O zaman kaçırmayacaktın fotoları gelecektin
[QG"leylmira, post: 38545929, member: 537581"]Hosgeldin Matmazel:)
Açlıktan mı ağrıyor başın?Benim de diyetten dolayı başım ağrıyor.. Ama burası iyi geliyor..
Aynen vakit burda çabuk geçiyorBenim de diyetten dolayı başım ağrıyor.. Ama burası iyi geliyor..
Açlıktan mı ağrıyor başın?
Seni kovuyorum hadi git hadi yaa offfYa beni kovun bir ya gideyim
uykusuzluk tan gebericem
Merhaba hoş geldin. Kendini tanıt bakalıımMerhabaa :)
Bende cok yaparım onuBu akşam tam kocamla kavga ediyorduk. Yarın dışarı çıkmak istedim ne yapıcaz dışarda evde oturalım diyo bana. Sanki her gün geziyorum. Neyse bu konuşmanın üzerine arkadaşı aradı çağırdı çıktı gitti. Daha gelmedi.
Gelince uyuyor numarası yapıcam. Işıkları kapattım yatağa girdim :)
Gıcığa bak ya kendi gezsin biz evde oturalım. Yok öyle yağma. Odun bu erkekler yemin ederim.
Sen şimdi koyarsan ben de koyarımHehe bi sonrakine bende koyarım artık :)
Ohh valla kendileri gezsinler bizi evde oturtsunlar. Niye gönderdin ki? Ben olsam göndermezdimBu akşam tam kocamla kavga ediyorduk. Yarın dışarı çıkmak istedim ne yapıcaz dışarda evde oturalım diyo bana. Sanki her gün geziyorum. Neyse bu konuşmanın üzerine arkadaşı aradı çağırdı çıktı gitti. Daha gelmedi.
Gelince uyuyor numarası yapıcam. Işıkları kapattım yatağa girdim :)
Gıcığa bak ya kendi gezsin biz evde oturalım. Yok öyle yağma. Odun bu erkekler yemin ederim.
Ya beni kovun bir ya gideyim
uykusuzluk tan gebericem
Sen şimdi koyarsan ben de koyarım
Ohh valla kendileri gezsinler bizi evde oturtsunlar. Niye gönderdin ki? Ben olsam göndermezdim
Matmazel al kendini git burdanHüsnü şenlendiricinin karısı nazire o zamanlar böyle bağırıyordu.
Hüsnü bana al kendini git dediiii
BeklüyommDaha büyük cıngar çıkarıcam ondan gönderdim
Koyuyorum ben hadee
pınar ebn istanbuldan :)Seni kovuyorum hadi git hadi yaa offf
Merhaba hoş geldin. Kendini tanıt bakalıım
matmazel hadi sen de koy resmini hadi.. Biz koyuyyoruz..Hahaha kendimi golgemi bile aldim hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?