Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

Uzun yollar var biyere gidiceksin veya da gitmişsin. 2kişiyle beraber yola çıkıp tek bi insanla görüşmeye gidebilrsin. Ama bi kaç yolun kapanmış sanki. Birde hanene 2 kiş yılan gibi uzatmış kafasını ya senin hayatınla ilgili yada komple hanene. Akıllarında kötü düsünceler var. Herkese pek güvenmemelisin.Pek bi derdin yok gibi yada şu sıralar ciddi bi skıntın yok.Birde akrep var yani anlamayamadım özel hayatına el uzatmaya çalısan birisi olabilir. Ama için temi falınn güzel canım :)
Çok anlıyorum sayılmaz ama çevremde genelde aa söylediklerin çıkıyo falan diyorlar inanmıyrum gerçide öylesine eğlence olsun diye bakıorum arada Görünce yorumliyim dedim seninkiiiniide:)

kızlar yeni falım..

Canım kafa karmakarışık olmuş. Bir yolun var aydınlık, senin tek çıkışın bu yol şu anda. Senin için de harika bir yol.
Sana bir kapı açılıyor canım önünde beyaz bir gül var bu kapının. Onca karışıklığın içinde kaybetme ve önemsememezlik etme bu kapıyı ha :)
Başına öyle güzel bir şey geliyor ki senin, etrafındaki insanlar sadece alık alık bakıyolar şaşakalıyolar valla :) balık hafızalı bikaç insan var etrafında. Söylediklerini iki dakika sonra unutan… onlar daha bi şaşkınlık yaşıyolar.
Bak ben sana diyim şu an snein için her şey arapsaçı görünüyor ama sonrasında öyle güzel şeyler olacak ki. Zamanını beklemen lazım sadece. Bir tavuk çıkmış yavrularını besliyor ağzında yemle gelmiş yavrusunun yanına. O yavrular büyüycek senin önüne çıkan kısmetler, fırsatlar olucak.
Sonrasında sana bir yol daha görünüyor. Ve bu yolun sonunda iki kişi bir araya gelip tek kişi olmuşlar.
Bu kadar görebildim canım

çook çook temiz bir fal:)
canıım sevdiceğinle bir sürü yolun var hep elelesiniz.
sana zarar vermek isticek biri olucak ama hiçbişey yapamıcak çok uzakta.
orta boylu hafif tombul bir bayan senden yardım isticek zor durumda.
çok nazarın var çoğuda aileden tanıdıklarından..
biri var özellikle nazarım değse diye uğraşıyo sana.
uzun etekli saçı toplu bir kadın var bu tanıdığın biri ve yardım eli var sana doğru.
taşınma gibi bir durumun olabilir canım
ben beyaz o esmer tenli:))

canım merhaba :)

Sevdiğinle aranda ortak bir arkadasınız var bu kişi bir bayan. sanki sen buna oturup bişeyler anlatacaksın bu bayan senın destekcin gibi.. öncelikle gelecek bazı süpriz haberlere hazırlıklı olmanı isterim yasayacagın bazı olaylar senı ve çevrenı olumlu yönde etkileyerek mutlu edecek sanırım bu senin ya da sevdiğin kişinin işiyle ile ilgili bir mesele ve sen feraha cıkacaksın. çok güzel bir yıldız üzerinde parıldıyor resmen çok güçlü bir yıldızın çok özel bir kişiliğin var tatlım . olmasını çok istediğin bir dileğin var. olup olmaması konusunda bir yığın düşünce var kafanda. bu dileğin gerçekleşecek hemde tam olması gerektiği gibi... birisi var o kişi yüksek bir yere çıkmış işinde yada başka bir şekilde yükselecek. Bu günlerde elinizden küçük bir miktar para çıkacak. Biri başına çorap örmeye çalışabilir, işlerin karışmaması adına ciddiye almamalısın. senin uğurlu sayın 3 bu sayı ile işlerinin daha hayırlı gittiğini söyleyebilirim. Berrak bir üç görünüyor çünkü…

Falın çok aydınlık çıkmış canım.Gideceğin yolların var.Sana çokça yolculuk çıkmış.Bu yolların kimisine isminde T,R harfi olan birisi ile veya T,R harfi için gideceksin cnaım.Hayatına yeni girecek birisi çıkmış.Hane içinde sıkıntılar çıkmış biraz.Bir konuda birisine akıl vereceksin sen.Hanede iki kişinin arasına açacak birisi çıkmış bu kişi de bir erkek.Nazar göz değmeleri çıkmış falında.Haneden yola çıkaca birisi var.Etrafında senin kötü olman için uğraşa birisi var ama şu an için zararsız sadece bakıyor yani.Seni el üstünde tutan birisi çıkmış.Gelinlik giymiş yola çıkan birisi çıkmış bu sen de olabilirsin brir yakınında.Çok mutlusun mutluluğn artacakda cnaım inşallah.Hayatında da öğretmen gibi etrafında herkese karşı eğitici akıl verici bir insansın.Bir de Gayet rahat sıkıntısız bir fal çıkmış.Her eşy gönlünce olsun canım.
İikimizde beyaz tenliyiz canım sarışınız o benden daha sarışın.Şimdiden bakarsan teşekkür ederim canım.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım benim :)
ben de sana iskambil açayım senn ve falına baktırmak istediğin kişinin tenlerini yazman yeterli. aynı ten rengindeyseniz hanginiziin daha açık olduğunu yazman lazım :)

teşekkür ederim canım benim :)
o nazarım değse diye uğraşanı biliyorum ama ne yaparsa yapsın kendi ettiğini buluyo
taşınma demeyin artık bana yahu :) daha 1 ay oldu evimi taşıyalı :)

senin falın;
canım bu kişiyle beraber değilsiniz sanırım. kartlarınız ayrı yerlerde çıktı. ama sen bu kişiyle görüşmeyi çok istiyorsun, o ise biraz daha zaman geçmesi gerektiğini düşünüyor. kafasında oturtamadığı şeyler var. esasında sen özlüyor sen de onunla ciddi şeyler olsun istiyorsun kartlarınız yakınlaşmaya yönelik duruyor ama şu an ayrı görünüyorsunuz. canını sıkacak bir teklifle karşılaşabilirsin.

ağzına, enerjine sağlık canım :)
inşallah o çok istediğim iş olur da rahata ererim :)

eveet ayrıyız canım ya özlemden ölüyorum resmeen ben:))
nasıl canımı sıkıcak teklif ya aaaa..
arasa keşke öküzüm beni

teşekkr ederim canım benim :)

canım falın merkezinde sen çıktın, sen ne dersen o olacak :) kalp kartlarınız bir arada çıktı kıvılcımlar başladı mı ? senden yana bir sorun var ilişkiniz adına, başka bir erkek çıkmış senin yanında. esmer bir erkek. bu esmer erkek yüzünden sorunlar yaşıyorsun canım. sarışın erkekle aranızda güçlü bir bağ oluşmuş veya oluşacak diyelim aile kartı çıktı aranızda. özellikle erkekten yana aile kurma isteği çok fazla.

çıkanda oluyo çıkmayanda:) fal bu fala inanma falsız kalma hesabı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…