- Konu Sahibi kumralada21
-
müdürüm derken kaç yaşında bu adam?
evli değil mi?
bence yavaş yavaş mesafe koy araya.
böyle bir durum varken nasıl o firmada çalışacaksın?
illaki o firmaya denk yerler vardır.
Hangi şirket bu? :26:
Telefonla konuşuyo numarası yapabilirsin,onu gördüğünde sanki acelen varmış gibi,"aşkım şimdi kapatmam lazım,annenlere selam söyle " gibisinden..eğer aynı şehirdeyseniz bir çıkışına o gelsin tanıştır,iş yeri sahibinden ....şu şu bey veya abi de çok iyidir diye bahset,sonra güler yüzlü şekilde ordan çıkın..
müdürüm derken kaç yaşında bu adam?
evli değil mi?
bence yavaş yavaş mesafe koy araya.
böyle bir durum varken nasıl o firmada çalışacaksın?
illaki o firmaya denk yerler vardır.
türkiye de yok. Aslında 1-2 tane var ama onların prestiji, verdiği ücret, sağladıgı imkanlar bakımından cok cok az.
Yüzük takmakta çözmez arkadaşım bende sürekli tedavi görmem gereken hastanede randevularımı ayarlayan danışman tarafından aynı şeye maruz kaldım ki yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal bir durumdu... canım çıkıyordu çaktırmadan danışmaya girmeden hemen önce takmaya çalışıyordum çıkarken çıkarmaya felan... Sonra tedavi bitti de kurtuldum şu sıra ama yüzük halen durur.
O beyefendinin de sen yaşlarında birinin sevgilisi olabileceğini tahmin etmesi gerekirdi umarım sen işin içinden çıkarsın...
Asılmaktan asılmaya fark var. Adam hoşlanmış ve şansını masumane deniyor da olabilir, konumunu kullanarak, staj yapan kızların durumundan istifade etmeye bakan pis bir herif de olabilir. Samimi bir hoşlanmaysa bir şekilde hallolur. Sevgiliniz olduğunu öğrendiğinde zaten geri çekilecektir. İşinin peşinde olan kızların gelecek endişelerinden beslenen bir asalaksa zaten sizi kullanamayacağını anlayınca (eğer olağanüstü vasıflara sahip değilseniz), size şans vermeyecek, yeni bir ava odaklanacak ve işi de taviz veren alacaktır. Bir çok kurumda mobbing var. Nasıl bir adam olduğunu tam olarak anlayınca daha üst makamlara şikayet ederek, tazminat hakkınızdan bahsettiğinizde, tacizci müdür insektisit sıkılmış haşereye döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?