- Konu Sahibi kumralada21
-
sevgilinin ismi yazan bir kolye güzel fikir bence eğer yüzük istemiyorsan.. ben olsam şimdiye elli kere erkek arkadaşım olduğunu bir şekilde belli etmiştim.. gerçi biz de şuan kendi aramızda sözlüyüz yüzüğüm var elimde ama gene de erkekler ona rağmen takılıyorlar :S bazılarını hiç etkilemiyor bile.. bu adam ilerde kariyerine engel olacak diye düşünüyorsan tabiki kötü söz kullanmadan ve kırmadan, kendisinin anlamasını sağla. Örneğin iş çıkışına falan almaya gelemezmi erkek arkadaşın? yani birçok alternatif var aslında mutlaka anlayacaktır ama anlayınca da pes edermi bakalım? bir de sevgilisi olduğunu bilmelerine rağmen daha da üsteleyenler var. Eğer öyleyse işin zor cnm umarım öylelerinden değildir. Bekarmı bu adam bu arada çok merak ettim??
Oraya girmek icin torpil lazimmis adami terslersem torpilim gider diye korkuyosun asilmamasi icin illa terslemen gerekmiyo ki bi yuzukle yada bi telefon konusmasiyla halledilir. Ama istemiyosun cunku isine geliyo surekli gulumsemelerin mudurune cevaplarindan bunu anladim. O sirketlere genc kizlarin nasil alindigi belli oldu.
erkek arkadaşın seni almaya gelsin müdürün de bunu görsün....telefon çalsın aç aşkım vs falan de müdür duysun...
yoksa baş harfi olan kolye de çok mantıklı bence... başka güveneceğin bir arkadaşın erkek arkadaşınla çok yakıştığını söylesin buna benzer bi muhabbet olsun müdür bunu duysun....
müdür bey duy artık bu kızdan uzaklaşş!
Ben sunu anlamadim neden asilmasini onlemek icim cesitli numaralar yapma ihtiyaci duyuyorsunuz bir iki tersleme ile mudurde anlar hatasini size cok tatlisin diyince siz ne karsilik verdiniz mesala gereken karsiligi vermis olsaydiniz bir daha cesaret edemezdi
Serviste mudurle burc muhabbetine kadar girmissiniz bence olay sizde bitiyor
Canım ya adamın niyeti bozuksa evli olduğunu da bilse sarkar emin ol
Umarım işe yarar telefon konuşması da yakanı bırakır
Dediğin gibi o şirkette alışmayı çok istediğin konumdaysa kırmadan ve terslemeden halletmek lazım
Eleştirilere kulak asma canım,güzelsen ve bakımlıysan maalesef bu tip şeyler yaşanabiliyor
Sen artık durumun farkındasın bilinçli davranırsın olur biter
burç muhabbetini o açtı. Burç muhabbetine girmişsiniz derken? Allah aşkına ne diyeyim? ''ya siz müdürsünüz şimdi burç muhabbeti falan, kapatalım konuyu'' mu diyeyim? gerçekten çok tuhaf ya, oda insan farkında mısınız yani biz nasıl burçlarla ilgilenebiliyorsak oda ilgilenebilir. Burc muhabbeti tesadüfen acıldı, ama ben acmadım konuyu, sadece o şu burç şöyledir diye yorum yapınca evet veya hayır dedim, ya da bence şu burç şöyledir diye yorum yaptım. Yani biraz abartmıyor musunuz, müdür en nihayetinde ama sonucta oda bir insan, sohbet etmek isteyen insana ne diyeyim? ya sen müdürsün konusmayalım mı diyeyim. Gerçekten çok tuhaf düsünceler dönüyor burda şaka gibi, konuyu açtığıma pişman oldum. Neredeyse birazdan suçlu olacağım.. Başka bir arkadaşta beni suçlu buldu hahaha.
