bence de harika nedenleri vardır. :))
alıştım sayılır canım. sınıflar çok kalabalık. sınıf kontrolü zor oluyor. alışıyorum zamanla. sen nasılsın. düğün ne zaman ? :)
sıkıntılarını atacak çok ferahlayacaksın başta bunu gördüm.
karşılıklı iki insan çok saf çok temiz bir sevgi ve bağlılık var aranızda, önünüze bir engel çıkmayacak, işleriniz istediğiniz gibi tıkır tıkır olacak.
canım evleneceksin görüyorum ve ona göre yorumluyorum, balayı için uçakla deniz aşırı biryere gidebilirsiniz, çok büyük eğlence görünüyor gittiğiniz yerde.
seni izleyen bir çift göz var, pek hoış bakmıyoru belkide kıskanç bir kişi bu.burnu büyükçe ama bi etkisi olmayacak.ynlız acayip fesat bu kişi.
canım nazar var çok belirgin hemde.
şu an karmaşadasın,telaşedesin ama önüne bir engel çıkmayacak ferahta olacaksın işlkerin bir bir çözülecek.
çevredeki bazı insanlar seni hayal kırıklığına uğratabilir buna hazırlıklı ol canım.
1 li zaman diliminde istediğin birşey gerçekleşebilir.ayın 1 i olabilir 1 ay yada yıl olabilir bu.
canım bana katina açar mısın :) esmerim başak burcuyum hayatımda kimse yok...ufukta var mı birileri
teşekkür ederim canım, burnu büyük kişiyi biliyorum dün de çıkmmıştı o kişi gözü çıksın demicem yazık ama nazarı çıksın
canım şu an sadece iskambil kartlarım var katina açamam üzgünüm
için yine kararmış. kafana çok takıyorsun bazı şeyleri. biraz akışına bırak canım. sorunlar kafaya takmakla çözülmüyor.küçük küçük kuşların var. kural bir kadın havalanmış uçuyor resmen. bu kadından birine haber gidecek. kumral kadın çok dik ve kendinden emin duruyor. yollarından birinin sonunda gizli bir konuşa geçecek gibi .kafa kafaya gizli bir konuşma oluyor 2 kişi arasında.sanki birilerinden birşeyler saklıyor gibiler.iri yapılı esmer bir erkek sanki birisine baskı kurmaya açılıyor gibi.
tabakta da bir büyük balık birde küçük balık karşılıklı birbirine bakıyor. ikisi de baya kısmetli kişiler.:)
ikimizde kumral. ben daha koyu tenliyim :)
merhabaaa ben geldim :)
bu falda yoğunluk bir dilek üzerine çıkmış tatlım eğer kapatırken aklından bişey geçmişse kesinlikle çok mutlu olacağın şekilde olacak, geçmemişse de eğer bir dileğin ya da çok çok istediğin şey varsa gerçek olacak. fincanında iki yunus üst alt atlıyor tuttugun dileğin neyse hemen olacak ve sen çok rahata çıkacaksın. Çok gergin günler geçirmişsin. Bu günleri geride bırakabilirsin. Ancak devamlı olarak yaşadıklarını içine atıyor ve sonradan patlıyorsun. Bu durum seni çok hırpalıyor. için çok sıkılmış. Kuruntularla daraltmışsın kendini. Bunlar çok gereksiz kuruntular. takıntılı olmamana rağmen bazen içinde biriktirip birden patlıyorsun. bu da ilişkilerine zarar verebilir dikkatli olmanda fayda var. kıskanç bir yapın olduğunuzu görüyorum bu durumu biraz törpülemelisin. çok yakında sevindirici bir haber alacaksın canım . fincanında 1 sayısı var beklediğin haberin gelmesine az kaldı. gördüğün rüyalar zaman zaman çıkıyor.6. hislerin de çok kuvvetli ...benden bu kdr güzelm :)
tamam canım, o zaman ben esmerim karşıdaki kişide esmer iskambil olsun bakalım :)))
Jadoo kiz senmi geldin falmi bakiyon canm benim:))))
teşekkür ederim canım benim
dilek tutmadım kapatırken ama gönülden dilediğim bi şey var :) aynı beni tarif ettin canım yine. çok fena patlıyorum dediğin gibi. rüyalarım bu ara dikkat çekici gerçekten. kız valla sen bugün her zamankinden fazla aştın kendini sankim :)
ağzına sağlık :)
ten yazmamışsın canım ?
