- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
burdayiiiiiim kiiii :) naber canim
sen kurtlu kecisin durusamiyon biiiTeşekkür ederim bitanemmmm ❤ o siteye girmiyor bu ara çok fazla ne hikmetse
Evet aynen öyle kocacim gelene kadar az takılıyor dedimsen kurtlu kecisin durusamiyon biii
o gelnce bizi tunlamican yaniiiiii :/Evet aynen öyle kocacim gelene kadar az takılıyor dedim
Kıskançlıktan ne dediğini bilmiyor sonra biliyorsun trip filan atıyor uğraştırma beni onunlao gelnce bizi tunlamican yaniiiiii :/
o tripleri senin atman lazim .. trip buzim isimizKıskançlıktan ne dediğini bilmiyor sonra biliyorsun trip filan atıyor uğraştırma beni onunlahem sabahtan beri konuşuyoruz ya kuzum adam akşam gelecek bi kaç saat beraberiz o zaman da elime telefon alıp adamı es mi geciyim yazık adama
Kızn kocasının tribine bari karışma sanane yahu sananeo tripleri senin atman lazim .. trip buzim isimiz
oda memnun degilKızn kocasının tribine bari karışma sanane yahu sanane
Hiçte bile ben onun tribini bile seviyorummmmmmm ❤❤❤oda memnun degil
Birilerine tokat gibi cevap olsunHiçte bile ben onun tribini bile seviyorummmmmmm ❤❤❤
Ben yeni gördüm bunu :))Birilerine tokat gibi cevap olsun
HahhahaBaşlığı muhabbet-i Avrat diye okudum
Gördün ya önemli olan o :)Ben yeni gördüm bunu :))
Benim iletiyi göre göreBaşlığı muhabbet-i Avrat diye okudum
BuGördün ya önemli olan o :)
Benim iletiyi göre göre
Çünkü seni etiketlemedik
Çünkü seni etiketlemedikbenim peşinden gelmiş yorum yapmış zms hanım ondan etiket yapmıştım sana da yapiyim H E
simdilik geldiiiiiiim askosum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?