Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

ben sana kahve baksam bakar mısın sende bana canım acaba:26:

kızlar merhaba banada tarot ya da iskambil bakabilir misiniz? bende kart yok benim içn çekip yorurumlayabilirseniz çok sevinirim. ben başak burcuyum partnerim ikizler. ikimizde kumralız. bende size kahve falı bakabilirim fotoğraf koyarsanız.

Son düzenleyen: Moderatör:
orta canım çok aşırı siyahta değil

canım sizin aranızda zamanında bir sorun olmuş. hala bu sorun var.
ama senden yanda da hala yakınlaş isteği var.
o kendini senden geri çekmiş.şuan yüzyüze gelmiyorsunuz.
bendeleriniz ayrı çıkmış.
ama sen hem görmek istiyor ama onla yine yakın olmak istiyorsun.
aslında içinde de bir aile kurma isteği var. bu istekde senin ona yakınlaşma isteğini tetikliyor.

evet doğru canım ama yaklaşmıyorum yaklaşmıcam:) o adım atarsa ki inşallaaah bilmiyorum tabi erkek milleti:)

cnm ne olur banada bak yaa

evet doğru canım ama yaklaşmıyorum yaklaşmıcam:) o adım atarsa ki inşallaaah bilmiyorum tabi erkek milleti:)

hayırlısı olsun cnm.
bak ben evlenip ayrıldım çok zor yani evlenip ayrılmak. ruhsal açıdan süreç daha yaralayıcı oluyor.
hayırlısı değilse hiç olmasın.öle de hep içinden. hayırlı ise dönüp dolaşıp gelip senin olsun inş.sevgili iken insan üzülsede sonunda kabullenip ayrılıyor, ayrılmayı hazmediyor, yeni aşklara gönül veriyor. oyüzden aramıyorsa sende önüne bak boşver. dünyada tel erkek o değil ya
ben hep şuna inanırım. hayırlı ise zaten su gibi akıp yolunu buluyor. eğer hayırsız ise önüne hep engel çıkuyor.

evet canım haklısın.bende hep öyle derim hayırlısıysa olsun ama bazen gönüle söz geçmez ya tek gönülde değil bazı isteklere öyle oluyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…