Müdürüm bana asılıyor

Ben sunu anlamadim neden asilmasini onlemek icim cesitli numaralar yapma ihtiyaci duyuyorsunuz bir iki tersleme ile mudurde anlar hatasini size cok tatlisin diyince siz ne karsilik verdiniz mesala gereken karsiligi vermis olsaydiniz bir daha cesaret edemezdi

Serviste mudurle burc muhabbetine kadar girmissiniz bence olay sizde bitiyor

Sevgilin sana çiçek yollayarak varlığını belli edebilir mesela. Kendi kendine sevgilinden geliyormuş imajıyla bir çiçek yolla, masana koy, eşek değilse anlayacaktır özel birinin gönderdiğini. Konuşurken laf arasında çıkışta biraz işim var, sevgilimle görüşeceğim,bunun özel bir gün vs. tarzı şeyler diyebilirsin ancak bu senin hayatında var olduğu sürece sorun yaratır gibime geldi. Dikkatli ol canım.

bekar canım. Ya erkek arkadaşımı çıkışa getirebilsem güzel olabilir ancak müdür sadece bu departmanda görevli değil gitmesi gereken şeyler oluyor bazı günler sabah bir gidiyor gelmiyor, bazı gunler hep ofiste bazen de yine gidip geliyor, o yüzden her anı denk getiremiyorum. Hani, telefonda sevgilinle konusuyormuş gibi yap diyorlar ya oda mantıklı ama denk getirmeye baglı işte, adam benim yanımda oturmuyor ki, onun kendi odası var..

Ne diyorsunuz allah aşkına? daha bilmediğiniz bir şirket için ''o şirketlere genç kızların nasıl alındıgı belli oldu'' falan. Bence önyargılarınızdan biraz sıyrılmalısınız. Konu bu değil, ayrıca şirkette çok kaliteli insanlar da var, kalitesiz insanlarda var, olağan şeyler bunlar. Telefon konusmasını olayını yakın zamanda yapacağım, bir iş için haftaya onun yanında yardımcı konumunda olabilirim, eğer öyle olursa yapacağım. Çünkü normalde adamın kendi özel odası var ve benim oturdugum masa onun odasından 4-5 metre ileride. Ben kendi kendime telf. konusması yapsam ne olur ki o duymadıktan sonra, o yanıma gelirkende telefonla konusmak bir anda ayıp olur.

Bu arada beni ''ama istemiyorsun çünkü işine geliyor sürekli gülümsemelerin'' diye yargılıyorsun. Gerçekten sürekli oldugunu ne bılıyorsun? insanları yargılamak senin için bu kadar basit değil mi, evet ben kuyruk sallıyorum ne bok oldugum belli değil mi :) o yuzden buralara kadar yazıp bir çözüm arıyorum, çok güzel bu yolda gidin, yakında yaftalamaktan çevrenizde insan kalırsa tabi..

hahahaha alemsiniz :) valla yapmam lazım. İşte haftaya veya sonraki hafta müdürle bir çalışma olacak yardımcısı gibi olabilirim o sırada yapacağım. Normalde yapamam telefon olayını veya sevgilimin beni almaya gelmesini cunku mudur her an bu ofiste değil, geziyor, toplantıya gidiyor, baska bölümlerle ilgili bir yerlere gidiyor. Bazen hiç yok, bazen az vari bazen bütün gün bizle. gibi...

burç muhabbetini o açtı. Burç muhabbetine girmişsiniz derken? Allah aşkına ne diyeyim? ''ya siz müdürsünüz şimdi burç muhabbeti falan, kapatalım konuyu'' mu diyeyim? gerçekten çok tuhaf ya, oda insan farkında mısınız yani biz nasıl burçlarla ilgilenebiliyorsak oda ilgilenebilir. Burc muhabbeti tesadüfen acıldı, ama ben acmadım konuyu, sadece o şu burç şöyledir diye yorum yapınca evet veya hayır dedim, ya da bence şu burç şöyledir diye yorum yaptım. Yani biraz abartmıyor musunuz, müdür en nihayetinde ama sonucta oda bir insan, sohbet etmek isteyen insana ne diyeyim? ya sen müdürsün konusmayalım mı diyeyim. Gerçekten çok tuhaf düsünceler dönüyor burda şaka gibi, konuyu açtığıma pişman oldum. Neredeyse birazdan suçlu olacağım.. Başka bir arkadaşta beni suçlu buldu hahaha.

Canım ya adamın niyeti bozuksa evli olduğunu da bilse sarkar emin ol
Umarım işe yarar telefon konuşması da yakanı bırakır
Dediğin gibi o şirkette alışmayı çok istediğin konumdaysa kırmadan ve terslemeden halletmek lazım
Eleştirilere kulak asma canım,güzelsen ve bakımlıysan maalesef bu tip şeyler yaşanabiliyor
Sen artık durumun farkındasın bilinçli davranırsın olur biter

Benim de eski patronum böyle bi kart zamparaydı
Benim lise stajım yeni bitmişti, herkes ona abi diyordu bende öyle
Muhasebe bürosu, bir avuç insandık zaten
Önce kötü kadınlarla chatleştiğine şahit oldum
Sonra bana da iş msn imden yazılmaya çalıştığını fark ettim
Ertesi gün işe gitmedim
Aradılar açmadım
Bu yazılarının yer aldığı linki de paylaştım, abisi yani büyük patron kızmış kavga filan etmişler
Pişman değilim
Evli barklıydı bi de rezil herif

teşekkür ederim canım, nihayet beni suclamayan anlayan insanlarda varmış :)

evet evet bilicli davranacagım fakat bakalım nasıl olacak telefon konusması olayını yapmayı planlıyorum.

