- Konu Sahibi kumralada21
-
sen kaç yaşındasın bilmiyorum da muhtemelen 20 li yaşların başlarındasındır.
38 yaşında bir adamın kendinden 15 yaş küçük kıza hiç iyi niyetle yaklaştığını düşünmüyorum.
zaten o da bence seni işe alırım diyerek bağlamaya çalışıyor.
işe girince de yine bu adamın altında çalışıcaksan çalışma daha iyi.
başka iyi bir firmada çalışırsın zaten sen gerçekten başarılıysan.
Haklı olabilirsiniz. Kaç yıllıık iş tecrubeniz var? Sözleriniz cok mantıklı geldi. İş konusunda cok rahat davranıyor yani bana hatta asılmadan önce ''şu olmak ister misin'' diye bir soru yöneltti, bugün yine aynısını yineledi. Bende, siz benim herhalde o mesleği yapmamı çok istiyorsunuz dedim gülümsedim. Şu kibarlık yapıp biraz gülümsemeyi kesmem lazım. Bunu umut ışığı olarak algılıyor olabilir..
iş tecrübem yok zaten ben de yeni mezun oldum ama 4 yerde staj yapmıştım.buna benzer olaylar duydum.asılan olabiliyor stajyerlere dikkat etmek lazım.
ben de kendimi senin yerinde koydum o yaşta bir adam bana asılsa ben kötü bir niyeti var derdim.
iletişimi azaltıp zamana bırakmak ve erkek arkadaşın olduğunu anlamasını sağlamak en mantıklısı.
bir arkadaşa söylemelimiyim demişsin ya söyleme bence... her ne kadar sana iyi görünse bile iş yaşamında insanları tanıyamıyorsun maalesef... ama sevgilinle telefonda konuşmalısın... oda duyar mesajı alır sanırım...
diyelim size referans oldu,girdiniz şirkete,bunun karşılığında sizden bir şeyler beklerse,daha da ileri giderse,siz de erkek arkadaşınız olduğunu söyleseniz bile size takarsa,sizi işten çıkarmaya çalışırsa,o zaman yine veda etmek zorunda kalmayacak mısınız oraya bir şekilde...
bazı erkeklerin tavrı böyledir. asılmıyor olabilir bence yanlış anlıyor olabilirsin. kimi kızlar vardır ya her erkeği kendine asılıyor sanır onlardan olabilirsin.
ikincisi eğer gerçekten asılıyorsa torpil yaptıktan sonra karşılık bekleyebilir. bu tip şerefsizler de var biliyosun.
o tür büyük şirketlerde çok çok büyük bir hata veya terbiyesizlik yapmadıgım sürece çıkmak o kadar kolay değil. Bu şirketin çalışanlarının ortalama o şirketteki senesi, 10 sene. Ve ortalama diyorum. Benden ne gibi birşey bekleyebilir? sirketin elemanı olduktan sonra bence böyle bir beklentiye teşebbüs edemez diye dusunuyorum çünkü müdür konumundan alınmak dahası 16 yıldır bulunduğu şirketten atılmak istemez herhalde? Ben o şirketten atılırsam, yönetici bana asıldığı için o işten çıktım diyebilirim, ama o ? bence herşeyden önce kendi hayatını düşünmeyen bir insan gerizekalıdır. Ve bizim müdür hiç aptal biri değil. Öyle birşeye yeltenecegini sanmıyorum.
torpil yaptıktan sonra karşılık beklemesi konusunu bilemiyorum ancak üst tarafta arkadaşa yazdım oda sizinle aynı dusundu.
Asıldıgına eminim, sadece cok tatlısın demesinden değil, buraya uzun uzadıya yazmak istemedim ama gerçekten asılıyor inanın buna.
o tür büyük şirketlerde çok çok büyük bir hata veya terbiyesizlik yapmadıgım sürece çıkmak o kadar kolay değil. Bu şirketin çalışanlarının ortalama o şirketteki senesi, 10 sene. Ve ortalama diyorum. Benden ne gibi birşey bekleyebilir? sirketin elemanı olduktan sonra bence böyle bir beklentiye teşebbüs edemez diye dusunuyorum çünkü müdür konumundan alınmak dahası 16 yıldır bulunduğu şirketten atılmak istemez herhalde? Ben o şirketten atılırsam, yönetici bana asıldığı için o işten çıktım diyebilirim, ama o ? bence herşeyden önce kendi hayatını düşünmeyen bir insan gerizekalıdır. Ve bizim müdür hiç aptal biri değil. Öyle birşeye yeltenecegini sanmıyorum.
anladım canım. seninkine çok benzer bi olay yaşadım. benden hoşlanan çocuk torpil yapıp beni o işyerine sokacaktı. o işyerini de takıntı yapmış tımilla orası olsun istiyodum. ama olay bana hoş gelmedi çocuk torpil yaptı ama ben kabul etmedim teklifi. sonra daha iyi fırsatlar çıktı karşıma. sana doğru gelmiyorsa bırak gitsin. takıntı yapıp illa o olsun dediğimiz şeyler aslında bize göründüğü kadar hayırlı olmayabiliyor. naçizane tavsiyem. kariyer istiyorsan o sana her türlü gelir zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?