- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
welcome canıııııııım:)) haydi iç ben öğlen içmiştim ay bide rezzana fal yolladım heheh ilk defa.sen napıyosun canısı?
napıyım canm ya canm sıkıldı çok bende buralara geleym dedim.
napıyım canm ya canm sıkıldı çok bende buralara geleym dedim.
iki haberin var canım biri çok yakın bir zamanda gelecek ve ikiside olumlu. seni mutlu edecek haberler bunlar. o kadar karısık durumlar yasamışsın ki artık hayatının düzene girmesini ve acabaların bir an önce kafandan gitmesini istiyorsun bir an önce. sık dişini canım çünkü sana gelecek hbrlerden bir tanesi okulla ilgili. etrafında senin hakkında dedikodu yapan insnlar var. aklını ve zamanını iyi kullanırsan ilerindeki kariyer olarak çok gzl yerlere geleceğini öngörüyorum ben. aile içinde seni aşırı derecede eleştiren biri var canım kim bu? bu kişi başkalarının yanında da küçük düşürecek habern olsun. eğlenceli bir ortama gireceksn güzlm sen. bu bir düğün, nişan ya da bir kutlama olabilir. ama son derece mutlu bir zaman dilimi seni bekliyor. bir iç organınla alaklı bir rahatszlık geçireceksn sen. ama atlatacaksın. hayatta karsılaştıgın problemleri göznde fazla büyütmeden çözmeye çalışmalısın.
benden bu kdr canım. dünde yorumlayamadım baş ağrısı girdi ayakta duramadım hiç. özür dilerm
tam sana yazıcaktım okul muafiyet sınavı koymuuuş inşallah geçerim bugün öğrendim hatta 1 saat olmadı:)) sağol canım benim midem sorunlu gene o problem yaratabilir.
ben sana demiştim demicem canım anladn sen :) bu arada geçmiş olsn kuzum
evet demiştin inşallah geçerim bi kere daha demiştim dersin:))
bende falınıza bakabilirim tabi sizde bana bakarsanız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?