Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

bakmaz mıyım bakmaz mıyıım:)
birinin nazarı seni çok etkiliyo ya dünde mi çıkmıştı bu hatırlayamadım.sen temize çıkıcaksın rahatlıcaksın hiç merak etme ama bu aralar o kadar dertlisin ki sen herşeyi olumsuz düşünüyosun.bir sürecin var çabalaman gereken seni boğucak bu süreç ama sonu ferah.sonunda görüşmelerin olucak bunu işe yordum ben öyle hissettim.hatta kısa bir yolun olucak ve çok mutlu olucaksın.sen kendini çok yalnız hissedebilirsin bu aralar.etrafında kimse yokmuş napıcakmışım gibi.o sırada biri yardımcı olucak sana bu bir erkek saçları nasıl desem kalkık değil ama 3 numarada değil hafif önüne geliyo saçlar ama kahkül gibi de değil bilmem anlatabildim mi:))bi kötü haberin var ölüme yormak istemiyorum ama allah korusun.yakının değil ama üzülür üzer ya insanı öyle bişey.sen çok konuşulan birisin insanlar kıskanıyo bolca seni dikkatli olmalısın.

çok hayalcisin,işlerinini hayal üzerine kurmak istiyorsun ama hayallerin gerçekleşmiyor maalesef.
yakın zamanda biriyle bir tartışmaya gireceksin sakin olmanda fayda var.
iş hayatında karışıklar ve parasal sıkıntı gözüküyor.
sizin ailenin iç işlerine çok karışan insan var ,bunlar akrabalarınızdan birileri.
izin vermemeniz gerekiyor bu sizin üzülmenize neden oluyor.
temiz bir kalp çıkmış yakında bu kalple ilgili haber alıcaksın çok çok seviniceksin yanında birisi çıkmış bir bulaşmaya gideceksin sevinçli bir buluşma.
çevrende kocaman bir düşmanın var,sürekli senin hakkında konuşuyor şişman birisi.

Eki Görüntüle 811047 Eki Görüntüle 811048 Eki Görüntüle 811049

buda benimki yorumlarını bekliyorum.

iki haberin var canım biri çok yakın bir zamanda gelecek ve ikiside olumlu. seni mutlu edecek haberler bunlar. o kadar karısık durumlar yasamışsın ki artık hayatının düzene girmesini ve acabaların bir an önce kafandan gitmesini istiyorsun bir an önce. sık dişini canım çünkü sana gelecek hbrlerden bir tanesi okulla ilgili. etrafında senin hakkında dedikodu yapan insnlar var. aklını ve zamanını iyi kullanırsan ilerindeki kariyer olarak çok gzl yerlere geleceğini öngörüyorum ben. aile içinde seni aşırı derecede eleştiren biri var canım kim bu? bu kişi başkalarının yanında da küçük düşürecek habern olsun. eğlenceli bir ortama gireceksn güzlm sen. bu bir düğün, nişan ya da bir kutlama olabilir. ama son derece mutlu bir zaman dilimi seni bekliyor. bir iç organınla alaklı bir rahatszlık geçireceksn sen. ama atlatacaksın. hayatta karsılaştıgın problemleri göznde fazla büyütmeden çözmeye çalışmalısın.

benden bu kdr canım. dünde yorumlayamadım baş ağrısı girdi ayakta duramadım hiç. özür dilerm

tam sana yazıcaktım okul muafiyet sınavı koymuuuş inşallah geçerim bugün öğrendim hatta 1 saat olmadı:)) sağol canım benim midem sorunlu gene o problem yaratabilir.

şu ara biraz sıkılmışsın .... Yaptığın planların hayata geçmesi zaman alıyo buda seni fazlasıyla geriyo...çıkmayı planladığın yolların var... ama bu yollara çıkmadan halletmen gereken ufak da bir sorunun.. ailenle şu ara anlaşmazlıklar yaşıyosun.özgürlük peşindesin istiyorsun ki herşeye benim istediğim gibi olsun ancak onlarında bi takım hayallerini görmezden gelmemek gerekiyor...bir konuda adak adamışsın... adağın olucak ama şartları sağlamalısın önce...rahatsızlık var hane içinde... gerçi yeni bir rahatsızlık değil... tekrar eden bir rahatsızlık... telefonla gelicek güzel bir haber var... sanırım nişanlınla bir probleminiz var bence ertelemeli biran önce çözmelisin sorunu...nişanlının ailesinde sana karşı negatif biri var:))) dikkat etmeden fayda var... iş haberi çok yakında sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…