tamam canım.sıkma canını sıktıkça insan kendine zarar veriyocok saol cnm evet bu Ara epey cok konusmam var ve olacakta bende hemen sana bakicam canm
cok saol cnm evet bu Ara epey cok konusmam var ve olacakta bende hemen sana bakicam canm
tamam canım.sıkma canını sıktıkça insan kendine zarar veriyo
canım bana çingene falı bakar misin. Bende sana tarot yorumlarım.
canım geleceğe yönelik planların varmış. Planların ters dönmüş. Hayat şu sıralar senin için iyi gitmiyor gibi. Geçmişte yanlış kişiyle birlikte olduğunu anlamışsın. Bir tarafın daha baskın olduğu bir ilişki olmuş. Dengeyi sağlayamamışsınız. Bir karara varmışsn. Toprak grubu yaşça büyük biri ile Gelecekte anlaşmazlık gözüküyor. Büyük bir hayal kırıklığına uğramışsin. Nefret dolu hava grubu insanla karşılaşabilirsin Gelecekte. Kartlar seni uyarıyor bu konu da. Gelecekte yoğun bir iş hayatı gözüküyor.kartlarim cnm bende seninkini aciyorum hemen
ters gelen degnek uclusu
ters geln asiklar
ters gelen denge
Para uclusu
kupa ikilisi
Para krali ters
degnek ikilisi
kupa beslisi
kilic sovalyesi
kralice
Kendini yargilayan bi Adam var canm falinda bu kisi aldigi bi haberden dolayi kendini yargiliyo Kim bilemiyorum aileden birisi de olabilir... Sana sans geliyo canm ask konusunda fakat direniyosun sen kendini yeyip bitiriyorsun... Özlem duydugun hayallere kapildigin bisey daha var ve bu sey herneyse seni rahatsiz ediyo kiskanclik duyuyosun gibi sanki... Sevdigin kisinin bi Para kaybi olmus galiba ve bu yuzdende kavga cikmis sanki... Birde senin Mutlu olman birilerini uzuyo hatta bu bi kadin canm... Bir de beklenmedik güzel bi haberin var Mutlu edecek seni onun disinda yeni baslangiclar umut ediyorsun ve gerceklesmiyo sanki bu umudunda senin kendimi rahatsiz hissetmene neden oluyo
teşekkür ederim canım. Belki benim ki atandığımı duymuştur Ondan dolayı kendini yargılıyordur. Ne de olsa aynı şehire Atanamayiz diyordu . Aynı şehire atandık ona da karar olmuştur. :) benim mutlu olmama üzülen Kim merak ettim doğrusu. Benim kötü olmamı isteyenlere de bir lafım yok artık. Allaha havale ettim Onları.
hayirlisi olsun cnm.. :))) cekemeyenler patlasin...
benim burcumdaki Toprak burcu babam oluyo sanirim yakinda bi anlasmazlik olacakta hava burcunu cozemedim
telefon görüşmen var sanki onla sonrada yüzyüze görüşmeniz var canım
selam
redmars bana tarot bakar mısın?
bende sana iskambil bakabilirim istersen
bakarım canım. Yalnız kart çekmen gerekiyor.kartları yaz. Ben kartları yorumluyorum. Iskambil için ne gibi bilgi gerekiyor.
ikimiz de kumral. Ben daha koyuyum. Tarot kartı yoksa internetten çek canım. Yorumlarım.
canım sizin aranızda ondan yana sorunlar olmuş.
o kalbini kendinden yana tutmuş, kendini geri çekmiş.
sende uzaklaşmışsın duygusal anlamda. eskisi gibi değilsin ona hislerinde.
bak falında sende daha açık tenli, sarışın gibi bir erkek var.
bu kişini sana duyguları var ben diyim. ama sende ona bişi hissediyorsun
bu kadar canım.
ben nerden çekebilirim canım tarot kartlarını bildiğin bir site var mı?
ikimiz de kumral. Ben daha koyuyum. Tarot kartı yoksa internetten çek canım. Yorumlarım.
buldum çektim bir sitedenbildiğim bir site yok canım. Arkadaşlar internetten çekiyorlar. Internete tarot yaz. 10 kartlık bir açılım olsun. Bulunca yazarsın. Ben buralardaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?