstüne üstüne gittim ne yaptıysa gözümü korkutamadi sonunda pes etti deli deliyi görünce değneğini saklar derler
size de tavsiyem haklarınızı bilin yüzüne karşı şu şu haklarim var sonuna kadar ararım deyin şikayet ederim deyin korkmayın havlayan köpek ısırmaz.
Hamilesin kurs alamazsın dedi ama ders vericem diyor dalga gecer gibi hemde beden eğitimi. Ben 2. Dönem hamile halimle beden dersine girerim.Dilekçenizi verin 21 saat istiyorum diye , cevabi gelir bu siizn en yasal hakkınız .
Ben şimdiki okuluma tayin istedim eylülde müdür direkt 1 gününü boşaltalım mi istiyor musun herkesin 1 günü boş çünkü dedi :)) hayır dememe rağmen 27 saat verip üstüne 1 günümü boşalttı .
İyi müdürler ,is arkadaşları , okullar hala var . Ben bu okulda gördüm , benim icin cennet gibi bir yer önceki okulla kiyasladigimda.
Hakkımı ararim asla geri adim atmam ki siz de öyle yapın .
Kurs başvurusu netten yapılıyor sizin istegiNize bağlı yani , onun verip vermemesine bağlı degil .
Size vermemeyi düşünüyorum demesi saçma .
İki yıldır bu okuldayım. Geçen sene görevlendirme çıkacak dedi müdür. Ben de istemiyorum dedim. Hamileydim bir de 18 haftalık. Verdiler. Müdür “çok uğraştım ama verdiler” dedi. İlçe şube müdürünün odasına gittim. Ben o okula gitmeyeceğim dedim. Çünkü kötü bir muhitte ve ilçede kimse gitmek ietemiyor. Bu öğretmen yeni geldi deyip bana kitlemeye çalıştılar. Yoksa görevlendirme de sorun değil, bu bizim görevimiz, eksikse öğretmen elbet gideceğiz. Ama ilçedeki 1 yıllık kıdemsiz öğretmen gitmezken sırf ben yeni geldim diye bana kitlemeleri sinirimi bozdu. Şube müdürü de gideceksin dedi. Ama ben başka bir öğretmene torpil geçtiğini duymuştum bu konuda. İsim vermeden bunu söyledim, rapor alma lüksüm var ve alacağım dedim. Orda renk vermedi ama ertesi gün müdüre görevlendirmemin iptal olduğu bilgisi geldi.Sizin 15 saatiniz var ve 2 gününüz boş öyle mi. Peki sizi başka okula görevlendirme veririm demedi mi. 15 saat bana asla vermezler. Kaldı ki 2 gün boşu anca rüyamda görürüm.
anladım. öğrendiğim iyi oldu. her an haksızlık olabiliyor çünkü. teşekkür ederim :)Ben bu zamana kadar bu yöntemi kullandım. Başıma bir iş gelmedi. Mevzunuza bağlı ben suçlu ya da kusurlu olmadığım durumlarda kullandım.
Ümüğümü sıktı belki de sürekli el altından tehdit sürekli. Başardı yanı beni bastırmayı. Sorum olmasın huzur olsun diye diye bu hale geldim. Gerçekten iyi niyetle olaylara bakmaya çalıştıkça daha da sıkıntılı bir hal aldım.Yukarda dayısı var diye ses etmezseniz tabi ki ümügünüzü sıkar. Karaktersiz insanlarin iki numaraligi ozelligi bu. Sendikaya üye olup oradan bastirmak da bir secenek. Ama ne olursa olsum elinizde yazili bir belge olsun. Mobingi kanitlamak veyahut sikayette elinizde kabit olmasi lazim. Ben 21 saat istiyorum demek yetmez ver dilekceni sıkıysa assin. Yok öyle veririrm demek belesten. Bakkal veresiyesi mi saniyor yönetmeliği. Edit: 2014 yılında benzerini daha beterinu yasadim. Neler neler. Istifa eşiğine geldim. Ama hee demedim hic. Zaten inada gidiyordu ne kadar kotu olabilir daha diye ki dogru olani yaptigima inaniyorum. Mudir yardimciligindan atildi. Zaten o da gorevlendirmeydi. Kadrolu bile degil. Ilce müfettiş sendika hakkini araman lazim. Ordan sonra heryer cennet gibi geldi. Artik o kadar rahatim ki kotuden sonra heryer guzel geliyor. Orda sinirden stresten felc gecirmistim bende. Sabret gececek
Amin. Allah razı olsun.allah yardmcın olsun