- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
kızlar bende bakana bakarım nolur bakın pek iyi değilim.lütfen..
Eki Görüntüle 802836 Eki Görüntüle 802837 Eki Görüntüle 802838 Eki Görüntüle 802839 Eki Görüntüle 802840 Eki Görüntüle 802841 Eki Görüntüle 802842 Eki Görüntüle 802843 Eki Görüntüle 802844 Eki Görüntüle 802845 Eki Görüntüle 802846 Eki Görüntüle 802847 Eki Görüntüle 802848 Eki Görüntüle 802849 Eki Görüntüle 802850 Eki Görüntüle 802851 Eki Görüntüle 802852 Eki Görüntüle 802853 Eki Görüntüle 802854
iki kişi önünde sıkıntılı bir duruma gireceksin. için sıkılacak orada. umudunu kaybettiğini düşündüğün anda biri sana çok yardımcı olacak seni rahatlatacak.
saçlarını topuz gibi yapmış bir kız arkadaşın olabilir senin iyi olmanı istememiş. sen mezun olacaksın sanırım elinde diploma gibi bir kağıt çok ferahlayacaksın. minik birde adağın var bu olayların sonunda onu yapacaksın.
bir erkekten telefon haberi alacaksın kafan karışacak gibi olsa da görüşme yapacaksın.
ailenden birine sıkıca sarılacaksın sevinçten. temiz bir yol yapacaksın bu yol sana hep artı getirecek.
bu aralar huzursuzsun ve senin geceleri bundan çok rahatsız oluyorsun.
güzel bir elbise giyip kutlama yapacağın bir yere gidiyorsun.
sıkıntılarına ve 1 kişiye arka döneceksin.
parayla ilgili bir takım olaylar olacak ama seni rahatlatacak.
kendini çok suçluyorsun olaylar karşısın da bunu yapma kendine.
kısa bir zaman diliminden sonra küçük mucizeler yaşacaksın ve kısmetli bir döneme gireceksin.
uzun zamandır görmediğin birileriyle bir araya geleceksin bu da seni çok mutlu edecek.
umarım dilediğin olur canım
mezun oldum canım yüksek lisans istiyorum da ben o mu olacak ona mı yorsam bu dediğini? bu ingilizce olayı karışık sıkıntıdayım çok fazla.acaba o mu hallolucak ki.ne hissediyosun bu konuda canım? özelden anlattım durumu malummülakatlar var ona gidicem canım inşallah güzel geçer
diploma gibi derken, güzel bir sonuç neticeye kavuşmuş bir olaya yordum.
bence senin istediklerin olacak ben öyle hissediyorum , Allah gönlüne göre versin
Herkese merhaba arkadaşlar;
Hem sohbet hem fal hem eğlence bir arada olsun istedim. Eski topiğimdeki arkadaşlar hep dağılmış sanırım, yenilerden de kimse uğramadı sıkıldım falsızlıktan :)
Burada karşılıklı fal bakmak ve baktırmak istiyorum. 1 ay kadar süreyle burada olacağım ve falıma bakanların falına bakacağım.
İsterseniz kahve falı
İsterseniz melek destesinden bir kart
İsterseniz bir soruyla tarot yorumu (tarotta iyi değilim kartı seçip kitabından okuyarak yazabiliyorum henüz)
İsterseniz iskambil falı (kendinizin ve partnerinizin ten rengini yazmanız yeterli ---sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer şeklinde---)
Fallarda iddialı değilim fakat bir çok kişiden olumlu yorumlar aldım. Haydi başlayalım fallaşmaya
Jadocum rica etsem bana iskambil açarmısın,karşılığında bende sana tarot bakıcam önceden çok teşekkür ederimEline,yüreğine sağlık,ALLAH gönlüne göre versin İNŞALLAH
Jadocum vazgeçtim,kusuruma bakma rahatsız ettim, iyi geceler
ayyy bana bakar mısınız çok severim tarotu lütfeeeenfallaşalım mı canım bende tarot bakıyorum
canım kusura bakma fal için anca vakit buldum.
yaşamında bu ara bir tekdüzelik yani bir sıradanlık hakim sanırım ya da en azından sen böyle düşünüyorsun ama bu durum yakın bir zamanda son bulacak ve hayatına canlılık gelecek. yaşayacağın güzl gelişmelerin ardından etrafına neşe saçıcaksın desem yeridir. en son sen sevgilinden ayrılmıştın eğer yanlış htrlmıyorsam tekrar bir barsma oldu mu ya da yeni bir ilşkiye mi başladın bilemedm ama ben yeni bir ilişki gördüm. bu ara yeni bir iş de görüyorum eğer başlamadıysan böyle bir durum olacak. ve bu iş yeri çok sağlam ve güvenilir kişilerin de işin içinde olacağı bir yer olacak. özellikle de o iş yerndeki bir erkek senin için son derece önemli olacak. o kişiye güvenebilirsin. bir sıkıntı var sana dogru gelen çok yaklaşmış bunu yaşamanın zamanı ve bu sıkıntıyı yavaş yavaş hissetmeye başalayacaksın ve bunun stresini de yaşayacaksın. maddi yönden bir beklentin var senin bu olumlu sonuclanacak. bir başarını görüyorum senin bu başarının ardından dostlarının ve yakınlarının arasında da itibarn artacak.
Canim benim falima bakarmisin rica etsemkızlar hani nerelerdesiniz siz yahu. ben geldim hiçbiriniz yoksunuz ortalarda
Canim benim falima bakarmisin rica etsem
kızlar hani nerelerdesiniz siz yahu. ben geldim hiçbiriniz yoksunuz ortalarda
Şehir dışındaydım şimdi dönüyorum mülakata gittim adigecm akşama bakayım telefondan bakılmıyo farklı resim eklemişsin çünkü:)
gel canım gel çok sıkılıyorum kimsecikler yok buralardamülakat nasıl geçti güzl hbrlerle geliyorsundur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?