Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

haber bekliyorum canım. daha bir şey çıkmadı. hem işle alakalı hemde şu hoşlandgm çocukla alakalı bakarsan seviniim canım. daha aramızda birşey yok da

içinde sürekli stresini yaşadığın bir konu var canım. acaba nasıl davranmalıyım öyle yapsam sonucu nasıl vs.. gbi sorular dolu beyninde bu konuyla alakalı. ama canını bu kadar neye sıkıyorsun bilmiyorum sana sadece şu kadarını söyleyebilirim bu konuyla alakalı olumlu sonuclara uulaşmana az bir süre kalmış sabır göstemelisin. eline geçen paraları harcarken de yarını da düşünüp tutumlu olursan senin için çok daha hyrlı olur. etrafından saygı gören itibarlı biri ile tanışman olacak bu da senin o kafayı taktıgın sorunla alakalı bir tanısma olacak ve sorunun çözülmesinde bu kişinin de sana yardımı dokunacak. bir olay yaşamışsın sen yakın bir zaman da. çok üzmüş bu olay seni. hiç beklemediğin bir anda hiç beklmediğin bir yerden gelmiş çünkü ama sen ne kadar üzülsende konunun neden böyle oldugunun irdelemeden kader deyip üsütünü kapamışsın ama bnce bu konuyu kabullenmeden önce nedenlerini arastır çünküsonucları senin gözünü açmanı sağlıcak. artık bu belirszliklerden de sıkılmışsın sen düzenli bir hayatım olsun düşüncesindesn. bir yenilik gelecek senin hayatına. yeni bir aşk, yeni bir iş, yeni bir arkadaslık belki de ..

canım hayatında sağlık mutluluk başarı istiyorsun zaten kim istemezki.dostlarınla sevdiklerinle berabersin.işle ilgili ulaşmak istediğin hedefte başarısızlık tehlikesi var.sanki yeteneklerin engellenmesi sonucu kendini gösteremiyorsun.bu engellemeyi belkide kendin kendine yapıyorsundur psikolojik baskı sonucu bilemiyorum bu sanki biraz önünü kesiyor.canım sen yakın zamanda bu hoşlandığın çocuktan uzaklaştıracaksın kendini bu yüzden biraz üzüntü yaşayabilirsin.yani duygularını bir kenara bırakıp mantığınla karar vereceksin.buna sebep belki başka birinden gelen bir teklif olabilir.gerçekleşmesini uzun zamandır beklediğin şey olacak.bu bence hayatına biri girecek bu kişi biraz yaşı büyük yani sen kaç yaşındasın bilmiyorum sen orta yaşlardaysan sen yaşlarda bir erkekte olabilir ama olgun otoriter biri olacak belki bu yüzden diğer hoşlandığın kişiyi artıkın bir kenara bırakacaksın bu kişi koç burcu olabilir.yani hayatına girecek olan kişi.yalnız kendine güvenmen gerekiyor belki bu aralar biraz azalmıştır bilemiyorum karttan öyle yorumladım.canım işle ilgili tam anlayamadım ama bence böyle bir ilişkin olacak ve bu kişi baba olmak isteyen biri olacak

haber bekliyorum canım. daha bir şey çıkmadı. hem işle alakalı hemde şu hoşlandgm çocukla alakalı bakarsan seviniim canım. daha aramızda birşey yok da

canım " hiç beklemediğin bir anda hiç beklmediğin bir yerden gelmiş çünkü ama sen ne kadar üzülsende konunun neden böyle oldugunun irdelemeden kader deyip üsütünü kapamışsın ama bnce bu konuyu kabullenmeden önce nedenlerini arastır çünküsonucları senin gözünü açmanı sağlıcak." yazmışsın bu neyle ilgili bir konu sence merak ettim

onu tam olarak göremedm canım ama sonucta ohayatı yaşayan sensn dmi seni bu şekilde etkileyen bir konunun ne oldugunu da biliyorsundur bence

kafamı kurcalayan o kadar çok şey varki bilemiyorum ama gözümü açmamı sağlayacak şey ne olabilir diye düşününce aklıma erkek arkadaşım geliyor onu da bilemiyorum

onu tam olarak göremedm canım ama sonucta ohayatı yaşayan sensn dmi seni bu şekilde etkileyen bir konunun ne oldugunu da biliyorsundur bence

