bildiğim bir site yok canım. Arkadaşlar internetten çekiyorlar. Internete tarot yaz. 10 kartlık bir açılım olsun. Bulunca yazarsın. Ben buralardaym
canım sizin aranızda ondan yana sorunlar olmuş.
o kalbini kendinden yana tutmuş, kendini geri çekmiş.
sende uzaklaşmışsın duygusal anlamda. eskisi gibi değilsin ona hislerinde.
bak falında sende daha açık tenli, sarışın gibi bir erkek var.
bu kişini sana duyguları var ben diyim. ama sende ona bişi hissediyorsun
bu kadar canım.
ben nerden çekebilirim canım tarot kartlarını bildiğin bir site var mı?
bildiğim bir site yok canım. Arkadaşlar internetten çekiyorlar. Internete tarot yaz. 10 kartlık bir açılım olsun. Bulunca yazarsın. Ben buralardaym
kızlar merhaba banada tarot ya da iskambil bakabilir misiniz? bende kart yok benim içn çekip yorurumlayabilirseniz çok sevinirim. ben başak burcuyum partnerim ikizler. ikimizde kumralız. bende size kahve falı bakabilirim fotoğraf koyarsanız.
ne konuda baktırmak istiyorsun
aşk yani partnerim yazdım ama daha aramızda bir şey yok hoşlandığım çocuk diyelim daha doğrusu bana karşı bir şeyler hissediyor mu tam anlam veremiyorum.
ben sana kahve baksam bakar mısın sende bana canım acaba:26:
selam,
söyle canım ten renklerinizi bakayım.
kahve içerim koyarım resmini bir ara.
uygun olursan bakarsın olmazsan canın sağolsun
aşk yani partnerim yazdım ama daha aramızda bir şey yok hoşlandığım çocuk diyelim daha doğrusu bana karşı bir şeyler hissediyor mu tam anlam veremiyorum.
ne tatlısın sen.olsun ben bakarım hep giriyorum bu siteye.ben beyaz tenliyim eski sevgilimde esmer canım
selam,
söyle canım ten renklerinizi bakayım.
kahve içerim koyarım resmini bir ara.
uygun olursan bakarsın olmazsan canın sağolsun
çok mu koyu esmer?
orta canım çok aşırı siyahta değil
canım sizin aranızda zamanında bir sorun olmuş. hala bu sorun var.
ama senden yanda da hala yakınlaş isteği var.
o kendini senden geri çekmiş.şuan yüzyüze gelmiyorsunuz.
bendeleriniz ayrı çıkmış.
ama sen hem görmek istiyor ama onla yine yakın olmak istiyorsun.
aslında içinde de bir aile kurma isteği var. bu istekde senin ona yakınlaşma isteğini tetikliyor.
canım sizin aranızda zamanında bir sorun olmuş. hala bu sorun var.
ama senden yanda da hala yakınlaş isteği var.
o kendini senden geri çekmiş.şuan yüzyüze gelmiyorsunuz.
bendeleriniz ayrı çıkmış.
ama sen hem görmek istiyor ama onla yine yakın olmak istiyorsun.
aslında içinde de bir aile kurma isteği var. bu istekde senin ona yakınlaşma isteğini tetikliyor.
evet doğru canım ama yaklaşmıyorum yaklaşmıcam:) o adım atarsa ki inşallaaah bilmiyorum tabi erkek milleti:)
cnm ne olur banada bak yaa
hayırlısı olsun cnm.
bak ben evlenip ayrıldım çok zor yani evlenip ayrılmak. ruhsal açıdan süreç daha yaralayıcı oluyor.
hayırlısı değilse hiç olmasın.öle de hep içinden. hayırlı ise dönüp dolaşıp gelip senin olsun inş.sevgili iken insan üzülsede sonunda kabullenip ayrılıyor, ayrılmayı hazmediyor, yeni aşklara gönül veriyor. oyüzden aramıyorsa sende önüne bak boşver. dünyada tel erkek o değil ya
ben hep şuna inanırım. hayırlı ise zaten su gibi akıp yolunu buluyor. eğer hayırsız ise önüne hep engel çıkuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?