Çamaşır sepetiyle oynuyor tteyzesi bişeyler bıdırdanıyor ☺İyiyim şükür kardeşim sen nasılsın oğlun napiyo
Aman isler bitmiyor hiç benimde hiç canım istemiyo oğlumla oynamak istiyorum hep zengin olsakta hizmetcilerimiz olsaydı diniOturdum oturdum akşama kadar şimdi ev süpürüyorum tembellikten ölcem bigün ☺
Sen iştemisin
Ayy canim benim getir bize benim oğlan abilik yapar ona oynarlar :)))Çamaşır sepetiyle oynuyor tteyzesi bişeyler bıdırdanıyor ☺
Hizmetci olarak değilde yani haftada üç gün eve yardımcı alabilcek durumumuz olsaa olurdu ☺Aman isler bitmiyor hiç benimde hiç canım istemiyo oğlumla oynamak istiyorum hep zengin olsakta hizmetcilerimiz olsaydı dini
Keşke yakın olsaydık getirirdim kuzum ne güzel olurdu ☺Ayy canim benim getir bize benim oğlan abilik yapar ona oynarlar :)))
Evet canım iyi olurdu ehliyet alabilirsin mümkün olan şeyler bunlar :) benim var ama cesaretim yok kullanmaya ama çocuk okula başlayınca lazım olcakHizmetci olarak değilde yani haftada üç gün eve yardımcı alabilcek durumumuz olsaa olurdu ☺
Bide arabam ve ehliyetim olsaydı bende oğlumla gezerdim ahh hayaller hayatlar ☺
Kalpler bir olsun canım o da olur inşallah hemserimsin benim belki geliriz bi gün oraya akraba çok konyadaKeşke yakın olsaydık getirirdim kuzum ne güzel olurdu ☺
İnşallah kuzum herzaman beklerim ☺Kalpler bir olsun canım o da olur inşallah hemserimsin benim belki geliriz bi gün oraya akraba çok konyada
Alabilirim ama şuan pek mümkün değil işte ☺Evet canım iyi olurdu ehliyet alabilirsin mümkün olan şeyler bunlar :) benim var ama cesaretim yok kullanmaya ama çocuk okula başlayınca lazım olcak
Biraz büyüsün oğlan alırsın o zaman araba var miAlabilirim ama şuan pek mümkün değil işte ☺
Bende beklerim canimmİnşallah kuzum herzaman beklerim ☺
Var kuzumBiraz büyüsün oğlan alırsın o zaman araba var mi
Sana da selam olsun ev sahibiSelam canım konum ☺☺
Bence yap bizde yaparız belki =))Selam sevgili konum günaydın
Seni günlükmü yapsam acaba bilimiyirim
Yeni bir günlük konusu açayım dahamı iyi olurki ☺Bence yap bizde yaparız belki =))
Yaz canım yaz bi tane amca gösterdi tvde 60 yıldır günlük tutuyomus iyi sabır valla =)Yeni bir günlük konusu açayım dahamı iyi olurki ☺
Aklıma geleni yapayım hemen. Her zaman değilde zaman buldukça daraldıkça bdv yerine günlüğüme yazayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?