Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

Teşekkür ederim canım güzel yorumların için

canım için ferahlamış. Önceden çok sıkıntılıymışsin. Şimdi biraz daha ferahlığa ulaşmışsn. Kalbin bembeyaz ortaya çıkmış. Uzun uzun yolların var. Yolun birinde Uzaklardan gelen 2 kişi buluşuyor. Sanırım ellerinde bavullar yükler var. Başka bir yolda El ele bir damat ve gelin var.başka bir yolunda çok kalabalık bir ortam var. 3 kişi toplanmiş bir yere gidiyorsunuz sonra 1 kişi başka bir yola gidiyor. Tabağın da küçük küçük balıklar var.eline paralar geçiyor. Kalbinin içinde gelen giden çok var. Kalbin biraz karışık çıkmış. canım bana da iskambil bakar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum.

Bana da bakarmasın rica etsem

Rica ederim canımm. O esmer ben beyaz tenliyim :)

canım senin kalbinde saklı olan başka bir erkek var açık tenli biri bu. senin yakınında olan bir bayan arkadaşın çıktı esmer bir bayan. sürekli yanında olmaya çalışıyor her konuda. esmer erkekle şu an mesafeli çıktı kartlarınız canım. ilişki sürecinde değil misiniz? ya da sorun var aranızda diye yorumlayabilirim bunu. erkekten yana bir teklif görünüyor sana karşşı ancak bir süre daha beklemen gerekiyor, zamana ihtiyacı var erkeğin

Kalbimde ondan baskası yok ama mesafe olduğuu doğrudurr canım asker'de:) Çok tesekkür ediyorumm canım

teşekkür ederim canım

canım birbirinize yakın olmayı ilişkinizi çok özlemişsiniz. sen biraz daha kendi iiçne yönelmişsin canım sürekli onu düşünüyorsun kalbinin en derinine saklamışsın. ondan yana mesafe kartı çıktı. sana karşı bir kırgınlığı var erkeğin

Kalbimde ondan baskası yok ama mesafe olduğuu doğrudurr canım asker'de:) Çok tesekkür ediyorumm canım

rica ederim canım
erkek arkadaşının askerlik takvimine dikkat etmemişim ilişki sürecinde değil misiniz dye sordum hehe :)
ten rengi de önemli canım esmer yazmışsın diye normal esmer kartı aldım eğer normalden biraz daha esmerse kart değişiyor. beyaz tenli olup sarışın olmamak da kartı değiştirir ona da kumral kartı almam gerekir. falına çok adapte olamadım açarken, olmazsa bu bilgilerle tekrar yaz tenlerinizi bi daha açayım

sağol canım. teşekkür ederim :) ben mi ona kırgınım o mu bana kırgın olması gerekir tartışılır ? ben atandım diye beni küçümseyen insana hak ettiği gibi davrandım. o da kendini üstün görmesin. kibirli kendini beğenmiş.:26:

rica ederim canım
kırgınlık için eminim harika bir nedeni ! vardır
alıştın mı sen nasıl gidiyor :)

Çok esmer değil aslında canımda benim yanımda esmer kalıyo bilseydim daha detaylı yazarım Olsun canım ya yormiyim seni şimdi tekrardan bigün sen kahve falı kapattığında ben sana bakarım yine sende o zaman bana bakarsın :107:

koyucam birazdan fal :)
bu kez ben peşin peşin bakayım :)

O zaman fırsatı kaçırmiyimm O esmer ama koyu değil bugdaya kaçıyo biraz. Bende beyaz tenliyim canım :107:

tamam bu sefer tutar inşallah :)

evet bak bu falda başkaları çıkmadı :) kalp kartlarınız bir arada çıktı karşılıklı aşk ve fazlaca güven var aranızda. bir araya geldiğinizde senii güzel bir teklif bekliyor canım. senden yana sıkıntılar çıkmış. kendini nasıl desem, kapana kısılmış gibi hissediyorsun bazen. hiçbir çıkış yolu yokmuş gibi daralıyorsun. kendi içinde yaşadığın bir sıkıntı var bu çok kafana taktığın bişey değil. bir de sevdiceğinle ilgili kafana takılan bir şey var o konuyu biraz daha fazla önemsiyorsun daha fazla kafa yoruyorsun bu konuya
kart kesiminde de aile kurmaya özlem duyduğunuz çıktı canım

