canım bir şeye çok üzülmüşsün. üzerinde karabulutlar dolaşıyor.içimi kararttı falın. dikkatli ol derim. kimsenin seni üzmesine izin verme. sen üzüntülere dayanabiliyorsan başkaları da katlanabilir. seni üzene acıma. ben zamanında acıdım bazılarına acınacak hale geldim. sen benim yaptığım hataları yapma.
kalbiniz cok ferah tertemiz sanki iciniz aydinlanmi$ :)
kisa kisa yollariniz var bircok yere gidip geleceksiniz
bir dü$maniniz sizi uzaktanda olsa izliyor ..
önce ay gibi bir kismetiniz var daha sonra cok cok büyük bir kismetiniz elinize gecicek
müzikli bir ortama gidiceksiniz daha sonrasinra sanirim sevgiginiz ki$iyle gidiyorsunuz bu ortama fakat bu insanla ilgili bazi soru i$aretleri var aklinizda
istemediginiz biri ile görü$üp görümedigi ? konu bu olabilir mi sanki ek olarak 3 ki$i daha cikmi$ ve biri arkasini dönmü$ duruyor
ama sIkInti yapicak bir durum söz konusu degil gibi
T harfli birinden haber alicaksiniz
tabakta
cok kismetli bir dönemdesiniz sanki gökten yagmur gibi kismet yagiyor
üstünüzde bir sorumluluk var sizden büyük birine hesap veriyor gibisiniz bu i$te bazi hatalar ortaya cikabilir ama hepsi cözülecek
kücük bir tarti$ma olucak ama icinizde bir süphe kalmiycak ardidan size cok güzel bir kapi acilacak bazi degisimler yasiyabilirsiniz
karsinizda bir erkek var ve hep muhabbet halindesiniz aklinizdada hep o var size gercekten cok bagli aklinizda süphe kalsin istemiyor
simdilik görebildiklerim bu kadar
iskambil icin sevgili gerekli sanirim oda bende yok baska zaman insallah :)
yeni gordum burayi hayirli olsun bol yorumlu olsun..
buraya sadece fal bakmayi bilen ve fal acan mi gelebilir arkedes:-D
Benim gibi fal bakmayi bilmeyen ama actirmaya cok meraklilara ne olcak hee:-D:-D
yok valla. ben mesafe istemiyorum. umudum hiç kalmadı. onunla iletişimi tamamen bitireceğim bu gidişle.keşke o kovalıyor ben kaçıyor olsam.
yazin isler daha iyi hateşekkür ederim, aslında bol yorumlar azaldı yaz aylarında daha hareketliydik şu an pek fırsat bulamıyoruz.
valla burdaki herkes fal açtırmaya çok meraklı :) bilmeyenler için üzgünüz ama hep bakıp hiç baktıramayınca da insan bakmak istemiyor :)
Bi göz var. Senin kısmetinde birilerinin gözü var. Hatta yakın çevrende olan birinin gözü bu.
Bu kişiye dikkat etmelisin. İçten içe haset duyuyo sana karşı.
Senin bir dileğin var çok istemişsin olmasını ve bu dileğin olacak.
Bir deven var. Mal, mülk, para, kısmet her yönden şanslı bir döneme girceksin.
2 rakamı bulunan bir tarihte bunlardan birisi gerçekleşecek.
Para gelecek size ama biraz süresi var.
Hanede bir ferahlama olacak.
Sen birşeyin mücadelesini veriyorsun, birşeyle mücadele ediyorsun.
İşte her neyle mücadele ediyorsan kısa bir zaman sonra başarıya ulaşacaksın.
Bir değil birden fazla dileğin var ve bu dileklerin gerçekleşecek.
hay ağzın bal yesn canm saolsn. bende bakıyorum seninkine hemencecik :)
Buralar pek bir sessiz kalmış.
Falımı yorumlayanların fallarını yorumlamaya çalışırım kızlar.
Neyse halim çıksın falim.
Eki Görüntüle 847679 Eki Görüntüle 847680 Eki Görüntüle 847681
Eki Görüntüle 847682 Eki Görüntüle 847683 Eki Görüntüle 847684
Eki Görüntüle 847685 Eki Görüntüle 847687 Eki Görüntüle 847688
Eki Görüntüle 847689
iyi geceler canım fallaşalım mı canım sıkkın :26:
tmm canm olur nerde kahve resmlerin ? ayrıca hayrola canın neye sıkkın bakalım senin :18:
tmm canm olur nerde kahve resmlerin ? ayrıca hayrola canın neye sıkkın bakalım senin :18:
yavrucm kusura bakma dısarıdaydm anca girebildim.
mutlu olmayı çok hak ediyorsun.ama geçmişe yönelik hatıralarda seni bir türlü rahat bırakmıyor gördüğüm kadarıyla. bu düşüncelerden ve hatıralarla yasamaktan vazgeçmeli ve önüne bakmalısın kuzum. iki güne kalmadan çok güzel bir sevinç yaşayacaksın. ettiği laflarla senin kalbini kıran biri olmuş bu kişi pişman olacak. ayrıca 2 sayısını görüyorum 2 hafta ya da 2 aya kadar beklediğin haber ya da uzaklardan beklediğin kişi gelecek.. bir dileğin var ve bu dilek hiç ummadığın birinden alacağın bir destek sayesinde gerçek olacak.
eski benimkiyle ayrıldık ya yediğim kazığı hazmedemiyorum galiba yani herşeye rağmen hala onu seviyor olmam ve onun beni sevmediğini düşünmem başka birisi olsa keşke
canım benim ağzına sağlık.
geçmişi sorma hiiç önüme bakamıyorum ki
özelden son olanları anlatıcam şimdi..
kendine bunu yapma canm. aldatılmak nedir acısı nasıldır iyi bilirm. ben bu düşüncelerle 2 yılımı heba ettim. şimdi geri dönp baktgımda acıyorum o zamana. hytına illa birini almak zorunda mısın ayrıca ? sen pekala tek basına da mutlu olabilirsiin değil mi? bunu illa bir erkeğe baglı kılma yoksa daha çok mutsz olursun gzlm.
yanlış yere yorum yazmışım hehehehe düzelttim:))kendine bunu yapma canm. aldatılmak nedir acısı nasıldır iyi bilirm. ben bu düşüncelerle 2 yılımı heba ettim. şimdi geri dönp baktgımda acıyorum o zamana. hytına illa birini almak zorunda mısın ayrıca ? sen pekala tek basına da mutlu olabilirsiin değil mi? bunu illa bir erkeğe baglı kılma yoksa daha çok mutsz olursun gzlm.
Eki Görüntüle 848186 Eki Görüntüle 848188 Eki Görüntüle 848192 Eki Görüntüle 848193 Eki Görüntüle 848194 Eki Görüntüle 848195
yatana kadar, falıma bakana iskambil açabilirim
tamam canım birazdan bende senin yorumunu yazıcam
Eki Görüntüle 848056 Eki Görüntüle 848057 Eki Görüntüle 848058 Eki Görüntüle 848060 Eki Görüntüle 848061 Eki Görüntüle 848062 Eki Görüntüle 848063 Eki Görüntüle 848064 Eki Görüntüle 848065 Eki Görüntüle 848067
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?