- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
tamam canım yarın bekliyorum falını iyi gecelercanım biliyorumki baktım ben kartları kapattım hatırlamıyorum üstüne tekrar fal baktım
ben bunu çözemedim zaten kariyerini kullanarak hint kumaşı olmaa çalaışa bir tip kaç kere vazgeçtim her vazgeçimde geldi 20 günde 1 falan işte en sonunda çığrından koptu hayatımda biri var bence sende artık hayatını kurmalısın dedi onun için sordum biri var mı hayatında diye
valla sana tavsiyem böle uçlarda davranan tiplerden uzak durman.
bugün öle yarın başka türlü. hayır gelmez ondan.
dünya onun sayesinde dönmüyor üzme canını.
zamanla herşeye alışıyor insan. onsuzluğuda alışırsın merak etme.
kariyer dediğin şeyde hayatta inişli çıkışlıdır. kimse koltuğunu kendiyle götürmüyor. bügün genele mdr olan yarın bir bakıyorsun iş bulamıyor.
kimse güvenmesin böle şeylere. veren Allah almasınıda bilir....
hadi iyi eceler kendine iyi bak
canım birazdan yazarım tarot yorumunu bu arada sende kahve falıma bakarsan sevinirim
Eki Görüntüle 817096 Eki Görüntüle 817097 Eki Görüntüle 817099 Eki Görüntüle 817100 Eki Görüntüle 817101 Eki Görüntüle 817102 Eki Görüntüle 817103 Eki Görüntüle 817105 Eki Görüntüle 817106 Eki Görüntüle 817107 Eki Görüntüle 817108 Eki Görüntüle 817109 Eki Görüntüle 817111 Eki Görüntüle 817112 Eki Görüntüle 817113
isminin ve soy isminin için de..e ve s olan biri var sen galiba bu kişiyi istiyorsun....senin dost gördüğün iki bayan yada erkek yada aileden iki kişi var bun tam bilemiyorum büyük bir kısmet varmış buna en gel olmuşlar...kısmetin geri dönmüş...hayatta adım attığın her yol yani işlerin yarım kalmış...seni seven iki kişi var birini kalbi cok temiz seni bekliyor birinin kalbi pek iyi görmedim..sen kalbi iyi olmayanı istiyorsun...bu kişilerden ismi yada soy isminin için e ve s harfi olan kişiyle hayatında uzun bir zaman alcak....üç vakte kadar...gelinlik çıkmış...ya bu kişi denizcilikle uğraşıyor...yada deniz kenarında yasıyor...bundan emin değilim...ailenden biri anahtar sahibi olcak...ev yada araba...devlet işi var olcak hayatında...çok temiz bir kalbin var hayatta herkesi kendin gb bildiğin için bayağı hayal kırıklığına uğramışsın...üstünde çok ağırlık var...çokistediğin bir şey olmasına az kalmış ama sabırsızsın sabretmessen olmaz...üstünde çok ağırlık var yıldızın düşük...sevinç göz yaşı dökceksin beklemesini bil....fala inanma falsız kalma :) herşeyi allah bilir benim hissettiklerim böyle.....
bu fala ablam baktı ben bakamadım çok ağırlık var üstünde onadA tarot falı bakma imkanın olurmu...rica etti...akrep burcu genel olarak baka bilirsin ?
teş.ederim canım evet doğru yorumlamış ablanablanın falına bakıcam ama şuan karnımın ağrısından bakamadım canım ilk fırsatta bakıcam
tmm canım musait olduğunda bakarsın. sevindim doğru şeyler söylemesine.
katına ask falıdır askla alakalı bı sorun varsa yada aklındakı bırısı ıcın o kısının ısmını verırsen bakabılırım genel hayatın ıcınde bakabılırım ama bıraz yuzeysel kalablır
telefon görüşmen var sanki onla sonrada yüzyüze görüşmeniz var canım
canım çok teşekkür ederim. o gün gelsin bi hemen yazcam :) çok rahatladım sayende.
babyster selam canım.
kahvemi yükledim bakabilir misin?
tşk ler
bakayım canım.
