Haklısın canım ben o zaman efe biraz büyüsün öyle yaptırŞükür canım sen nasılsın ?
Gittik dra tetkikleri yaptılar ameliyata uygunmuş gözlerim ama ben ikilemde kaldım :) olup memnun olan çoğunlukta ama ya sonrası ?? Burnuma 3 hafta önce Efe kafa attı halen acıyor ve kabuk bağlıyor.
Gözlerde darbe vs almaması gerekiyomuş bizde bu mumkün değil drla bunları konuşmam gerek tabiiki.
Hayırlısı inşallah..Haklısın canım ben o zaman efe biraz büyüsün öyle yaptır
İyiyim canım benim çay içiyorum gel :)Hayırlısı inşallah..
Sen nasılsın?
Geleyim hemen afiyet olsunİyiyim canım benim çay içiyorum gel :)
Şifa olsun damadım da içti mi? ❤Geleyim hemen afiyet olsun
Biizde yeni içtik ıhlamurla adaçayı yaptım çay yerine :)
Yarım çay bardağı içti şükürŞifa olsun damadım da içti mi? ❤
İnşallah açılır sütten kes en kısa zamandaYarım çay bardağı içti şükür
Fakat çok iştahsız hiç birşey yemedi birazdan keçiboynuzu özü içereyim oda zorla maalesef :)
Biraz iyileşsinde inşallah Ramazan ayından evel keserimİnşallah açılır sütten kes en kısa zamanda
Ben sevmiyorum kahkül ya uzayinca kötü oluyor :/ alnım çok geniş aslında kahkül yakışır galiba
Aleyküm selam iyilik kuzum senden naber?Slm canlarim naber..
Ayazi uyutuyorum. Isim yeni bitti yoruldumAleyküm selam iyilik kuzum senden naber?
Sen de uyu dinlen eşin dışarı mı çıktı?Ayazi uyutuyorum. Isim yeni bitti yoruldum
Evet annesine gitti galiba sormadim nereye diye cicugu servise bindirdi gelmedi dahaSen de uyu dinlen eşin dışarı mı çıktı?
Senin canın mı sıkkın? Yorgunluktan mi böylesin?Evet annesine gitti galiba sormadim nereye diye cicugu servise bindirdi gelmedi daha
İyi geceler BulcaMutluluk düşlediğiniz gibi, sevgi özlediğiniz gibi, yarınlar hayal ettiğiniz gibi olsun. İyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?