Muhabbet-i Ahval :)

Canım sanki biraz fazla sefkatle cozulecek gibi gorunuyor kucuk bebegi kıskanıyor da olabilir ve babayada buyuk rol dusuyor cok sakin davranmalı yanında Mert'in:)

Ayyy bu diyet başımı çok ağırtıyor. Bunun için tavsiyesi olan var mı??

Canım sanki biraz fazla sefkatle cozulecek gibi gorunuyor kucuk bebegi kıskanıyor da olabilir ve babayada buyuk rol dusuyor cok sakin davranmalı yanında Mert'in:)

hemde nasıl çocuğun kafasını mı yarmaya kalkmadı

boynunu mu kırmaya kalkmadı hemde 3,4 kişinin gözü üstündeyken severmiş gibi yapıyor öpüyor kokluyor

hiç beklenmedik bir anda yapıyor yapacağını

Yok ya dukan mukan yapamam ben valla. Kendi diyetimi yapıyorum. Açlık diyeti günde sadece 1 öğün yiyorum. ve sadece kahve içiyorum başka da bir sey yiyip içmiyorum. Ancak böyle verebilirim..

ne yapıyon sen bea çok sağlıksız başının ağrıması normal bu durumda

uzun süre aç kalmaktandır o

Ne diyeti fridacim

Sevgili Matmazel benim tam 15 kilo fazlam var. Eski kiloma dönmek istiyorum o yüzden diyet yapıyorum. Günde sadece öğün yeme diyeti...

ne yapıyon sen bea çok sağlıksız başının ağrıması normal bu durumda

uzun süre aç kalmaktandır o
Yok aslında sağlıksız da değil. Sağlıklı şeyleri yiyorum. Midem küçülse tamamdır. bunun için 1 haftaya ihtiyacım var. Bir haftada midem küçülür inşallah..

[QBilgece, post: 38545992, member: 377773"]Yok ya dukan mukan yapamam ben valla. Kendi diyetimi yapıyorum. Açlık diyeti günde sadece 1 öğün yiyorum. ve sadece kahve içiyorum başka da bir sey yiyip içmiyorum. Ancak böyle verebilirim..[/QUOTE]

Anladim sen ölmek diyeti yapıyorsun Zayıflamak degil

hadi inşallah spor da yapta sıkılaş

yakın zamanda bebek yapma durumun varsa ondan sonra yapsaydın daha iyi olurdu hepsi aradan çıkardı ne güzel.

yakın zamanda bebek yapma durumun varsa ondan sonra yapsaydın daha iyi olurdu hepsi aradan çıkardı ne güzel.

Evet bebiş istiyorum ama hamile kalmadan bu kiloları vermem çok daha iyi. 50 kiloyla hamile kalsam bu kiloyla doğururum ama bu kiloyla hamile kalsam 85le falan doğururum ayy hayata küserim resme, Allahım koorusun

Yok kız. DAha önce de böyle 12 kilo vermiştim çok şükür gayette sağlıklıydım. Veririm inşallah.

Evet spora da yazılacağım inşallah. Hadi bakalım. İnşallah istediğim gibi olurum..

sen geçen bir konu açmıştın ya ne oldu o mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…