Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

valla sana tavsiyem böle uçlarda davranan tiplerden uzak durman.
bugün öle yarın başka türlü. hayır gelmez ondan.
dünya onun sayesinde dönmüyor üzme canını.
zamanla herşeye alışıyor insan. onsuzluğuda alışırsın merak etme.
kariyer dediğin şeyde hayatta inişli çıkışlıdır. kimse koltuğunu kendiyle götürmüyor. bügün genele mdr olan yarın bir bakıyorsun iş bulamıyor.
kimse güvenmesin böle şeylere. veren Allah almasınıda bilir....
hadi iyi eceler kendine iyi bak

çok sağol cnm iyi geceler

isminin ve soy isminin için de..e ve s olan biri var sen galiba bu kişiyi istiyorsun....senin dost gördüğün iki bayan yada erkek yada aileden iki kişi var bun tam bilemiyorum büyük bir kısmet varmış buna en gel olmuşlar...kısmetin geri dönmüş...hayatta adım attığın her yol yani işlerin yarım kalmış...seni seven iki kişi var birini kalbi cok temiz seni bekliyor birinin kalbi pek iyi görmedim..sen kalbi iyi olmayanı istiyorsun...bu kişilerden ismi yada soy isminin için e ve s harfi olan kişiyle hayatında uzun bir zaman alcak....üç vakte kadar...gelinlik çıkmış...ya bu kişi denizcilikle uğraşıyor...yada deniz kenarında yasıyor...bundan emin değilim...ailenden biri anahtar sahibi olcak...ev yada araba...devlet işi var olcak hayatında...çok temiz bir kalbin var hayatta herkesi kendin gb bildiğin için bayağı hayal kırıklığına uğramışsın...üstünde çok ağırlık var...çokistediğin bir şey olmasına az kalmış ama sabırsızsın sabretmessen olmaz...üstünde çok ağırlık var yıldızın düşük...sevinç göz yaşı dökceksin beklemesini bil....fala inanma falsız kalma :) herşeyi allah bilir benim hissettiklerim böyle.....

bu fala ablam baktı ben bakamadım çok ağırlık var üstünde onadA tarot falı bakma imkanın olurmu...rica etti...akrep burcu genel olarak baka bilirsin ?

teş.ederim canım evet doğru yorumlamış ablan ablanın falına bakıcam ama şuan karnımın ağrısından bakamadım canım ilk fırsatta bakıcam

uzun zamandır olmasını beklediğin isteklerin gerçekleşiyor yalnız burada dikkat etmen gerekn şey kararlı olman.bu isteğin ilişkinle ilgili ise ilişkini güçlü temeller üzerine oturtacaksın.otoriter birimisin öyleysen bu ilişkinde sıkıntı oluyor sanırım.ümit dolu bir değişim yaşamışsın ama içinde sindiremediğin birşeyler var doğru mu yapıyorum diye emin olmadığın şeyler var.kıskanç birimisin.bu yaşadığın olayları yanlış anlaşıldığın için yaşadığını düşünüyorsun.tüm bu olayların temelinde aslında toprak grubundan bir erkek var sen bu kişiyi hayatının odak noktasına yerleştirmişsin geleceğinle ilgili hep bu kişiye göre planlar yapıyorsun fakat karşındaki kişi de seni bu düşüncelere itiyor bir yerde haklısın biraz tutarsız kolay fikir değiştiren biri sanırım.bu kişiyle bugünlerde görüşmen olmuş.bu kişi erkek arkadaşın heralde yada kocan bilmiyorum hayatından pek memnun değil sanırım gelecekle ilgili yatırım yapmayı planlıyor sanırım.yakın zamanda ummadığın bir kötülükle karşılaşabilirsin ama bu senin o birine yaptığın bir kötülükten kaynaklanacak hani etme bulma dünyası derler ya belki bilmeden yaptığın birşey ama şaşıracaksın buna.ailenle evlimi ablan canım.ailenle mutlu günler geçireceksin kafandaki sorunları çözdceksin daha iyimser bir bakış açısı yakalayacaksın.etrafındakiler ablanın yanlış kararlar verdiğini ve yanlış yönde değişim yaşadığını düşünüyorlar.ilerde ablanın parasal anlamda bir hayal kırıklığı olabilir bu belki yaptığı bir yatırımla ilgili olabilir başta bir erkeğin yatırımındna bahsettim o da olabilir.duygusal anlamda da bir küskünlüğü olabilir

tmm canım musait olduğunda bakarsın. sevindim doğru şeyler söylemesine.

...........................................................................................

Eklentiler

• $fotoğraf (1).webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $fotoğraf (2).webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $fotoğraf (3).webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $fotoğraf (4).webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $fotoğraf (5).webp
    13 KB · Görüntüleme: 56
  • $fotoğraf (6).webp
    13 KB · Görüntüleme: 42
  • $fotoğraf (7).webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $fotoğraf (8).webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 72
  • $fotoğraf (9).webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $fotoğraf.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
babyster selam canım.
kahvemi yükledim bakabilir misin?

tşk ler

bakayım canım.
çok karanlık çıkmış resimler canım gördüğüm ama senin sıkıntılarının bitmediği.bir yolun olucak.bu yol çok kapalı bilerek gidiceksin.sen böyle bu sıralar ara ara bi yerlere gidip görüşmeler yapıcaksın.bazısı seni üzücek.bu erkekle ilgili görüşmeler değil aile akraba arkadaş tarzı.sen çok çabuk nazar alıyosun farkında mısın bilmiyorum ama cidden çok etkiliyo bu durumlar seni.sen böyle üşeniyosun bazen için sıkılıyo sık sık.2 dileğin var.biri bunların başka biriyle ilgili gibi.bu olucak diğeri olmicak canım.bi tanışman var ya bu erkek yada saçı toplu bi bayan.iyi biri değil bu sana iyi gözükücekte malesef canım ailenden gelicek 3 haberin var sırayla.bunların ikincisi biraz kötü.flaşla çek fincanını canım seçemiyorum ancak bu kadar oldu.kusuruma bakma

sağol canımm ağzına sağlık

ne demek canııım inşallah oluur bana tekrar baksana ekledim.canım sıkılıyoda bende bakarım tekrar içersen:)

canım bakabilirim istersen yada bakılmadysa? çok teşekkür ederim şuan içiyordum kalp kalbe karşıymış:) sıkılma herşey olacana varıyo zaten.

bunlarda benim fallarım tatlım:)

Eklentiler

• $Fotoğraf0112.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 49
  • $Fotoğraf0113.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $Fotoğraf0114.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $Fotoğraf0115.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $Fotoğraf0116.webp
    10 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoğraf0117.webp
    13 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoğraf0118.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoğraf0119.webp
    25 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoğraf0120.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 56

banada iskambil bakarmısın canım.Kahvem kötü çıktı belkı o iyi çıkar. Ben kumralım eşimde esmer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…