Kızlar özel ve dünyanın önde gelen şirketlerinden birinde staj yapıyorum. Bu üniversite de son senem. Müdürümün ilk basta beni cok sevdigini ve çok ilgilendiğini düsündüm ancak 2/3 gün öncesine kadar düsüncem değişti, çünkü müdürün bana asıldığını düşünüyorum... 3 gün önce bana mesaj atmıstı ilk defa, iş ile ilgili birşeyi haber vereceğini söylemişti. O sırada, staj konularından ve mezun olunca ne yapacağımdan konu acıldı, bu arada müdürüm beni şirkete almak istiyor ve bu konuda en yetkili kişilerden biri, hatta bana alternatif sunuyor, bu şirkete girmek öncelerden beri hayalimdi hala hayalim. Bende çok istiyorum ama şimdi işler değişti. Müdürüme ters yapmadan, asılmaması gerektiğini nasıl belli edebilirim? Ters yaparsam o şirkete giremeyeceğimi düsünüyorum, bilmiyorum yani eğer aramızdaki iletişimi koparırsam(biri bana asıldığında genellikle kopartırım) ve sadece gerektiği zaman konuşup ilgisiz gözükürsem, işler daha kötü olabilir çünkü çok zor alım yapıyorlar ve malesef ki torpil gerekiyor.. Ancak buna boyun egmek istemiyorum. Bu arada asılmadan kastınız ne derseniz? bana çok tatlısın dediğini söylemem yeterli sanırım? Ve alakasız bir zamanda söyledi bunu. Ben davranışlarıma özenle dikkat ettikçe resmiyeti hiçbir zaman kaybetmeyip bey'li konustukca o daha sıcak davranıyor, ona kuyruk salladıgımı dusunebilirsiniz ama gerçekten bunu yapmadım.. 3 gündür vicdan azabı çekiyorum. Ve daha kötüsü sevgilim var, ona bu durumu anlatamam, kıyameti koparır.. Ben ne yapacağım. Yardımınıza ihtiyacım var.. Bu arada sevgilim oldugunu bilmiyor, söyleme fırsatım olmadı, bunu mutlaka söylemeliyim birşekilde konuyu bir yere getirip. Siz olsanız ne yapardınız? Lütfen sadece asılma odaklı düşünmeyin, kaybedecek birşeyim olmasa böyle olmazdı.. ama hem o şirket hayalim hemde kariyerim, yaşam düzenim en basitinden aldığım ücret bunlar benim hayatımı çok olumlu yönde etkileyecek seyler.
karşısına geçin deyin ki
"Siz benim abim sayılırsınız , size bir şeyler söylemek istiyorum . Bu şirkete girebilmeyi çok arzuluyorum ve bütün çabam emeklerim bu yönde . Ailem ve sevgilimde bu konuda bana çok destek oluyor . Burada sizden bu konuda yardımınızı bekliyorum . İnanın sizin yüzünüzü kara çıkarmam "
Nasıl ?
Bu mealde bi şeyler türetileiblir .
karşısına geçin deyin ki
"Siz benim abim sayılırsınız , size bir şeyler söylemek istiyorum . Bu şirkete girebilmeyi çok arzuluyorum ve bütün çabam emeklerim bu yönde . Ailem ve sevgilimde bu konuda bana çok destek oluyor . Burada sizden bu konuda yardımınızı bekliyorum . İnanın sizin yüzünüzü kara çıkarmam "
Nasıl ?
Bu mealde bi şeyler türetileiblir .
Surekli gulumsedigini sen soylemistin . Evet canim kusura bakma ama erkek arkadasin varken yolda biri cok tatlisin dese demediginiz kufur kalmaz ama is mudurde olunca mirin kirin.. Her onerimizie bahanen var cunku biliyosun ki adamin huyuna gitsen o kapilar sana acilicak statu tatli geliyo tabi . Cevremde insan kalmazmis; eger cevremdekiler statu icin dolgun maas icin kendilerine sarkmasina goz yumanlarsa birak etrafimda kimse olmasin yalniz olayim daha iyi!
niye bu kadar celallendiniz?
adam burç konusunu açabilir sende kalkıp benim eski sevgilimde bilmem ne burcu demişsin ( adam belliki hıyarın biri benle eski sevgilisi konuşuyor diye bundan bile cesaret alabilir )
iş hayatında tabiki araya mesafe koyacaksınız mesafeli olun iş sizde bitiyor demekle hatamı yaptım ,
bende bu çok dünyaca ünlü şirket ve bu müdürü merak ettim oturduğu koltuğu bellki boşuna kaplıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?