canım mesaj kutun doluydu. :)
canım burcunu da yazarmısın kova diye aklımda kalmış ama yanlış hatırlıyorumdur belki
Balık burcuyum canım.
Fincanlarını gördüm yorumlıycam birazdan.
Kazen bir başlık açmıştı falla ilgili onu okuyorum şimdi
Balık burcuyum canım.
Fincanlarını gördüm yorumlıycam birazdan.
Kazen bir başlık açmıştı falla ilgili onu okuyorum şimdi
canım iş arkadaşınla yada hem işle hem ilişki anlamında iyi bir başlangıç yapmışsın fakat ummadığın bir şekilde olaylar ters gitmiş.karşına bazı engeller çıkmış bunları aşmak için güç toplamaya çalışıyorsun.duygusal anlamda kafan karışmış su grubundan birini düşünüyorsun onunla bir geleceğim olur mu diye.genç birisi erkek kardeşin varmı belki o dur bugünlerde onunla kendinden yaşça büyük olgun birisi baban olabilir arasında bir anlaşmazlık yada kendini ispat etmeye çalışma gibi birşey oldu mu?yakın zamanda işinle ilgili yada parasal bir sıkıntı yaşayabilirsin.fakat bu konuda senin yapabileceğin birşey olmayacak. çevrendeki insanlara mahcup olacağın bir olay yaşamışsın ada yaşayaccaksın.ilerde kendinle barışık hayatından memnun sahip olduklarıyla mutlu biri olacaksın.
Eki Görüntüle 848186 Eki Görüntüle 848188 Eki Görüntüle 848192 Eki Görüntüle 848193 Eki Görüntüle 848194 Eki Görüntüle 848195
yatana kadar, falıma bakana iskambil açabilirim
iskambil bakiyorsunuz sanirsam öbceki sayfalari bir bakmi$tim . Banada bakabilirmisiniz müsayit oldugunuz zaman acaba? Bende size kahve bakarim
jadommm hg. yeni kahven yok mu kız :)
Eki Görüntüle 848186 Eki Görüntüle 848188 Eki Görüntüle 848192 Eki Görüntüle 848193 Eki Görüntüle 848194 Eki Görüntüle 848195
canımcım banada bakar mısın kahveni içtiysen ekle baakayım bendekalbiniz cok ferah tertemiz sanki iciniz aydinlanmi$ :)
kisa kisa yollariniz var bircok yere gidip geleceksiniz
bir dü$maniniz sizi uzaktanda olsa izliyor ..
önce ay gibi bir kismetiniz var daha sonra cok cok büyük bir kismetiniz elinize gecicek
müzikli bir ortama gidiceksiniz daha sonrasinra sanirim sevgiginiz ki$iyle gidiyorsunuz bu ortama fakat bu insanla ilgili bazi soru i$aretleri var aklinizda
istemediginiz biri ile görü$üp görümedigi ? konu bu olabilir mi sanki ek olarak 3 ki$i daha cikmi$ ve biri arkasini dönmü$ duruyor
ama sIkInti yapicak bir durum söz konusu degil gibi
T harfli birinden haber alicaksiniz
tabakta
cok kismetli bir dönemdesiniz sanki gökten yagmur gibi kismet yagiyor
üstünüzde bir sorumluluk var sizden büyük birine hesap veriyor gibisiniz bu i$te bazi hatalar ortaya cikabilir ama hepsi cözülecek
kücük bir tarti$ma olucak ama icinizde bir süphe kalmiycak ardidan size cok güzel bir kapi acilacak bazi degisimler yasiyabilirsiniz
karsinizda bir erkek var ve hep muhabbet halindesiniz aklinizdada hep o var size gercekten cok bagli aklinizda süphe kalsin istemiyor
simdilik görebildiklerim bu kadar
iskambil icin sevgili gerekli sanirim oda bende yok baska zaman insallah :)
ben bakarıııım:)
canım allah nazarlardan saklasın çok güzel ikidir falların. yine çok temiz çıkmış.
çok yolun var senin ya git gelle geçecek bir süre hayatın:)
biri seni bekliyo ona koşuyosun.
yolların hep açık.
biriyle tartışma yaşayabilirsin.
sana aileden gözü değen çok kişi var dikkat et.
canım hasta haberin olabilir.
bu kadar gördüm o kadar temiz ki fal:)) maşallah tekrardan:)
canımcım ben beyaz tenliyim o esmer.
bu salağın en yakın arkadaşı geçen gün seni seviyo falan diye konuştu benimle..bi baksana arıcak mı beni:))
canımcım banada bakar mısın kahveni içtiysen ekle baakayım bende
teşekkür ederim canım :)
biraz beklettim kusura bakma canım biraz işim vardı açamadım hemen falını
canım mesafelerin kapanmasını diliyorsunuz özlem kartı çıktı aranızda. kalp kartlarınız yanyana çıktı karşılıklı aşk görünüyor. gönül bağlarınız bağlanmış :)
amaa henüz ayrı takılıyorsunuz, erkeğin sana gelmesi için çok az bir zaman gerekiyor. çok uzun sürmeyecek bu zaman :) olumlu çıktı canım fal. arayacak mı diyim o zaman :)
canim yarin baksam olur mu
resimleride yükliycem ama boyutu büyükmu$ kücültmem lazim :) yarin mutlaka bakarim
canım inanılmaz derecede ferahladığını görüyorum. maşallah. Nazar şapkalı bir adam var. baban ya da aile büyüğü olabilir bu şapkalı adam. kendi içine dönmüş. yolların çok açık. bir sürü yolun var. işlerin büyük kısmını halletmişsin. ufak ufak sorunlarınız var. yine kumral bir kadın havalara uçuyor. bir yerlere gidiyor.taşınma gibi bir durum olabilir hayatında. sıra sıra giden insanlar var.
tabakta da 3 kişi var. 1 kişi onların arkasından bakıyor üzgün bir şekilde. bu kişinin boynu bükülmüş.
bana iskambil açarsan sevinirim :) ben ve o kumral. ben daha koyuyum.
teşekkür ederim canım :) kız taşınmayı geçen yine sen mi demiştin :)
canım senin kalbin onun yanında onun kalbi senin yanında çıktı. her ne kadar mesafeli olsanız da kırgın küskün olsanız da kalbiniz birbirinize çarpıyor canım. erkek mesafeleri kapatmak adına atılımlarda bulunacak gibi görünüyor. sen inatla mesafelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?