Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

ah canım benim üzülme sende..
evet çok üzüldüm ben geçen gece hıçkıra hıçkıra ağladım

teşekkür ederim canım uzun uzun yazılan fallara bayılıyorum :)
evet biri için bakılıyor canım. aslında ten söylemeden de bir tane bakıyorum ama o falı kendim uydurdum birkaç kişiye baktım tutan da oldu tutmayan da. sana da bakayım belki tutar :)

genel olarak esmer erkeklerden mi hoşlanıyorsun? esmer tenli erkek çıktı iki tane. geçmişinde yaşadığın ilişkiler olabilir veya yaşayacağın ilişkiler olabilir. geçmişinde açık tenli bir erkek varmış zamanla araya giren mesafeler ilişkinin bitmesine sebep olmuş.
ailen damada önem veren biri sanırım, yani herkes illa ki önem verir de. demek istediğim onu sadece damat olarak görecek kişiler değiller. kendi oğullarından ayırt etmeyecek insanlar. senin seçimlerine ve kararlarına çok önem veriyorlar.
şu an biraz sıkıntılısın. ailenle ilgili de bir sorunun var sanırım.
canım evliliğin bir süre görüşüp tanıdıktan sonra olacak. esasında evliliğe biraz mesafeli duruyorsun belki hazır hissetmiyorsun belki de seni üzen birileri oldu ve güvenemiyorsun. ancak o kişi karşına çıktığında çok fazla düşünmeyeceksin işte bu adam diyeceksin. yine esmer çıktı bak bu kişi.
evliliğin konusunda ailelerden biri ufak bir sorun çıkarabilir. ancak kolay çözülecek ve harika olacak her şey :)

yeni gordum burayi hayirli olsun bol yorumlu olsun..
buraya sadece fal bakmayi bilen ve fal acan mi gelebilir arkedes:-D
Benim gibi fal bakmayi bilmeyen ama actirmaya cok meraklilara ne olcak hee:-D:-D

teşekkür ederim, aslında bol yorumlar azaldı yaz aylarında daha hareketliydik şu an pek fırsat bulamıyoruz.
valla burdaki herkes fal açtırmaya çok meraklı :) bilmeyenler için üzgünüz ama hep bakıp hiç baktıramayınca da insan bakmak istemiyor :)

yazin isler daha iyi ha
hep baktirmam ya utanirim:)
bir defaligina baksan yeterli arada ugrar bakarim biseyler kaparim belki sizden

hay ağzın bal yesn canm saolsn. bende bakıyorum seninkine hemencecik :)

yakın bir zamanda misafirleriniz olacak. hane içinde hayırlı ve güzel konuşmalar yapacaksınız. Aklında ya da hayalinde ki şeyi gerçekleştirebilemen için çok kısa bir zaman kalmış fırsat kapını çalacak tez zamanda az daha sabır..Şu aralar midende, yada o bölgede bir ağrı hissedebilirsin. Dikkat etmende fayda var. gelecek olan güzel bir kısmetin var .bu kısmette kastettiğim sevgiliden başka birşey yanlış anlaşılmasn. ama o kdr gzl bir kapı acılacak ki sana. Gelecek olan bu kısmeti R harfli birinden alabilirsin. 6. hislerin çok kuvvtli canm özellikle de bu aralar gördüğün rüyaları yorumlarken bu hissine güven. çünkü çok güçlü önsezilerin var.

eski benimkiyle ayrıldık ya yediğim kazığı hazmedemiyorum galiba yani herşeye rağmen hala onu seviyor olmam ve onun beni sevmediğini düşünmem başka birisi olsa keşke

tmm canm olur nerde kahve resmlerin ? ayrıca hayrola canın neye sıkkın bakalım senin :18:

yavrucm kusura bakma dısarıdaydm anca girebildim.

mutlu olmayı çok hak ediyorsun.ama geçmişe yönelik hatıralarda seni bir türlü rahat bırakmıyor gördüğüm kadarıyla. bu düşüncelerden ve hatıralarla yasamaktan vazgeçmeli ve önüne bakmalısın kuzum. iki güne kalmadan çok güzel bir sevinç yaşayacaksın. ettiği laflarla senin kalbini kıran biri olmuş bu kişi pişman olacak. ayrıca 2 sayısını görüyorum 2 hafta ya da 2 aya kadar beklediğin haber ya da uzaklardan beklediğin kişi gelecek.. bir dileğin var ve bu dilek hiç ummadığın birinden alacağın bir destek sayesinde gerçek olacak.

canım benim ağzına sağlık.
geçmişi sorma hiiç önüme bakamıyorum ki
özelden son olanları anlatıcam şimdi..

eski benimkiyle ayrıldık ya yediğim kazığı hazmedemiyorum galiba yani herşeye rağmen hala onu seviyor olmam ve onun beni sevmediğini düşünmem başka birisi olsa keşke

kendine bunu yapma canm. aldatılmak nedir acısı nasıldır iyi bilirm. ben bu düşüncelerle 2 yılımı heba ettim. şimdi geri dönp baktgımda acıyorum o zamana. hytına illa birini almak zorunda mısın ayrıca ? sen pekala tek basına da mutlu olabilirsiin değil mi? bunu illa bir erkeğe baglı kılma yoksa daha çok mutsz olursun gzlm.

doğru söylüyorsun biliyorum daha öncede yaşadım aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.

yanlış yere yorum yazmışım hehehehe düzelttim:))

Son düzenleme:

tühhh. seni bu gece kaçırmışım. olsn artık eğer girdiğin bir zamanda müsait olupta bakarsan sevinirm canm bakamazsan da canın sağolsun

haneye bir misafir geliyor canm bu kişi hiç beklemediğiniz birisi.. yakın bir zamanda büyük bir sıkıntı yaşamışsın sen.çok şükür atlatmışsın bu sıkıntıyı. sıkıntının kaynağı sanki bir ayrılık acısı.. ama bu ayrılık acısından kastım birini kaybetmişsin. sevdiğin biri vefat etmiş sanırım ya da öyle bir hbr alabilirsin . Üzerindeki bulutları kaldır sen bütün olumsuzlukların üstesinden gelebilirsin. yeter ki güçlü ol. Hiç ummadığın bir şekilde bir paraya kavuşabilirsin. evinizde göz var ve sen bu kişiyi tanıyorsun. bir de benm nacizane tavsiyem bu hane içindeki gözler için evinizde kuran okutun ya da okuyun canm. A harfinden yakında gelecek haberi iyi dinle, senin hakkında söylenen güzel şeyleri iletecek.

sana gelecek bir buket çiçek ya da güzel haberler var canm. arada hane içinde tartışmaların oluyor olabilir, dert edilecek şeyler değil. ayrıca özellikle de bu biten ilişkin için söylüyorum geçmiş geçmişte kaldı artık yüzünü bugüne ve geleceğe dönme zamanı geldi. çnkü geçmişte bıraktıgın senin için hyrlı değildi zaten. bunu bil ve yoluna daha güvenli şekilde devam et. hane içinde de gözler var. iki tane muradın var biri biraz zaman alacak ama sonuç olarak ikiside gerçekleşecek. çok yakında biraz para girecek hanene ancak gitmeside girmesi kadar çabuk olcak. Genelde içine kapalı, korunaklı bir haneniz olsa da yine de insanların nazarına çok geliyorsunuz. görebildiklerm bu kadar rapisam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…