- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.559
- 698
Evet bazen yazılar birbirine karışıyorSite degismis trend konulari nasil bulcaz biz
Ben de konyaliyim canım ama İstanbul'da oturuyorum hoşgeldinMerhaba, Konya'dan yazan konu sahibi ve diger arkadaşlar. Ben de Konya'dan, evli. Konyali görünce oyle bi yazayim dedim:) Ne yapiyonuz?
bulca 'nin da koydugu kış resimli avatarlara bayiliyorum tam hayallerimdeki gibi. Bakip bakip hem huzunlenir hem rahatlarim.
Naber minikaaa ölüyorum ben gel bı sırtımı ov yaa yel girdi galibaKonyalı lar bastı burayı kacinnn :)
Hadi ya bı kupa tutayım olur mu ?Naber minikaaa ölüyorum ben gel bı sırtımı ov yaa yel girdi galiba
İki gündür böyle eşime de ovduramadim o da hasta zaten hali yokHadi ya bı kupa tutayım olur mu ?
Çok geçmiş olsun hayırdır neyin var
Benim de hayalim bahçeli müstakil ev,herkesin hayalidir inşallah nasip olur sessiz sakin huzurlu.Merhaba, Konya'dan yazan konu sahibi ve diger arkadaşlar. Ben de Konya'dan, evli. Konyali görünce oyle bi yazayim dedim:) Ne yapiyonuz?
bulca 'nin da koydugu kış resimli avatarlara bayiliyorum tam hayallerimdeki gibi. Bakip bakip hem huzunlenir hem rahatlarim.
Eşimin de hayali bugün tamam desen yarın arar bulur bı tane ama nedense korkuyorum ben müstakil tıp evlerdenBenim de hayalim bahçeli müstakil ev,herkesin hayalidir inşallah nasip olur sessiz sakin huzurlu.
Hırsız apartman dairesinede giriyor komşumun evi 12. Kattı yıllar önce girdi,tabi birşey bulamadan gitmiş,aslında 6-7 yıl önce bahçeli müstakil villa alabilirdik ama o dönem eski evimize hırsız girdi annem de site içersinde güvenlikli apartman dairesi istedi aynı paraydı aşağı yukarı ama istemedi,ha şimdiki evden de memnumuz müstakil gibi sayılır son kattayız :) karışanımız edenimiz yok en güzeli tepende silkeleyen,gürültü yapan yokEşimin de hayali bugün tamam desen yarın arar bulur bı tane ama nedense korkuyorum ben müstakil tıp evlerden
Halbuki apartmanda hırsız girse öldürseler bu zamanın komşuluğu ile kimsenin haberi olmaz ama
Yinede etrafında birilerinin olması rahatlık veriyor bana
Yok o başka o da hem midesini üşütmüs hem bagirsaklarini bozmuşSıcak tut kendini dikkat et eşin de mi aynı başka rahatsızlığı mi var
Tarhana yi yağsız tuzsuz pişir ama koyu koyu olsun onu yesin eşin mide usutmesine bağırsaklara çok iyi geliyorYok o başka o da hem midesini üşütmüs hem bagirsaklarini bozmuş
Tamam hemen pişiriyim sağol kuzumTarhana yi yağsız tuzsuz pişir ama koyu koyu olsun onu yesin eşin mide usutmesine bağırsaklara çok iyi geliyor
Birde sıcak su torbası köy sıcak tuttsun kendini
Birde lapa yapılıyor bekle özelden yazayımTamam hemen pişiriyim sağol kuzum
Geçmiş olsun,grip olsaydı tavuk suyuna çorba derdim ama normal şehriye çorbası yapabilirsin,muz da iyi gelir,bol bol su,ayran da iyi gelir.Kuru fasulye,et türleri,yeşillik yemesin,patates haşlayıp tuz atıp yesin oda faydalı olur.Yok o başka o da hem midesini üşütmüs hem bagirsaklarini bozmuş
Aslında mustakilden korkarim, yakinda kimse olmazsa:)Benim de hayalim bahçeli müstakil ev,herkesin hayalidir inşallah nasip olur sessiz sakin huzurlu.
Sağolasın canım :*Geçmiş olsun,grip olsaydı tavuk suyuna çorba derdim ama normal şehriye çorbası yapabilirsin,muz da iyi gelir,bol bol su,ayran da iyi gelir.Kuru fasulye,et türleri,yeşillik yemesin,patates haşlayıp tuz atıp yesin oda faydalı olur.
Günaydın canım :))Hani bir selam beklersiniz ya uzaklardan Kimden olursa olsun unutulmamışım dersiniz ya O selam size olsun.Günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?