- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
doğru söylüyorsun biliyorum daha öncede yaşadım aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.
sana gelecek bir buket çiçek ya da güzel haberler var canm. arada hane içinde tartışmaların oluyor olabilir, dert edilecek şeyler değil. ayrıca özellikle de bu biten ilişkin için söylüyorum geçmiş geçmişte kaldı artık yüzünü bugüne ve geleceğe dönme zamanı geldi. çnkü geçmişte bıraktıgın senin için hyrlı değildi zaten. bunu bil ve yoluna daha güvenli şekilde devam et. hane içinde de gözler var. iki tane muradın var biri biraz zaman alacak ama sonuç olarak ikiside gerçekleşecek. çok yakında biraz para girecek hanene ancak gitmeside girmesi kadar çabuk olcak. Genelde içine kapalı, korunaklı bir haneniz olsa da yine de insanların nazarına çok geliyorsunuz. görebildiklerm bu kadar rapisam :)
sağol canım yorumuna sağlık
canım toprak grubundan bir kadın var sen bunları kendine rakip olarak görüyorsun aslında bu tek bir kadın olmayabilir emin değilim.2 yada tek kadın.bu konuda bir karar vermişsin net bir karar ama şüphelerin var.koç burcu yada ateş grubundan olgun yada daha yaşl ıbiri var bu kişinin seni kullandığını bu tür hesaplar yaptığını düşünüyorsun.bu aralar maddi anlamda kendini kısıtlamak zorunda kalmışsın. çevrenden yanlış bir bilgi almışsın. bu kişinin düşündüğü yada hayatında bu falda çıkan 2 kişiden biri olabilir ve duygularından emin değil sanırım bir 2 seçenek arasında kalıyor.
kızım ben sana diyim sen bu işi çözmüşsün :) sen söyleynce adının anıldıgı kıza baltm basak burcu. yani toprak grubu..
bilmiyorum canım bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. öyle bunalmışımki kafam olmuş bir dünya saçma sapan şeylerle uğraşıyorum ya
hepimiz öyle değil miyiz sanki
ewt öyle olmasak bu kadar fallara sarmayız dimi
kızıçeler ben geldimmmm :) buyrun fallaşalım
canımm kafanı kurcalayan seyler var senin p harfli birisimi senn kafanı karştırıyor kafanı karştıran aklındaki olan şeyin icinde p harfi var canımm sana gelicek hızlı bir haber var güzel bir haber bu canım senin etrafını büyük bir balık sarmış canım kısmetli brişey bu baya para diyorum buna bencanım sendede canım göz cıkmış göz var üzerinde canım ama bu göz sana yakın olan yakın oldugun birisinden canım seni icten ice düşman bilmiş bu insan sen ş harfi cıkmış birde canım ş harfli birisi ile 4 gün icersinde bir görşme yapıcaksın canım aklında düşündüğün birşeyle ilgili bu gördklerim bunlarr canımmm
tamam canım birazdan bende senin yorumunu yazıcam
Eki Görüntüle 848056 Eki Görüntüle 848057 Eki Görüntüle 848058 Eki Görüntüle 848060 Eki Görüntüle 848061 Eki Görüntüle 848062 Eki Görüntüle 848063 Eki Görüntüle 848064 Eki Görüntüle 848065 Eki Görüntüle 848067
canımmm uzun bir yol göryorum sende bir yola gidiyorsun sanırımm bir yolun var yani hanenden briyle gidiceksin bu yola iri birisi bu insan senin hayatında bir oluşum olucakk canım güzle bir oluşum bu iş okul aşk vs. herhngi birisi tam bilemiyorum ama eğer iş se iyi bir kurumda olucak canım bayrak göryorum devlette bir iisin olablir mi cnaım sıkılmışsın sıkıntılarından kurtulmuşsun atmışsın sıkıntılarını bir kenara yalnız bu sıkıntılar seni cok kötü yapmış canım bir erkege sırt cevirmişsin sanki yani sırtını dönmüşsün ona hayatnda brisi var mı blmyorum ama varsa dönmedysen bile ondan istemeyerekde olsa sırtını dönüceksn önümüzdeki zamanlarda cok güzel gelişmeler olucak hayatında güzel şeyler göryorum istediklerin arka arkaya olucak namaza oturmuş bir adam göryorum falında evinizin icerisinde bu adam baban kilolu değil zayıf bir adam mı ??eger öyleyse bu adam namaz klıyor sana dua ediyor göryorum s harfi var brde canım gördklerm bunlarrrdilerim herşey gönlünce olur
