Bazı fotograflar bulanıktı canım tam anlayamadım fakat görebildiğim kadarıyla yorumlayayım.
Yavaş yavaş rahatlayacaksın veya rahatlamaya başlamışsın. Sende yer eden 2 önemli olayın var. Bunlar üzerinde eskisi kadar durmasan da aklını kurcalıyor. Eğer ki sıyrılmayı başarabilirsen çok hayırlı bol kısmetli güçlü bir yola gireceksin. Çok güçlü sanırım birden fazla durumu kapsıyor. Aşk, iş veya sağlam dostluklar. Hepsi bir arada da olabilir.. Bi adam var sana ondan haber gelecek. İçi seninle dolmuş taşmış. Hatta selama durmuş, sanırım sana saygı duyuyor.
kızıçeler ben geldimmmm :) buyrun fallaşalım
canım bana saygı duyan kişi nasıl bir tip çıkmış mı falda
Canım o kadar karışık ki etrafın olaylara, konuşmalara odaklanmaktan bütünü göremez hale gelmişsin. Sürekli ikili konuşmalar var. Kimisini sen yapmışsın, kimisini ise öğrenmişsin. Unutmamalısın anlatılanlar tamamen objektif olmaz. Bi adamla yüzyüzesiniz ama yollarınız kesin olarak ayrılmış. Tüm konuşmalar haberler de bunun etrafında geçiyor. Yapman gereken ya da ilerde yapacağın şey geçmişle geleceği ayırmak. O zaman senin bu kararlılığı göstereceğine inanmayan kişiler şaşkına dönecek. Olaylar istediğin kıvama gelecek.
Bazı fotograflar bulanıktı canım tam anlayamadım fakat görebildiğim kadarıyla yorumlayayım.
Yavaş yavaş rahatlayacaksın veya rahatlamaya başlamışsın. Sende yer eden 2 önemli olayın var. Bunlar üzerinde eskisi kadar durmasan da aklını kurcalıyor. Eğer ki sıyrılmayı başarabilirsen çok hayırlı bol kısmetli güçlü bir yola gireceksin. Çok güçlü sanırım birden fazla durumu kapsıyor. Aşk, iş veya sağlam dostluklar. Hepsi bir arada da olabilir.. Bi adam var sana ondan haber gelecek. İçi seninle dolmuş taşmış. Hatta selama durmuş, sanırım sana saygı duyuyor.
tşk ederm canm. yollarınız kesn olarak ayrılmış derken artık tamamen bittiğini mi kastediyorsn pki?
Yüz yüze gelecek bir ortamdaysanız eğer tepkisizsiniz. Net olarak verilmiş bi ayrılık kararı gibi.. İkinizde de adım atma durumu yok. Ama ortamlarınız farklıysa hala birbirinizi düşünüyorsunuz ama birliktelik söz konusu değil yakın zaman için. Önce çevrendeki olayları düşünmekten sıyrılıp asıl nedeni bulmalısın..
Canimm sIkIlmi$sinicin kararmi$
sanki ders calisiyor gibi bir masa ba$inda uzun uzun dü$ünüyorsun ama ba$inin üstünde bir lale var
Lale a$k anlaminda senin arkada$ olarak gördügün birinin sana a$ik olmasi anlamina gelir süpriz bir a$k yani
3 tane temiz yolun var 3 ü de acik
beklemedigin bir anda kö$eye kisilmi$ bir bir durum ya$iycaksin bir erkekle ba$baäa ve seni $a$irtacak itiraflar gelicek arka arkaya cok $a$iracaksin canim
sana gelicek eger ben burda gördügüm dogruysa sana elinde bir cicekle gelicek..
farkli ortamlarda bile olsaniz o seni dü$ünüyor
tabak
nazar var üstünde yine bir yolun var
biraz kari$ik cikmis ama kesin olarak kar$ilikli bir konu$maniz olacak ama zamani var bu zaman dilimi icinde de biraz sIkIntili bir sürec olucak yüz vermiycek konu$miycak sende arkani dönmü$ olacaksin kalbin kirilacak.. ama zaman herseyi degistirecek gibi görünüyor
çok mu zaman var canımCanimm sIkIlmi$sinicin kararmi$
sanki ders calisiyor gibi bir masa ba$inda uzun uzun dü$ünüyorsun ama ba$inin üstünde bir lale var
Lale a$k anlaminda senin arkada$ olarak gördügün birinin sana a$ik olmasi anlamina gelir süpriz bir a$k yani
3 tane temiz yolun var 3 ü de acik
beklemedigin bir anda kö$eye kisilmi$ bir bir durum ya$iycaksin bir erkekle ba$baäa ve seni $a$irtacak itiraflar gelicek arka arkaya cok $a$iracaksin canim
sana gelicek eger ben burda gördügüm dogruysa sana elinde bir cicekle gelicek..
farkli ortamlarda bile olsaniz o seni dü$ünüyor
tabak
nazar var üstünde yine bir yolun var
biraz kari$ik cikmis ama kesin olarak kar$ilikli bir konu$maniz olacak ama zamani var bu zaman dilimi icinde de biraz sIkIntili bir sürec olucak yüz vermiycek konu$miycak sende arkani dönmü$ olacaksin kalbin kirilacak.. ama zaman herseyi degistirecek gibi görünüyor
çok mu zaman var canım
Eki Görüntüle 849315 Eki Görüntüle 849316 Eki Görüntüle 849317 Eki Görüntüle 849318 Eki Görüntüle 849319 Eki Görüntüle 849320
Bu da benim falim beklerim kizlar :)
yuklesem banada bakarmısın?yuklersen bende sana bakarım:)
bir kısmetin var erkek değil ama bu maddi anlamda yada iş anlamda yakın zamanda.
e harfli biriyle konuşmaya gidiceksin koşa koşa ama temiz biri bu.
nazarın var.
sıkıntını atmana az bir zaman kalmış canım için ferah çıkmış.
biri yardım edicek çok taktığın bir konuda sana.
ağlayabilirsin yakın zamanda..
çabaladığın her neyse olmasına o kadar az kalmış ki sıkma canını bebeğim
falimi yüklemi$tim bir önceki sayfada olmali yanliz sizi resimler cok büyük olmu$
Eki Görüntüle 849315 Eki Görüntüle 849316 Eki Görüntüle 849317 Eki Görüntüle 849318 Eki Görüntüle 849319 Eki Görüntüle 849320
Bu da benim falim beklerim kizlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?