Eki Görüntüle 845135 Eki Görüntüle 845137 Eki Görüntüle 845138 Eki Görüntüle 845141 Eki Görüntüle 845142 Eki Görüntüle 845143
falıma bakana iskambil açabilirim. kahve falını pek tutturamıyorum bu aralar, körelmişim galiba :)
Eki Görüntüle 845135 Eki Görüntüle 845137 Eki Görüntüle 845138 Eki Görüntüle 845141 Eki Görüntüle 845142 Eki Görüntüle 845143
falıma bakana iskambil açabilirim. kahve falını pek tutturamıyorum bu aralar, körelmişim galiba :)
kızlar yeni falım..
Sevgili adigegupse, fotolarını yüklesem benim falıma da bakar mısın?
Uzun yollar var biyere gidiceksin veya da gitmişsin. 2kişiyle beraber yola çıkıp tek bi insanla görüşmeye gidebilrsin. Ama bi kaç yolun kapanmış sanki. Birde hanene 2 kiş yılan gibi uzatmış kafasını ya senin hayatınla ilgili yada komple hanene. Akıllarında kötü düsünceler var. Herkese pek güvenmemelisin.Pek bi derdin yok gibi yada şu sıralar ciddi bi skıntın yok.Birde akrep var yani anlamayamadım özel hayatına el uzatmaya çalısan birisi olabilir. Ama için temi falınn güzel canım :)
Çok anlıyorum sayılmaz ama çevremde genelde aa söylediklerin çıkıyo falan diyorlar inanmıyrum gerçide öylesine eğlence olsun diye bakıorum aradaGörünce yorumliyim dedim seninkiiiniide:)
çook çook temiz bir fal:)
canıım sevdiceğinle bir sürü yolun var hep elelesiniz.
sana zarar vermek isticek biri olucak ama hiçbişey yapamıcak çok uzakta.
orta boylu hafif tombul bir bayan senden yardım isticek zor durumda.
çok nazarın var çoğuda aileden tanıdıklarından..
biri var özellikle nazarım değse diye uğraşıyo sana.
uzun etekli saçı toplu bir kadın var bu tanıdığın biri ve yardım eli var sana doğru.
taşınma gibi bir durumun olabilir canım
ben beyaz o esmer tenli:))
canım merhaba :)
Sevdiğinle aranda ortak bir arkadasınız var bu kişi bir bayan. sanki sen buna oturup bişeyler anlatacaksın bu bayan senın destekcin gibi.. öncelikle gelecek bazı süpriz haberlere hazırlıklı olmanı isterim yasayacagın bazı olaylar senı ve çevrenı olumlu yönde etkileyerek mutlu edecek sanırım bu senin ya da sevdiğin kişinin işiyle ile ilgili bir mesele ve sen feraha cıkacaksın. çok güzel bir yıldız üzerinde parıldıyor resmen çok güçlü bir yıldızın çok özel bir kişiliğin var tatlım . olmasını çok istediğin bir dileğin var. olup olmaması konusunda bir yığın düşünce var kafanda. bu dileğin gerçekleşecek hemde tam olması gerektiği gibi... birisi var o kişi yüksek bir yere çıkmış işinde yada başka bir şekilde yükselecek. Bu günlerde elinizden küçük bir miktar para çıkacak. Biri başına çorap örmeye çalışabilir, işlerin karışmaması adına ciddiye almamalısın. senin uğurlu sayın 3 bu sayı ile işlerinin daha hayırlı gittiğini söyleyebilirim. Berrak bir üç görünüyor çünkü
teşekkür ederim canım benim :)
o nazarım değse diye uğraşanı biliyorum ama ne yaparsa yapsın kendi ettiğini buluyo
taşınma demeyin artık bana yahu :) daha 1 ay oldu evimi taşıyalı :)
senin falın;
canım bu kişiyle beraber değilsiniz sanırım. kartlarınız ayrı yerlerde çıktı. ama sen bu kişiyle görüşmeyi çok istiyorsun, o ise biraz daha zaman geçmesi gerektiğini düşünüyor. kafasında oturtamadığı şeyler var. esasında sen özlüyor sen de onunla ciddi şeyler olsun istiyorsun kartlarınız yakınlaşmaya yönelik duruyor ama şu an ayrı görünüyorsunuz. canını sıkacak bir teklifle karşılaşabilirsin.
Falın çok aydınlık çıkmış canım.Gideceğin yolların var.Sana çokça yolculuk çıkmış.Bu yolların kimisine isminde T,R harfi olan birisi ile veya T,R harfi için gideceksin cnaım.Hayatına yeni girecek birisi çıkmış.Hane içinde sıkıntılar çıkmış biraz.Bir konuda birisine akıl vereceksin sen.Hanede iki kişinin arasına açacak birisi çıkmış bu kişi de bir erkek.Nazar göz değmeleri çıkmış falında.Haneden yola çıkaca birisi var.Etrafında senin kötü olman için uğraşa birisi var ama şu an için zararsız sadece bakıyor yani.Seni el üstünde tutan birisi çıkmış.Gelinlik giymiş yola çıkan birisi çıkmış bu sen de olabilirsin brir yakınında.Çok mutlusun mutluluğn artacakda cnaım inşallah.Hayatında da öğretmen gibi etrafında herkese karşı eğitici akıl verici bir insansın.Bir de Gayet rahat sıkıntısız bir fal çıkmış.Her eşy gönlünce olsun canım.
İikimizde beyaz tenliyiz canım sarışınız o benden daha sarışın.Şimdiden bakarsan teşekkür ederim canım.
bi dakka yeaa kim fal bakıyo burdaaaa
karşılıklı fallaşıyoruz canım..
aa espiri şeysine mi yoksa böyle ciddi ciddi çıkıyo muuu ? ay bende bi ara baktırdım hatta hayatımda ilk kez ozmn baktırdım sonra hepsi cıktı sora ben tırstım aman ne anlatıyorum benfal kısa devre söz konusuu
çıkanda oluyo çıkmayanda:) fal bu fala inanma falsız kalma hesabı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?