Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565
bence de harika nedenleri vardır. :))
alıştım sayılır canım. sınıflar çok kalabalık. sınıf kontrolü zor oluyor. alışıyorum zamanla. sen nasılsın. düğün ne zaman ? :)

:))
sınıf kontrolü ilk sene zor olur canım zamanla alışır oturtursun her şeyi
iyiyim ben de uğraşıp duruyorum işte. düğün 9 ay 9 gün sonra

teşekkür ederim canım, burnu büyük kişiyi biliyorum dün de çıkmmıştı o kişi gözü çıksın demicem yazık ama nazarı çıksın
canım şu an sadece iskambil kartlarım var katina açamam üzgünüm

tamam canım, o zaman ben esmerim karşıdaki kişide esmer iskambil olsun bakalım :)))

teşekkür ederim canım o kumral benimdir umarım :)

canım hem kart kesiminde hem açılımda evlilik kartı çıktı. evlilik sadece düşüncede kalmış şu an ileride ne olur bilinmez ama senin yanında esmer bir erkek çıktı.
sen de mesafeler yok olsun yakınlaşma olsun istiyorsun o da yakınlaşma olsun hatta evlenelim diyor ama mesafe kartı tam ortanızda çıkmış. birinin sizi dürtmesi lazım ikiniz için. bak ben hala aynı şeyi hissediyorum sizin kaderiniz bir, bir gün yine beraber olacaksınız. bu sadece bneim hissiyatım. hayırlısı olsun hakkınızda canım

teşekkür ederim canım benim
dilek tutmadım kapatırken ama gönülden dilediğim bi şey var :) aynı beni tarif ettin canım yine. çok fena patlıyorum dediğin gibi. rüyalarım bu ara dikkat çekici gerçekten. kız valla sen bugün her zamankinden fazla aştın kendini sankim :)
ağzına sağlık :)
ten yazmamışsın canım ?

bazen iyi saatte olsunlar bana biraz daha fazla ugruyor yine öyle br günümdeym sanırım :) begendiysen ne mutlu bana :)

ben beyaz tenliyim o da kumral. araya bir de esmer bir kız girdi canım biliyorsun anlttm durumları

Canım gelinlik giymiş birisi çıkmış yine falında böyle eteği uzun birisi.Bu evliliğin ucu birisine dokunuyor sanki birde yani yarar sağlayacak gibi birisi.Bu evlilikte birisinin kötü düşünceli birisinin belirgin gözü nazarı çıkmış.Evlilikle birlikte resmen bu kişinin hayatına ay doğacak.Evlenen kişininde bir müddet sonra bebeği olacak.Çok güzel temiz bir kalbin çıkmış aşk kokuyor falın yani.Bir çok yolun çıkmış.
Bir konuda seçceğin iki yolun var.Hane içi temiz çıkmış.Haneden bir erkeğe bir mektup mahkeme zarfı gibi bir haber gelecek.Haneye uzaktan gelecek birisi çıkmış.Yine haneye gelecek bir haber var.Biraz yoğunluk telaşlı zamanların var o zamanda içindesin.Denizi olan bir yere veya deniz üstünde yolculuk yapma durumun var.Bakışlaı pek hoş olmayan boyun yapısı uzun bir kadın sizi gözetlemede sürekli olarak pek iyi niyetli değil bu kişi.Bu kişiden sana iki tane haber gibi bir şey gelecek biraz canını sıakbilir bu durum.Görebildiklerim bu kadar canım.

Canım ikimizde beyaz tenli sarışınız o benden biraz daha sarışın.Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
karşı taraf daha açık :)

canım kalp kartlarınız bir arada çıktı ancak bedensel bir mesafe var. uzak yolda olması veya ilişki olmaması anlamına gelir bu. senin hislerin onunkilere göre çok çok fazla masum. sen saf duru bir sevgi bekliyorsun ama erkekten yana sadece sevgi değil önemli olan. fiziksel yakınlaşmaya da çok önem veriyor.

bazen iyi saatte olsunlar bana biraz daha fazla ugruyor yine öyle br günümdeym sanırım :) begendiysen ne mutlu bana :)

ben beyaz tenliyim o da kumral. araya bir de esmer bir kız girdi canım biliyorsun anlttm durumları

beğendim teşekkür ederim canım :)

canım kart kesiminde de açılımda da esmer erkek çıktı sana. çok aşırı esmer değil.
senin gönlünden geçen hala bu çocukla olabilmek onunla yakınlaşabilmek ancak kartlarınız birbirindn ayrı düştü. ve dediğim gibi senin yanında esmer bir erkek çıktı aranızda da evlilik kartı var. bu fala göre esmer bir erkekle evleneceksin :) ancak bu erkek için az braz beklemen gerekiyor.
kumral erkek seni çok özlemiş. iki tane sevgi kartı birden çıktı erkekten yana. aklı başına mı geldi ki? ya da aklı başına gelecek pişman olacak ama iş işten geçecek esmer seni tavlayacak :)

tşk ederm kuzum saolasn :) moral oldu güzel oldu :)

teşekkür ederim canım ağzına sağlık :)
bu kişiyle bir görüşme var canım. onun kalbi senin yanında senn kalbin onun yanında çıkmış. ancak sen biraz daha fedakarsın sevgini sunma konusunda. erkek kendi çıkarına olacak şekild davranıyor. senin hayatın biraz olaylı sannırım şu sıra. bir taraf komple seninle ilgili kartlar çıktı. ailenle ilgili bir durum var olumlu mu olumsuz mu bilemiyorum buna dair bir kart çıkmadı. bir de esmer bir bayan çıktı koyu tenli. aileden biri bu kişi akraba yani

Çok teşekkür ederim canım ağzına sağlık

sevgili arkadaşlarım ben kaçıyorum yarın veli toplantım var uykusuz gözlerle çıkmayım velilerimin karşısına :) öpüyorum sizleri iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…