Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
evet canım haklısın.bende hep öyle derim hayırlısıysa olsun ama bazen gönüle söz geçmez ya tek gönülde değil bazı isteklere öyle oluyorum:)

anlıyorum.bende şuan öle durumdayım birisi ile.
ama hep öle dua ediyorum. hayırlı ise olsun değilse iç bir araya gelmeyelim diye.
önce unutmayı istemek önemlidir.
isteyince herşey oluyor. kendine meşgale bul sürekli. bir süre sonra canın eskisi gibi acımayacak.

musaitseniz bende ısteyebılırmıyım?

çok sağol cnm yaa tşkkür ederim ben buğday rengindeyim kumralım ama saçım boya şuan sarı boya o ise siyah saç renginde ama çok esmer değil orta esmer saçlarının ön tarafı dökük hafif

çok sağol cnm yaa tşkkür ederim ben buğday rengindeyim kumralım ama saçım boya şuan sarı boya o ise siyah saç renginde ama çok esmer değil orta esmer saçlarının ön tarafı dökük hafif

canım ilişkinizde bir sorun olmuş. bunun aşılması içinde zaman ihtiyacınız var.
sen kendini fiziken geri çekmiş gibi görünsende kalben aslında onun yanındasın. ona yakınsın yani içten.
oda tam tersi bedenen sana yakın gibi görünsede hala içinde sorun yaptığı bişiler var. bunlardan dolayı sana yakınlaşmak istesede yaşamış olduğunuz sorun veya onun sorun ettiği şeyden dolayı kalben sana adım atamıyor.
sen ondan bir teklfi bekliyorsun. bu görüşme teklifi olabilir.
ama biraz zaman bırak bence

bana bi duygusu var mı cnm çok zor durumdayım ben şuan 1 yıldır hiç yüzüyüze görüşmedik hep tlf yada msjla işte hep ben adım attım ona 2 hfata önce bana seni istemiyorum benim bi ilişkim var artık dedi arkadaşlarıda bana syledi onun sevgilisi var diye ama görmemişler öyle sylemiş ona inanmadığımı syledim seni sitemiyorum dedi bende gelmeni isityorum dedim yanıma gelemeyecem dedi benle onun arasında 1.5 saat yol var onun içinde bakarmısın ne yapmalıyım sence hayatında biri var mı yoksa vazmıgeçmeliyim tkrar görüşme olcak mı

şu an tam kolsantre olamadım canım. çok bilmiyorum da söyliyeyim bazen içime doğuyo söylüyorum iyi bakıyorum bazen olmuyo bakamıyorum. şimdi tam kolsantre olamadım ama ilk falına göz attım 2 defa karşılıklı görüşmen var. bir de sen içini çok karatmışsın çok karanlık çıkmış falın olumsuz düşünüp canını sıkıyosun sanırım. bir de sana nazar eden biri var. bu kadar canım diğerlerine daha sonra bakarım buna datekrar göz atarım. atlatmıyorum sanma mutlaka bakcam. bana yorumun gerçekten içimi rahatlattı. çok sağol.

canım sen bir işe girişmişsin bunu birkaç kişi beraber yapmaya çalışıyorsunuz.bunlardan biri de su grubundan genç bir erkek bu kişiyle ilgili senin sorunların var.kalp kırıklığın var.kaderle şansın arasındaki ilişkiyi farketmişsin olaylara daha geniş açıdan bakabiliyorsun.bak canım bu başta söylediğim birkaç kişi yaptığınız işte ve bu sevdiğin kişiyle ilgili başarı şansın yüksek.dengeli ve uyumlu bir ilişkin olabilir bugünlerde bunu farketmişsin.yakın zamanda bu kişiden bir haber alacaksın.yalnız sen biraz kendini çekmişsin genel olarak hayattan yani bir yere kapanmışsın pek bişeye müdahil olmuyorsun.çevrende akıllı hassas ayakları yere basan biri olarak görülüyorsun.canım ilerde senin hayatına ateş grubundan orta yaşlarda biri girebilir ama dikkatli ol bu kişi evli biri olabilir

ayy cok sevındım ben kumralım o sarısın ayrıyız barısıcakmıyız?:)

canım yakın zamanda bir barışma görüşme görünmüyor.
ama sen kendini daha geriçekmişsin bu ayrılıkda.
sorun neyse yaşadığınız seni germiş bayağı, bu nedenle hem bedenen hem kalben daha geride duruyorsun ondan.
o senden bir adım bekliyor olabilir :)) öle gibi hissettim :))
sana duyduğu sevgi ile kendini senden uzak tutma (fiilen uzak tutma) arasında kalmış.
bekle bakalım biraz daha :))) kalbini ortaya koymuş adım atabailir sana

herkese iyi geceler kızlar

evetttt soyledıklerın cok dogru tesekkurler:))

canım bu fal tarot gibi değil öle soru sorma gibi olmuyor.
falda yanında başkasının kalbi veya bedeni olduğuna dair bişi çıkmamıştı.

seni istemiyorum diyorsa boşver peşine gitme bence. sen üsteledikçe sana geleceği varsa da gelmez havalanır. zaman bırak bakalım zamanla herşey ortaya çıkar

bana bi duygusu var mı cnm çok zor durumdayım ben şuan 1 yıldır hiç yüzüyüze görüşmedik hep tlf yada msjla işte hep ben adım attım ona 2 hfata önce bana seni istemiyorum benim bi ilişkim var artık dedi arkadaşlarıda bana syledi onun sevgilisi var diye ama görmemişler öyle sylemiş ona inanmadığımı syledim seni sitemiyorum dedi bende gelmeni isityorum dedim yanıma gelemeyecem dedi benle onun arasında 1.5 saat yol var onun içinde bakarmısın ne yapmalıyım sence hayatında biri var mı yoksa vazmıgeçmeliyim tkrar görüşme olcak mı

sağol cnm bu falın adı ne cnm zaten artık vazgeçtim ben ondan herşeyi yptım onun için sence vazgeçmeliydim sen ne yapardın

evet canım su grubundan biriyle kalp kırıklığım var. bu grup işini anlamadım şuan bböyle bir durum yok. başta söylediğim derken su grubu dediğin kişi mi şu an benim aklımda başka biri var yani yorum istediğim kişi mi hava grubu sanırım o ikizler burcu.hani bu uyumlu ilişki olabilir dediğin kişi. içime kapandığımda doğru canım. dikkatli olurum canım çok sağol. ben kahve falına göz attım yarın bakcam olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol cnm bu falın adı ne cnm zaten artık vazgeçtim ben ondan herşeyi yptım onun için sence vazgeçmeliydim sen ne yapardın

iskambil falı cnm
valla ben beni isemeyeni ben hiçistemem
gururum herkesden daha öndedir
ben olsam hayatıma bakar onu takmadığımı gösteririm.
kendini gururunu sadece onun değil kimse için sakın yere düşürme.
o kimmiş ki bulunmayan hint kumaşımı

tamam canım yarın bekliyorum falını iyi geceler canım biliyorumki baktım ben kartları kapattım hatırlamıyorum üstüne tekrar fal baktım

ben bunu çözemedim zaten kariyerini kullanarak hint kumaşı olmaa çalaışa bir tip kaç kere vazgeçtim her vazgeçimde geldi 20 günde 1 falan işte en sonunda çığrından koptu hayatımda biri var bence sende artık hayatını kurmalısın dedi onun için sordum biri var mı hayatında diye

merhaba canım benim içinde iskambil falı bakarmısın istersen tarot bakarım bende. ben beyazım o kumral yeni ayrıldık bakarsan sevinirim epeydir iskambil baktıramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…