ahh ahhh inşallah bebeğim inşallah :)
kolay kolay aramam ben onu. ne bileym inat belki. onda da aynısı var gerçi. ikimzde aslanız ne beklersn ki başka :)
ay arasın erkek aslında o ama inat kötü bişey bilirim bende de katır inadı var maşallah akrebim çünkü:))
ay arasın erkek aslında o ama inat kötü bişey bilirim bende de katır inadı var maşallah akrebim çünkü:))
canm hadi iç kahveni benm cnım çok sıkkın fallaşalım
Niye sıkkınsın. İç sen dışardayım ben akşama içeyim olur mu bebeğim? Bakarım telefondan ben sana:)
fal bakmayı bilmem ama fala baktırmaya bayılırııımmmmm lütfenn ben bi tane istiyorum:))Herkese merhaba arkadaşlar;
Hem sohbet hem fal hem eğlence bir arada olsun istedim. Eski topiğimdeki arkadaşlar hep dağılmış sanırım, yenilerden de kimse uğramadı sıkıldım falsızlıktan :)
Burada karşılıklı fal bakmak ve baktırmak istiyorum. 1 ay kadar süreyle burada olacağım ve falıma bakanların falına bakacağım.
İsterseniz kahve falı
İsterseniz melek destesinden bir kart
İsterseniz bir soruyla tarot yorumu (tarotta iyi değilim kartı seçip kitabından okuyarak yazabiliyorum henüz)
İsterseniz iskambil falı (kendinizin ve partnerinizin ten rengini yazmanız yeterli ---sarışın, kumral, açık esmer, koyu esmer şeklinde---)
Fallarda iddialı değilim fakat bir çok kişiden olumlu yorumlar aldım. Haydi başlayalım fallaşmaya
kızlar canım çok sıkkın. falıma bakarsanız sevinirim.
canım ilişkide erkek baskın görünüyor. ama ne istediği de pek belli değil bu adamın. senin duygular sabit görünüyor kalbin erkeğin yanında çıkmmış. olacaksa tam olsun, ciddi bi ilişki olsun diyorsun ama erkeğin belirsizliği yüzünden sen de belirsizsin. dün de erkekten yana sorun çıkmıştı demi? yine sorun kartı var erkekten yana. ailesel bir sorun.
senden koyuysa teni zaten kumral alıcam canım
diğer karrtlarım olsaydı katinadan da çekerdim kart ama şu an sadece iskambiller ortalıkta
seni beyaz erkeği kumral alıyorum canım ?
Çok yakında yakışıklı bir erkek ile tanışacaksın.bu kişi etrafında farkında olmadıgın birisi ve sana baya bir ilgi duyuyor . fark etmediysen yakında farkettirecek kendisini çünkü gözü üzerinde ve bir fırsat kolluyor Bir konuda dönüp dolaşıp aynı karara varıyorsun bu sanırım eski erkek arkdsnla ilgili. . okul hayatınla alakalı son günlerde gerçekten çok güzel gelişmeler var. yeni başlangıçların var. ummadığın bir sıçrayış yapıp sağlam adımlar atacaksın...
canım ne güzel şeyler söyledin keşke bugünkü falıma baksaydın kıız:))
5dk sınırına takıldım yazamadım özelden sana ama sakın üzme kendinii..sakııııııııın.
benim ki dönüyo mu peki falda
onun döneceğini görmedm canm. yenisine de bakarm şimdi. bende yeni rsmleri eklemeye calışıyorum zaten
Eki Görüntüle 844591 Eki Görüntüle 844592 Eki Görüntüle 844593 Eki Görüntüle 844594 Eki Görüntüle 844595 Eki Görüntüle 844596 Eki Görüntüle 844597 Eki Görüntüle 844598 Eki Görüntüle 844599 Eki Görüntüle 844600 Eki Görüntüle 844601 Eki Görüntüle 844602 Eki Görüntüle 844603 Eki Görüntüle 844604 Eki Görüntüle 844605 Eki Görüntüle 844606 Eki Görüntüle 844607 Eki Görüntüle 844608 Eki Görüntüle 844609
kızlaar hadi fallaşalım sıkılıyoruum
kızlar yeni falım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?