tamam canım birazdan bende senin yorumunu yazıcam
Eki Görüntüle 848056 Eki Görüntüle 848057 Eki Görüntüle 848058 Eki Görüntüle 848060 Eki Görüntüle 848061 Eki Görüntüle 848062 Eki Görüntüle 848063 Eki Görüntüle 848064 Eki Görüntüle 848065 Eki Görüntüle 848067
Sana arkası dönük gibi duran ama nasıl oluyorsa seni kendine çeken bi adam var. Sanırım senden adım bekliyor. Ama adım bekliyormuş gibi hissettirmiyor. Nasıl ifade edicem bilemiyorum.. Şöyle düşün küstüğün bi arkadaşın var. Selamlaşmıyor göz teması bile kurmuyorsunuz. Ama hep rastlaşıyor olabilirsiniz, sürekli rüyanda görüyor olabilirsin, arkadaşlarla sohpette laf ona geliyor olabilir. Bu ve buna benzer şekillerde aklına geliyo bu kişi sen de senin adım atman gerektiğine inanıyorsun. Aranızda bi çekim var. Çok büyük bi nazarın var. Bu 2 yerde çıktı. Sana gelecek büyük bi kısmet var iş olur aşk olur.. Tersine kürek çektiriyorlar. Ama engelleyemeyecekler sadece vakti uzatırlar. Tabağında da o adamın arkası dönük öylece bekliyor. Sen tam arkasındasın adım mı atmayı düşünüyorsun yoksa.:)
Canım bi adam var pişman olduğunu ifade etmiş barışmak için mi özür dilemek için mi bilmiyorum. Ama bu tavrı yaparken de çok saldırgan bir şekilde yapmış. Sen samimi bulmamışsın. Üzgün bi şekilde arkanı dönmüşsün. Çok netsin ona karşı. Gözünün önünde beğendiğin hayran olduğun bir çift mi var ? yoksa hayalin de olabilir. Onun gibi bir birliktelik hayalin var. Sıcak sevgi dolu.. Bu hayali kurarken ya da bu kişilere bakarken atladığın bir şey var duygu ve düşüncelerinin önünü kapama. Resmen set koymuşsun. Bunu da ilerisini göremediğinden yapmışsın sanırım. Olumlu düşünmeye başlarsan, sakin davranmayı becerebilirsen kısmetlerin birden fazla ve oluşmaya başlamış göreceksin. Bu sırada karşına biri daha çıkmış sanırım ama ezip geçmişsin. Üzerinde durmamışsın.
Canım bi adam var pişman olduğunu ifade etmiş barışmak için mi özür dilemek için mi bilmiyorum. Ama bu tavrı yaparken de çok saldırgan bir şekilde yapmış. Sen samimi bulmamışsın. Üzgün bi şekilde arkanı dönmüşsün. Çok netsin ona karşı. Gözünün önünde beğendiğin hayran olduğun bir çift mi var ? yoksa hayalin de olabilir. Onun gibi bir birliktelik hayalin var. Sıcak sevgi dolu.. Bu hayali kurarken ya da bu kişilere bakarken atladığın bir şey var duygu ve düşüncelerinin önünü kapama. Resmen set koymuşsun. Bunu da ilerisini göremediğinden yapmışsın sanırım. Olumlu düşünmeye başlarsan, sakin davranmayı becerebilirsen kısmetlerin birden fazla ve oluşmaya başlamış göreceksin. Bu sırada karşına biri daha çıkmış sanırım ama ezip geçmişsin. Üzerinde durmamışsın.
canım merhaba. müsaitsensen fallaşalım mı? kahve resmlern varsa bende kahve bakıyorum
Canım şuan yok ama olduğunda yorumlarsın olur mu ? İstersen yükle seninkine bakayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?