çok karanlık çıkmış resimler canım gördüğüm ama senin sıkıntılarının bitmediği.bir yolun olucak.bu yol çok kapalı bilerek gidiceksin.sen böyle bu sıralar ara ara bi yerlere gidip görüşmeler yapıcaksın.bazısı seni üzücek.bu erkekle ilgili görüşmeler değil aile akraba arkadaş tarzı.sen çok çabuk nazar alıyosun farkında mısın bilmiyorum ama cidden çok etkiliyo bu durumlar seni.sen böyle üşeniyosun bazen için sıkılıyo sık sık.2 dileğin var.biri bunların başka biriyle ilgili gibi.bu olucak diğeri olmicak canım.bi tanışman var ya bu erkek yada saçı toplu bi bayan.iyi biri değil bu sana iyi gözükücekte malesef canımailenden gelicek 3 haberin var sırayla.bunların ikincisi biraz kötü.flaşla çek fincanını canım seçemiyorum ancak bu kadar oldu.kusuruma bakma
ne demek canııım inşallah oluurbana tekrar baksana ekledim.canım sıkılıyoda bende bakarım tekrar içersen:)
ekliyorum bugünkünü o zaman:=) iç canım bekliyorum
canım öncelikle içinde öncesinde biriktirdiğin bir sıkıntın var ama bu sıkıntını bir kenara bırakmaya kararlısın. dur demenin vakti geldi ve geçiyor diyorsun. yıprandığını düşünüyorsun haklı sebeplerin var. sıkıntılarını kenara bırakma konusunda kararlı duruyorsun.zamanında bırakıcak gücü görememişsin tereddütlerin olmuş.bunlardan çıkmaya kararlısın artık. sıkıntı yaşayacagını düşünüyorsun aslında sıkıntılı olcagnı düşündüğün şey kararlılık. bağlılık. Aklın zaman zaman karışıyor gbi olsada aldığın kararların çoğunda mantığın sayesinde adımların daha sağlam yürümüşsün. bunları düşünmen bile sana yeteerli olcaktır. birkaç kız biraradasınız konuşmalarınız oluyor ve bu kızlar sana destek olmak için doğru insanlar ve yardımcı olacaklardır.geçmiş zamandakiler gibi değiller. isteklerin şimdi daha farklı tabiki yapmayı istediğin şeyin önü açık tatlım. kısa zamanda mutluluğun ile alakalı haberler alacaksın. falının altında sıkıntıların arasında tüm düşünceni verdiğin bir erkek var tatlım. sıkıntılarınada ortak tek düşüncesi senin iyiliğini düşünüyor olması. konuşmalarını dert etme. belli yerlerde kısmetlerin var. tatlım hemde çok güzel kısmetlerin haberlerler birlikte alcaksın. etrafında dolanıp duran olgunca bir kadın sana yapmacıkk kırıcı tavırlarından vazgeçip ufak ama seni mutlu kılıcak birşey vericek sende şaşıracaksın hatta. mutlu olabilirin iyi niyetiyle vericek bunu. Dediğim gibi kısmetler, şans senden yana sıkma canını yanlız dıştan bazı insanlara pek sırıını anlatma...
ay benim eski salak sevgilim mi ki bu? onuda özledim ha aslında baya:) onla ilgili bişey gördün mü canım ya:26:ekliyorum bugünkünü o zaman:=) iç canım bekliyorum
canım öncelikle içinde öncesinde biriktirdiğin bir sıkıntın var ama bu sıkıntını bir kenara bırakmaya kararlısın. dur demenin vakti geldi ve geçiyor diyorsun. yıprandığını düşünüyorsun haklı sebeplerin var. sıkıntılarını kenara bırakma konusunda kararlı duruyorsun.zamanında bırakıcak gücü görememişsin tereddütlerin olmuş.bunlardan çıkmaya kararlısın artık. sıkıntı yaşayacagını düşünüyorsun aslında sıkıntılı olcagnı düşündüğün şey kararlılık. bağlılık. Aklın zaman zaman karışıyor gbi olsada aldığın kararların çoğunda mantığın sayesinde adımların daha sağlam yürümüşsün. bunları düşünmen bile sana yeteerli olcaktır. birkaç kız biraradasınız konuşmalarınız oluyor ve bu kızlar sana destek olmak için doğru insanlar ve yardımcı olacaklardır.geçmiş zamandakiler gibi değiller. isteklerin şimdi daha farklı tabiki yapmayı istediğin şeyin önü açık tatlım. kısa zamanda mutluluğun ile alakalı haberler alacaksın. falının altında sıkıntıların arasında tüm düşünceni verdiğin bir erkek var tatlım. sıkıntılarınada ortak tek düşüncesi senin iyiliğini düşünüyor olması. konuşmalarını dert etme. belli yerlerde kısmetlerin var. tatlım hemde çok güzel kısmetlerin haberlerler birlikte alcaksın. etrafında dolanıp duran olgunca bir kadın sana yapmacıkk kırıcı tavırlarından vazgeçip ufak ama seni mutlu kılıcak birşey vericek sende şaşıracaksın hatta. mutlu olabilirin iyi niyetiyle vericek bunu. Dediğim gibi kısmetler, şans senden yana sıkma canını yanlız dıştan bazı insanlara pek sırıını anlatma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?