Senin toca nerdee bu saate yatardin sen :))
O sabah erken köye gidecek erken yattı ben de uyuyim kahvaltıya gidicem :)))Senin toca nerdee bu saate yatardin sen :))
Ohhh beleş kahvaltı ne güzel bende anama gidecem ya iki aydır uğraştığım verdiğim kiloyu fazlasıyla alıp geri dönerim şimdiO sabah erken köye gidecek erken yattı ben de uyuyim kahvaltıya gidicem :)))
Unutma sen diyettesin yemeeeeeeeeeOhhh beleş kahvaltı ne güzel bende anama gidecem ya iki aydır uğraştığım verdiğim kiloyu fazlasıyla alıp geri dönerim şimdi
Diyet molası yapıyorum anneme geldiğimdeUnutma sen diyettesin yemeeeeeeeee
İyiyiz kuzum eşimle gezmeye çıktık sen nasılsın?Diyet molası yapıyorum anneme geldiğimde
Nasılsınız bakalım
Bende mangala gitcen şimdi ohhh catlayin patlayinİyiyiz kuzum eşimle gezmeye çıktık sen nasılsın?
Afiyet olsun @tereleli34 burayı görmedin galibaBende mangala gitcen şimdi ohhh catlayin patlayin
Afiyet olsun @tereleli34 burayı görmedin galiba
Hayırdır kızım anan sana yürek mi yedirdi ne işAy kız su Rakika varya çok gıcık onu yolcam gel beraber yolak
Kaynanam la pikniğe gitcem bugün banlanamam
Kaynanasini yolcakmis kib e basim:dAy kız su Rakika varya çok gıcık onu yolcam gel beraber yolak
Kaynanam la pikniğe gitcem bugün banlanamam
Valla kaynanaya derken kayınpederi hakladim geldi m iyi miKaynanasini yolcakmis kib e basim:d
Hayırdır kiz niye hakladinValla kaynanaya derken kayınpederi hakladim geldi m iyi mi
Uzun mevzu her ailede illa bı evlat fazla tutulur korunur bizde de var bı tane nur topu gibi geberesice :)Hayırdır kiz niye hakladin
aynen var hep o evlat ayrimiUzun mevzu her ailede illa bı evlat fazla tutulur korunur bizde de var bı tane nur topu gibi geberesice :)
Tikadim kaldılar eşimde benden yana olunca bu sefer oklar ona döndü karı köylü demedikleri kaldı bıaynen var hep o evlat ayrimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?