Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
diğer mesajdakiler ters olmuş
buyrun yeni falım kahveye kahva bakılır :)

diğer falına ek gördüğün bi erkekle sarılman var adında c harfi olabilir.çok temize çıkıcaksın ama sabretmelisin.bi yükün var senin bunudabi erkekle gibi hissettim ama bilmiyorum.bu kadar canım sağol sende

hanede bir soğukluk yada gerginlik yaşanacak yada yaşanıyor.
bulutlar var bunlar kara bulutlar hanede sıkıntı var.
çevrende seni çekemeyen biri çıktı.
daire içinde bir ip var bu maddi sıkıntıya delalet.
önümüzdeki dönemlerde büyük bir değişim yaşayacaksın,birde acele bir iş yapacaksın.
bide deve kuşu çıkmış falda çok içine kapanıksın bu sıralar.

Son düzenleme:

ben başka şehire gitmek istiyorum yüksek lisansa canım.ama kabul edildim ingilizcem 60 değil 53 dersleri alamazsın diyoalr bi bi alabilirsin diyolar ama geçen dili çok çok az 60ı yani 60 istiyo okul.acaba dersleri alıcamda mı gidicem ki büyük değişim o olur:)

çok parlıyo falın seçemiyorum.görebildiğim çok büyük bi nazarın var seni etkiliyo kötü açıdan.bi erkek var geçmişten ama sana yavaş yavaş geliyo çok sinsice pek iyi görmedim bu erkeği ben.aileden birinin birinin önünde diz çöküp yalvarması var canım.karışıklığının geçmesine zaman var.çok dedikodun var senin çok konuşulan birisin.canım bi kısmetin var bu erkek olur demiyorum ille seçemedim ama çok yakında geliyo para anlamında da olabilir bu.sen elinin tersiyle iticeksin ama.
daha iyi fotoğraf çek bi dahakine bunlar çok parlıyo net değiller

inşallah allah gönlüne göre versin canım:)
iyiye yoralım iyi olsun:)

sağol canım eline sağlık.

ben geldimmmm :) 2gündür internet bağlantım da problem vardı anca giderdiler ve artıkın burdaym. falın içintşk ettim kuzum. bnde seninkine bakıcam 5 dkya sonra da yeni kahve içicem inşallah

ben geldimmmm :) 2gündür internet bağlantım da problem vardı anca giderdiler ve artıkın burdaym. falın içintşk ettim kuzum. bnde seninkine bakıcam 5 dkya sonra da yeni kahve içicem inşallah

hoşgeldiin aa canım dur bakma yeni içeyim bende olmaz mı:) bekliyorum falınıda buralardayım aynı ana denk gelir hem

kızlar hadi bakalım kimler burda içilsin yeni kahveler gelsin fallar. bu gece geçmez yoksa benim uykum yok da hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…