evet iki gündür bakıyorum canım :) kalıcı değilim ama yine, arada takılıyorum :)
tamam :) bişey daha sormam lazım hangniz daha açıksınız, aynı ten kartını alamıyorum ikiniz için de :)
karşı taraf daha açık :)
bazen iyi saatte olsunlar bana biraz daha fazla ugruyor yine öyle br günümdeym sanırım :) begendiysen ne mutlu bana :)
ben beyaz tenliyim o da kumral. araya bir de esmer bir kız girdi canım biliyorsun anlttm durumları
beğendim teşekkür ederim canım :)
canım kart kesiminde de açılımda da esmer erkek çıktı sana. çok aşırı esmer değil.
senin gönlünden geçen hala bu çocukla olabilmek onunla yakınlaşabilmek ancak kartlarınız birbirindn ayrı düştü. ve dediğim gibi senin yanında esmer bir erkek çıktı aranızda da evlilik kartı var. bu fala göre esmer bir erkekle evleneceksin :) ancak bu erkek için az braz beklemen gerekiyor.
kumral erkek seni çok özlemiş. iki tane sevgi kartı birden çıktı erkekten yana. aklı başına mı geldi ki? ya da aklı başına gelecek pişman olacak ama iş işten geçecek esmer seni tavlayacak :)
Canım gelinlik giymiş birisi çıkmış yine falında böyle eteği uzun birisi.Bu evliliğin ucu birisine dokunuyor sanki birde yani yarar sağlayacak gibi birisi.Bu evlilikte birisinin kötü düşünceli birisinin belirgin gözü nazarı çıkmış.Evlilikle birlikte resmen bu kişinin hayatına ay doğacak.Evlenen kişininde bir müddet sonra bebeği olacak.Çok güzel temiz bir kalbin çıkmış aşk kokuyor falın yani.Bir çok yolun çıkmış.
Bir konuda seçceğin iki yolun var.Hane içi temiz çıkmış.Haneden bir erkeğe bir mektup mahkeme zarfı gibi bir haber gelecek.Haneye uzaktan gelecek birisi çıkmış.Yine haneye gelecek bir haber var.Biraz yoğunluk telaşlı zamanların var o zamanda içindesin.Denizi olan bir yere veya deniz üstünde yolculuk yapma durumun var.Bakışlaı pek hoş olmayan boyun yapısı uzun bir kadın sizi gözetlemede sürekli olarak pek iyi niyetli değil bu kişi.Bu kişiden sana iki tane haber gibi bir şey gelecek biraz canını sıakbilir bu durum.Görebildiklerim bu kadar canım.
Canım ikimizde beyaz tenli sarışınız o benden biraz daha sarışın.Şimdiden teşekkürler.
Ben nasil kacirmisim :)))) ugramiyorum fazla zamanim olmuyo bugunde oyle bi bakayim dedim telepati mi kurdun yoksa :)))
tşk ederm kuzum saolasn :) moral oldu güzel oldu :)
teşekkür ederim canım ağzına sağlık :)
bu kişiyle bir görüşme var canım. onun kalbi senin yanında senn kalbin onun yanında çıkmış. ancak sen biraz daha fedakarsın sevgini sunma konusunda. erkek kendi çıkarına olacak şekild davranıyor. senin hayatın biraz olaylı sannırım şu sıra. bir taraf komple seninle ilgili kartlar çıktı. ailenle ilgili bir durum var olumlu mu olumsuz mu bilemiyorum buna dair bir kart çıkmadı. bir de esmer bir bayan çıktı koyu tenli. aileden biri bu kişi akraba yani
evet çağırdım seni :))
benim de pek zamanım olmuyor aslında kendime ayıracağım vakti fala ayırıyorum :)
sevindim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?