rica ederim canım
kırgınlık için eminim harika bir nedeni ! vardır
alıştın mı sen nasıl gidiyor :)

bence de harika nedenleri vardır. :))
alıştım sayılır canım. sınıflar çok kalabalık. sınıf kontrolü zor oluyor. alışıyorum zamanla. sen nasılsın. düğün ne zaman ? :)

sıkıntılarını atacak çok ferahlayacaksın başta bunu gördüm.
karşılıklı iki insan çok saf çok temiz bir sevgi ve bağlılık var aranızda, önünüze bir engel çıkmayacak, işleriniz istediğiniz gibi tıkır tıkır olacak.
canım evleneceksin görüyorum ve ona göre yorumluyorum, balayı için uçakla deniz aşırı biryere gidebilirsiniz, çok büyük eğlence görünüyor gittiğiniz yerde.
seni izleyen bir çift göz var, pek hoış bakmıyoru belkide kıskanç bir kişi bu.burnu büyükçe ama bi etkisi olmayacak.ynlız acayip fesat bu kişi.
canım nazar var çok belirgin hemde.
şu an karmaşadasın,telaşedesin ama önüne bir engel çıkmayacak ferahta olacaksın işlkerin bir bir çözülecek.
çevredeki bazı insanlar seni hayal kırıklığına uğratabilir buna hazırlıklı ol canım.
1 li zaman diliminde istediğin birşey gerçekleşebilir.ayın 1 i olabilir 1 ay yada yıl olabilir bu.

canım bana katina açar mısın :) esmerim başak burcuyum hayatımda kimse yok...ufukta var mı birileri

için yine kararmış. kafana çok takıyorsun bazı şeyleri. biraz akışına bırak canım. sorunlar kafaya takmakla çözülmüyor. küçük küçük kuşların var. kural bir kadın havalanmış uçuyor resmen. bu kadından birine haber gidecek. kumral kadın çok dik ve kendinden emin duruyor. yollarından birinin sonunda gizli bir konuşa geçecek gibi .kafa kafaya gizli bir konuşma oluyor 2 kişi arasında.sanki birilerinden birşeyler saklıyor gibiler.iri yapılı esmer bir erkek sanki birisine baskı kurmaya açılıyor gibi.
tabakta da bir büyük balık birde küçük balık karşılıklı birbirine bakıyor. ikisi de baya kısmetli kişiler.:)

ikimizde kumral. ben daha koyu tenliyim :)

merhabaaa ben geldim :)

bu falda yoğunluk bir dilek üzerine çıkmış tatlım eğer kapatırken aklından bişey geçmişse kesinlikle çok mutlu olacağın şekilde olacak, geçmemişse de eğer bir dileğin ya da çok çok istediğin şey varsa gerçek olacak. fincanında iki yunus üst alt atlıyor tuttugun dileğin neyse hemen olacak ve sen çok rahata çıkacaksın. Çok gergin günler geçirmişsin. Bu günleri geride bırakabilirsin. Ancak devamlı olarak yaşadıklarını içine atıyor ve sonradan patlıyorsun. Bu durum seni çok hırpalıyor. için çok sıkılmış. Kuruntularla daraltmışsın kendini. Bunlar çok gereksiz kuruntular. takıntılı olmamana rağmen bazen içinde biriktirip birden patlıyorsun. bu da ilişkilerine zarar verebilir dikkatli olmanda fayda var. kıskanç bir yapın olduğunuzu görüyorum bu durumu biraz törpülemelisin. çok yakında sevindirici bir haber alacaksın canım . fincanında 1 sayısı var beklediğin haberin gelmesine az kaldı. gördüğün rüyalar zaman zaman çıkıyor.6. hislerin de çok kuvvetli ...benden bu kdr güzelm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…