teşekkür ederim canım benim :)
ben de sana iskambil açayım senn ve falına baktırmak istediğin kişinin tenlerini yazman yeterli. aynı ten rengindeyseniz hanginiziin daha açık olduğunu yazman lazım :)
teşekkr ederim canım benim :)
canım falın merkezinde sen çıktın, sen ne dersen o olacak :) kalp kartlarınız bir arada çıktı kıvılcımlar başladı mı ? senden yana bir sorun var ilişkiniz adına, başka bir erkek çıkmış senin yanında. esmer bir erkek. bu esmer erkek yüzünden sorunlar yaşıyorsun canım. sarışın erkekle aranızda güçlü bir bağ oluşmuş veya oluşacak diyelim aile kartı çıktı aranızda. özellikle erkekten yana aile kurma isteği çok fazla.
Eki Görüntüle 845135 Eki Görüntüle 845137 Eki Görüntüle 845138 Eki Görüntüle 845141 Eki Görüntüle 845142 Eki Görüntüle 845143
falıma bakana iskambil açabilirim. kahve falını pek tutturamıyorum bu aralar, körelmişim galiba :)
canım için ferahlamış. Önceden çok sıkıntılıymışsin. Şimdi biraz daha ferahlığa ulaşmışsn. Kalbin bembeyaz ortaya çıkmış. Uzun uzun yolların var. Yolun birinde Uzaklardan gelen 2 kişi buluşuyor. Sanırım ellerinde bavullar yükler var. Başka bir yolda El ele bir damat ve gelin var.başka bir yolunda çok kalabalık bir ortam var. 3 kişi toplanmiş bir yere gidiyorsunuz sonra 1 kişi başka bir yola gidiyor. Tabağın da küçük küçük balıklar var.eline paralar geçiyor. Kalbinin içinde gelen giden çok var. Kalbin biraz karışık çıkmış. canım bana da iskambil bakar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum.
Rica ederim canımm. O esmer ben beyaz tenliyim :)
canım senin kalbinde saklı olan başka bir erkek var açık tenli biri bu. senin yakınında olan bir bayan arkadaşın çıktı esmer bir bayan. sürekli yanında olmaya çalışıyor her konuda. esmer erkekle şu an mesafeli çıktı kartlarınız canım. ilişki sürecinde değil misiniz? ya da sorun var aranızda diye yorumlayabilirim bunu. erkekten yana bir teklif görünüyor sana karşşı ancak bir süre daha beklemen gerekiyor, zamana ihtiyacı var erkeğin
canım için ferahlamış. Önceden çok sıkıntılıymışsin. Şimdi biraz daha ferahlığa ulaşmışsn. Kalbin bembeyaz ortaya çıkmış. Uzun uzun yolların var. Yolun birinde Uzaklardan gelen 2 kişi buluşuyor. Sanırım ellerinde bavullar yükler var. Başka bir yolda El ele bir damat ve gelin var.başka bir yolunda çok kalabalık bir ortam var. 3 kişi toplanmiş bir yere gidiyorsunuz sonra 1 kişi başka bir yola gidiyor. Tabağın da küçük küçük balıklar var.eline paralar geçiyor. Kalbinin içinde gelen giden çok var. Kalbin biraz karışık çıkmış. canım bana da iskambil bakar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum.
Kalbimde ondan baskası yok ama mesafe olduğuu doğrudurr canım asker'de:) Çok tesekkür ediyorumm canım
teşekkür ederim canım
canım birbirinize yakın olmayı ilişkinizi çok özlemişsiniz. sen biraz daha kendi iiçne yönelmişsin canım sürekli onu düşünüyorsun kalbinin en derinine saklamışsın. ondan yana mesafe kartı çıktı. sana karşı bir kırgınlığı var erkeğin
sağol canım. teşekkür ederim :) ben mi ona kırgınım o mu bana kırgın olması gerekir tartışılır ? ben atandım diye beni küçümseyen insana hak ettiği gibi davrandım. o da kendini üstün görmesin. kibirli kendini beğenmiş.:26:
rica ederim canım
erkek arkadaşının askerlik takvimine dikkat etmemişim ilişki sürecinde değil misiniz dye sordum hehe :)
ten rengi de önemli canım esmer yazmışsın diye normal esmer kartı aldım eğer normalden biraz daha esmerse kart değişiyor. beyaz tenli olup sarışın olmamak da kartı değiştirir ona da kumral kartı almam gerekir. falına çok adapte olamadım açarken, olmazsa bu bilgilerle tekrar yaz tenlerinizi bi daha açayım
Çok esmer değil aslında canımda benim yanımda esmer kalıyo bilseydim daha detaylı yazarımOlsun canım ya yormiyim seni şimdi tekrardan bigün sen kahve falı kapattığında ben sana bakarım yine sende o zaman bana bakarsın :107:
koyucam birazdan fal :)
bu kez ben peşin peşin bakayım :)
O zaman fırsatı kaçırmiyimmO esmer ama koyu değil bugdaya kaçıyo biraz. Bende beyaz tenliyim canım :107:
rica ederim canım
kırgınlık için eminim harika bir nedeni ! vardır
alıştın mı sen nasıl gidiyor :)
Eki Görüntüle 846270 Eki Görüntüle 846271 Eki Görüntüle 846272 Eki Görüntüle 846273 Eki Görüntüle 846274 Eki Görüntüle 846275
falıma bakana iskambil açabilirim
Eki Görüntüle 846270 Eki Görüntüle 846271 Eki Görüntüle 846272 Eki Görüntüle 846273 Eki Görüntüle 846274 Eki Görüntüle 846275
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?