kızlar hadi buyrun fallaşalım

Canim falını cok umutsuz kapatmışsin karamsar bi halldesein icin daralmış ve sabırsızlık oyle ki bişeyi istiyorsun ve hemen olsun ve falı kapatirkende hemen olmamış diye umutsuzluk içindesin ama zamanı var olucak ama biraz sabret cok mutlu olucaksin etrafında cok dedikodu var Canim senin kulağında gelen seyler var cok kızmıssin evlimisin yada bi sevgilini var o insanla üzerinizde bi yılan var yani ilişkinize düşman olan bozmak isteyenler var aman dikkatet kucuk bi bebek var yakında hamile kalicak biri var galiba cevren cok kalabalık yani yeni bi ortama girmişsin o kadar geniş bi cevren olumuski bi anda şaşkına donmussun bu insanlar yüzünden söyle diyim maddi kaygıların var aslında senin 2 yada 3 dileğin var ama biri cok çabuk olucak haberin olsun hastalansn biri var haberi hemen yayılıyor aslında kolay atlaticak bi bayan ama cok üzüleceksin sana cok yakın bu insan falın ruh halini yansıtıyor aslında biraz moralin bozuk herhalde Yıldızin düşük biraz çabuk nazar alıyorsun dikkatli ol duanı eksiketme dileklerinde biraz zaman istiyo o yüzden sabırlı olmak en iyisi maddi manevi yükselişine az kaldı her kapı açılacak Canim isminde a harfi olan bi erkek var galiba bi devlet kapısında bi ısı olucak Canim ve bi anahtar var bu erkek sonunda başarılı olucak bu kişi galiba esın yada nişanlın tam emin olamadım Canim

kızlar hadi buyrun fallaşalım

canım falın çok iç karartıcı sen çok sıkıntılısın bu aralar eski falların böyle çıkmazdı senin.rahata ermene daha var canım koşuşturmalı geçicek hayatın bir süre.iyi kötü peş peşe olacak çok şey var o yüzden sıkıntıların geçmicek hiç.bak canım bu işle ilgili gibi geldi bana olumsuz bişey olucak sen üzülüceksin ama beklemediğin anda başka bişey olucak ve aslında üzüldüğüme değmemiş diceksin.saçı toplu ince bi kız var.sürekli ensende gibi hepyanında çıkmış arkadaşın mı bilmiyorum ama dikkat et biraz.çok dedikodular var sende dedikodu yapıcaksın bu aralar ama:)sana yeni bi aşk görüyorum ben.bu senin hoşlandığın mı emin olamadım ama o gibi geldi.sarılman var mutlu olucaksın ama sabretmelisin.dileğin sanki bu çocukla olması ve olucak canım.başım ağrıdı falına bakarken içim darlandı valla sıkma kendini lütefn bu kadar

Çok ikili ilişkiler var canım nasıl desem Ali Ayşeyi seviyor ama Ayşe Ahmet'i Ahmet Buseyi... Herkesin aklının ve bedeninnin olduğu kişi ayrı. Balık burcu bir bayan tanıdığın var mı bilemiyorum ama başı fena halde derde girebilir canı yanabilir karşısındaki insan çok tehlikeli pusuda bekliyor. Dikkatimi çeken bir ilişkide ise kadın çok kararsız tercihinde istikrarlı olamıyor tam olamaz derken yeniden olabilirmiş gibi devam ediyor bu durum onada zarar veriyor. Sana diyeceğim şu ara için pek ferah durmuyor ama akıllı davranıp sakince yanlış olay ve kişilerden uzak durursa ilersinin daha açık olacağını söyleyebilirim.

İskambilde ayrısınız diyor ardından da aşk var ama dşyor :)

resimler ters olmuş

Eklentiler

• $image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 47
  • $image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $image.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
diğer mesajdakiler ters olmuş
buyrun yeni falım kahveye kahva bakılır :)

Eklentiler

• $image (1).webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $image (2).webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $image (3).webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $image (4).webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $image (5).webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $image (6).webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 55
resimler ters olmuş

canım sen çok rahatlıcaksın çok az zamanın kalmış hiç sıkma canını olur mu.3 kişiyle ayrı ayrı 2li görüşmen var bunların 2si bayan gibi.onlarla olan görüşmelerinden sonra rahatlıyosun ama.bide fincanları keşke düz ekleseydin:)
bi kısmetin olucak baya uzun zamandır beklediğin bi kısmet bu.uzun boylu saçı toplu bi bayanın seni çok üzüceğini gördüm.annen mi bilmiyorum bu ama çok kırıcak seni.sana çok büyük bi haber var canım ya bu okul iş neyse artık erkek gibi gelmedi çünkü maddide olabilir.
bu kadar görebildim fincanları düz koy bidahakine:)

buda benimki

ben seni biraz karışmış gördüm yine :/
biraz düşüncelisin bu ara kendi kabuğuna çekilmişsin. bir erkekle görüşmen var beklemediğin bir zamanda o seni bulacak. büyük bir dilek dilerken çıkmışsın falda daha belli değil gerçekleşip gerçekleşmeyeceği.yakınındaki bir kadından annen olabilir tatsız şeyler duyacaksın.aslında dediği şeyler yanlış değil ama hoşuna gitmeyecek sadece. gözünü yükseklere dikmişsin bir şeyler başarmak istiyorsun. ama nazarın da var.bir erkeğe sırtını dönmüşsün sanki ama o sana bakıyor. sıkıntılarından kurtulmak için bir fırsatın olacak iyi değerlendirmen lazım. bir dileğin gerçekleşecek seni benden söylemesi. hanede çok sinsi birisi var gelene gidene dikkat et canım zararı olabilir laf taşıyabilir. ve kocaman bir göz var hanenizde.falı kapatırken dilediğin şey olacak gibi ama zor bir süreçten sonra

düzlerini de eklemiştim neyse artık teşekkür ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…