Durumunu anlayabiliyorum. Tam bir dilemma. Bu tip mudurler maalesef her yerde olabiliyor. Sana tavsiyem su olabilir: Profesyonel ol, profesyonelce davran. Hani eski ketum sekreter tipleri olurdu soyle saclari topuz, gozluklu, takim elbiseli (etek-ceket) sert gorunumlu, ciddi, fakat yeri geldiginde ozetle gulumsemesini de bilen sekreter tipi. Etek boyun geleneksel olsun, mesela dizde, pantolona tercih et. Dik ve kendine guvenli yuru. Boyle bir tipe burunerek cevrene gorunmez bir duvar ormen gerekiyor. Sanki karsina cikan once ceketinin dugmesini iliklemek ihtiyaci hissedecek gibi. Isyerinde gereksiz samimi olma, sirlarini paylasma. Daha oranin elemani bile degilken kucuk dedikodularla gelecegini riske atma, insanlara guvenme. Laf agizdan cikana kadar sen ona hakimsin, ciktiktan sonra o sana hakim olur, unutma. Biraz sir ol. Konu dagilmaya kalktiginda hemen toparlayip ise getir, dagilma, dagittirma. Ozellikle ise alinmadan ve alindiktan sonra ilk uc ay boyle olmalisin. Mudurunu gereksiz samimi davranislar ve laflar etmekten de ancak boyle uzak tutabilirsin. Is yerinde is saatleri icinde ozel telefonlarla ozel konusmalar yapmak ters tepebilir, sevgili ile askimlasmak gibi, ben bunu yapmani onermiyorum. Basarilar..

karşısına geçin deyin ki

"Siz benim abim sayılırsınız , size bir şeyler söylemek istiyorum . Bu şirkete girebilmeyi çok arzuluyorum ve bütün çabam emeklerim bu yönde . Ailem ve sevgilimde bu konuda bana çok destek oluyor . Burada sizden bu konuda yardımınızı bekliyorum . İnanın sizin yüzünüzü kara çıkarmam "

Nasıl ?

Bu mealde bi şeyler türetileiblir .

Surekli gulumsedigini sen soylemistin . Evet canim kusura bakma ama erkek arkadasin varken yolda biri cok tatlisin dese demediginiz kufur kalmaz ama is mudurde olunca mirin kirin.. Her onerimizie bahanen var cunku biliyosun ki adamin huyuna gitsen o kapilar sana acilicak statu tatli geliyo tabi . Cevremde insan kalmazmis; eger cevremdekiler statu icin dolgun maas icin kendilerine sarkmasina goz yumanlarsa birak etrafimda kimse olmasin yalniz olayim daha iyi!

benim daha önce çalıştığım yerde üstümdeki adam çok kibar biriydi. yani kızlara asılır tarzda bir havası vardı. ilk tanıdığımda bana asıldığına emindim neredeyse. sonra bir gün diğer arkadaşlarla konu açıldığında adamın tarzının bu olduğunu anladım. 3 sene geçirdim orada ve en ufak bir kötü hareketini görmedim. ama asılgan konuşurdu genel olarak, öylesine, tarzı buydu yani.
farz edelim ki gerçekten niyetinin asılmak olduğunu düşünüyorsun, 38 yaşında bi müdür, stajyere asılmaz duygusal anlamda düşünp. yanimuhtemelen takılan bir adamdır öylesine. geri çevirdiğinde de umursayacağını sanmam, hani ne stajyerler görmüştür adam şimdiye kadar. o yüzden seni rahatsız edecek bir davranışta bulunduğunda ne demek istediğini sor, açıkça itiraf ederse, ben öyledüşünmüyorum, bu profesyonel ilişkiyi etkileyecekse bırakıp gitmeye hazırım de. yerse yer, yemezse de yoluna bakarsın. yapacak başka şey yok gibi.

niye bu kadar celallendiniz?

adam burç konusunu açabilir sende kalkıp benim eski sevgilimde bilmem ne burcu demişsin ( adam belliki hıyarın biri benle eski sevgilisi konuşuyor diye bundan bile cesaret alabilir )

iş hayatında tabiki araya mesafe koyacaksınız mesafeli olun iş sizde bitiyor demekle hatamı yaptım ,

bende bu çok dünyaca ünlü şirket ve bu müdürü merak ettim oturduğu koltuğu bellki boşuna kaplıyor

Son düzenleme:

kendine sevgilinin adından çiçek ısmarla, iş yerine gelsin, çiçeklere çok sevin "sevgilimden " diye söylene dur ki sağır sultan bile duysun,
olmadı sevgilini iş yerine çağır, bişey anlatmak zorunda değilsin, gelsin bi dolaşsın, müdürün denk gelir belkli onunla da tanıştırırsın ....

Vallahi bence çok mantıklı !!!

çiçek olayı mantıklı, sevgilin göndermese de sen kendi kendine gönder, sonra da müdürün oralarda olduğu bi zaman telefonla konuşuyo gibi yap "teşekkür ederim aşkım çok güzeller" falan de

abim sayılacak kadar yakın değiliz cok yapmacık olacak. zaten adam abi gibi davranmıyor öyle söylemem bayagı komık olur. O şirkete girmek istedigimi biliyor söyledim.

Birşey soracağım efilay hanım :) buraya, yani suan sorduğum konunun başlığına insanları yargılayıp assagılamaya ve kendi kendine tavır takınmaya mı geldin, yorum yapmaya mı?

o zaman o dünyaca ünlü şirketi ve müdürü merak etmeye devam edin. Tavsiyeniz için çok çok teşekkürler, size iyi günler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…