Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
ahh ahhh inşallah bebeğim inşallah :)

kolay kolay aramam ben onu. ne bileym inat belki. onda da aynısı var gerçi. ikimzde aslanız ne beklersn ki başka :)

ay arasın erkek aslında o ama inat kötü bişey bilirim bende de katır inadı var maşallah akrebim çünkü:))

kızlar canım çok sıkkın. falıma bakarsanız sevinirim.

Eklentiler

• $SAM_1318.webp
    23 KB · Görüntüleme: 42
  • $SAM_1322.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 52
  • $SAM_1325.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $SAM_1327.webp
    22 KB · Görüntüleme: 41
  • $SAM_1330.webp
    21 KB · Görüntüleme: 44
  • $SAM_1331.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $SAM_1334.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $SAM_1335.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $SAM_1336.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $SAM_1337.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $SAM_1338.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 35
fal bakmayı bilmem ama fala baktırmaya bayılırııımmmmm lütfenn ben bi tane istiyorum:))

kızlar canım çok sıkkın. falıma bakarsanız sevinirim.

canım canım ne kadar sıkmışsın kendini böyle dertlerin içini yemiş bitirmiş resmeen.
bu çocuk senden uzun zayıf mıydı? eğer öyleyse yüz yüze konuşucaksın bununla ama ben temiz görüyorum aslında.
bak senin üzüldüğünü gren biri sana bağırıyo ama iyi anlamda bu kendine gel tarzı ve sonra bu çocukla konuşmaya ikna ediyo o şekilde isteksiz gidip konuşucaksın.
çok dedikodu var içini karartıcak bunlar senin.
senden kilolu birinden yardım isticeksin bu erkekle ilgili değil.kapısını çalıyosun bu kimse.
zafer kazanman var zafer işareti çıkmış:)

canım fal bakaya başlamışsın gördüğüm kadarıyla fallaşalım mı

senden koyuysa teni zaten kumral alıcam canım
diğer karrtlarım olsaydı katinadan da çekerdim kart ama şu an sadece iskambiller ortalıkta
seni beyaz erkeği kumral alıyorum canım ?

canım bana da iskambil bakar misin. Ben ve o kumral. Ben daha koyuyum.

Çok yakında yakışıklı bir erkek ile tanışacaksın.bu kişi etrafında farkında olmadıgın birisi ve sana baya bir ilgi duyuyor . fark etmediysen yakında farkettirecek kendisini çünkü gözü üzerinde ve bir fırsat kolluyor… Bir konuda dönüp dolaşıp aynı karara varıyorsun bu sanırım eski erkek arkdsnla ilgili. . okul hayatınla alakalı son günlerde gerçekten çok güzel gelişmeler var. yeni başlangıçların var. ummadığın bir sıçrayış yapıp sağlam adımlar atacaksın...

canım ne güzel şeyler söyledin keşke bugünkü falıma baksaydın kıız:))
5dk sınırına takıldım yazamadım özelden sana ama sakın üzme kendinii..sakııııııııın.
benim ki dönüyo mu peki falda

onun döneceğini görmedm canm. yenisine de bakarm şimdi. bende yeni rsmleri eklemeye calışıyorum zaten

kızlar yeni falım..

Eklentiler

• $SAM_1340.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $SAM_1342.webp
    28 KB · Görüntüleme: 60
  • $SAM_1343.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 47
  • $SAM_1344.webp
    29 KB · Görüntüleme: 54
  • $SAM_1346.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 45

şans senden yana dönüyor yakında beklediğin haberi alacak ve çok sevineceksin. Sana verilen öğütleri tutman rahatlamanı ve üzerinde düşündüğün bir konuyu çözmeni sağlayacak. Fakat izlendiğinin ve dedikodunun yapıldığını da görüyorum. Bu konu da da dikkatli olmalısın. yeni bir ortama girmek yeni ve farklı insanlarla tanışmak mutsuzluğuna çare olabilir.çünkü falında biraz mutsuz olduğun görülüyor. Maddi sorunların olmuş. Bunun yarattığı gerginlikleri geride bırakmışsın. Burnunun belirgin şekliyle senin dikkatini çeken biri var. Bu kişi senin kesinlikle temkinli olman gereken biri. Dikkatli ol. her yerden sana gelen kısmetler var. uzun zamandır bekleyen borçların varsa onları ödeyeceksin. istediğin büyük parça bir eşya var maddi durum dolayısıyla bekletmişsin sanırım sonunda buna sahip olacaksın. 4 ay sonra göz aydınlı, kısmetli bir olayın olacak. bu kadar bitanem

kızlar yeni falım..

ağzına sağlık canım benim.
seni bi yol ayrımında kararsız görüyorum.
işle ilgili çabalarının sonuna gelmek üzeresin istediğini elde ediceksin canım.
bir kızdan duyucağın bi kısmetin olucak erkek bu..
canım kendini üzüyosun ama aslında sıkıntıların büyütülcek şeyler değilmiş gibi çıkmış falında sana yararlı olmuş bu sıkıntılar yani sonradan anlicaksın bunu.
c harfli biriyle ilgili çok konuşmalara şahit olucaksın bu tanıdığın biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…