- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
themis1990 .!.:hoşgeldin ne yapıyon uyku problemi devam mı
Devam bi saattir yatakla cebellesiyorum
of yazık tatlım uyguladın mı önerileri
Canım sanki biraz fazla sefkatle cozulecek gibi gorunuyor kucuk bebegi kıskanıyor da olabilir ve babayada buyuk rol dusuyor cok sakin davranmalı yanında Mert'in:)inşallah inşallah canım ya bu şiddet olayı çok kötü hadi bizi neyse de 1 yaşındaki kuzenine yapmadığını bırakmıyor gözümüz hep üzerinde onun yüzünden doğru dürüst görüşebiyoruz bile
Hosgeldin Matmazel:)Devam bi saattir yatakla cebellesiyorum
Canım sanki biraz fazla sefkatle cozulecek gibi gorunuyor kucuk bebegi kıskanıyor da olabilir ve babayada buyuk rol dusuyor cok sakin davranmalı yanında Mert'in:)
Ayyy bu diyet başımı çok ağırtıyor. Bunun için tavsiyesi olan var mı??
ne diyeti dukan diyetimi yoksa
Ayyy bu diyet başımı çok ağırtıyor. Bunun için tavsiyesi olan var mı??
Yok ya dukan mukan yapamam ben valla. Kendi diyetimi yapıyorum. Açlık diyeti günde sadece 1 öğün yiyorum. ve sadece kahve içiyorum başka da bir sey yiyip içmiyorum. Ancak böyle verebilirim..
Ne diyeti fridacim
Yok aslında sağlıksız da değil. Sağlıklı şeyleri yiyorum. Midem küçülse tamamdır. bunun için 1 haftaya ihtiyacım var. Bir haftada midem küçülür inşallah..ne yapıyon sen bea çok sağlıksız başının ağrıması normal bu durumda
uzun süre aç kalmaktandır o
Sevgili Matmazel benim tam 15 kilo fazlam var. Eski kiloma dönmek istiyorum o yüzden diyet yapıyorum. Günde sadece öğün yeme diyeti...
Yok aslında sağlıksız da değil. Sağlıklı şeyleri yiyorum. Midem küçülse tamamdır. bunun için 1 haftaya ihtiyacım var. Bir haftada midem küçülür inşallah..
Yok kız. DAha önce de böyle 12 kilo vermiştim çok şükür gayette sağlıklıydım. Veririm inşallah.Anladim sen ölmek diyeti yapıyorsun Zayıflamak degil
Evet spora da yazılacağım inşallah. Hadi bakalım. İnşallah istediğim gibi olurum..hadi inşallah spor da yapta sıkılaş
yakın zamanda bebek yapma durumun varsa ondan sonra yapsaydın daha iyi olurdu hepsi aradan çıkardı ne güzel.
Yok kız. DAha önce de böyle 12 kilo vermiştim çok şükür gayette sağlıklıydım. Veririm inşallah.
Evet spora da yazılacağım inşallah. Hadi bakalım. İnşallah istediğim gibi olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?