Muhabbet-i Fal :)

Fal baktırmak isteyen arkadaşlara hangi falı önerirsiniz?

• Ankete Katılan
    565

Bazı fotograflar bulanıktı canım tam anlayamadım fakat görebildiğim kadarıyla yorumlayayım.
Yavaş yavaş rahatlayacaksın veya rahatlamaya başlamışsın. Sende yer eden 2 önemli olayın var. Bunlar üzerinde eskisi kadar durmasan da aklını kurcalıyor. Eğer ki sıyrılmayı başarabilirsen çok hayırlı bol kısmetli güçlü bir yola gireceksin. Çok güçlü sanırım birden fazla durumu kapsıyor. Aşk, iş veya sağlam dostluklar. Hepsi bir arada da olabilir.. Bi adam var sana ondan haber gelecek. İçi seninle dolmuş taşmış. Hatta selama durmuş, sanırım sana saygı duyuyor.

canım bana saygı duyan kişi nasıl bir tip çıkmış mı falda

kızıçeler ben geldimmmm :) buyrun fallaşalım

Canım o kadar karışık ki etrafın olaylara, konuşmalara odaklanmaktan bütünü göremez hale gelmişsin. Sürekli ikili konuşmalar var. Kimisini sen yapmışsın, kimisini ise öğrenmişsin. Unutmamalısın anlatılanlar tamamen objektif olmaz. Bi adamla yüzyüzesiniz ama yollarınız kesin olarak ayrılmış. Tüm konuşmalar haberler de bunun etrafında geçiyor. Yapman gereken ya da ilerde yapacağın şey geçmişle geleceği ayırmak. O zaman senin bu kararlılığı göstereceğine inanmayan kişiler şaşkına dönecek. Olaylar istediğin kıvama gelecek.

tşk ederm canm. yollarınız kesn olarak ayrılmış derken artık tamamen bittiğini mi kastediyorsn pki?

canım sen bu aralar üzgünsünbaya bir dolmuşsun. bazı şeyleri içine atmışsın. duygusal anlamda kararsızlığın var onu mu seçsem bunu mu seçsem diye.fakat kararında doğru olanı manevi anlamda içine sinecek olanı seçmek istiyorsun.yani artık ilişki anlamında ne olacaksa bu düzgün şekilde olsun istiyorsun.nasıl desem hani insanın ilişkileri olur bunlardan zarar görür derki artık ne olacaksa kocamla olsun evleneyim ne yaşayacaksam onunla yaşıyım öyle bir düşüncen var.var mı? merak ettim.1. söylediğin çocuk onun bu aralar maddi sıkıntıları var yada çalışıyorsa kazancını emeğine karşılık az buluyor. daha çok bunları düşünüyor.hırslı biri galiba.falında seni göremedim canım.2. çocuk iyi niyetli biri sana tamamen temiz duygular besliyor sana karşı.bu kişi sana bir teklifle gelecek fakat sen istemeyeceksin. bunlar çıktı canım

tşk ederm canm. yollarınız kesn olarak ayrılmış derken artık tamamen bittiğini mi kastediyorsn pki?

Yüz yüze gelecek bir ortamdaysanız eğer tepkisizsiniz. Net olarak verilmiş bi ayrılık kararı gibi.. İkinizde de adım atma durumu yok. Ama ortamlarınız farklıysa hala birbirinizi düşünüyorsunuz ama birliktelik söz konusu değil yakın zaman için. Önce çevrendeki olayları düşünmekten sıyrılıp asıl nedeni bulmalısın..

tşk ederm canm ne de güzl söyledn.. sağolasn.

Canimm sIkIlmi$sin icin kararmi$
sanki ders calisiyor gibi bir masa ba$inda uzun uzun dü$ünüyorsun ama ba$inin üstünde bir lale var
Lale a$k anlaminda senin arkada$ olarak gördügün birinin sana a$ik olmasi anlamina gelir süpriz bir a$k yani
3 tane temiz yolun var 3 ü de acik
beklemedigin bir anda kö$eye kisilmi$ bir bir durum ya$iycaksin bir erkekle ba$baäa ve seni $a$irtacak itiraflar gelicek arka arkaya cok $a$iracaksin canim
sana gelicek eger ben burda gördügüm dogruysa sana elinde bir cicekle gelicek..
farkli ortamlarda bile olsaniz o seni dü$ünüyor

tabak
nazar var üstünde yine bir yolun var
biraz kari$ik cikmis ama kesin olarak kar$ilikli bir konu$maniz olacak ama zamani var bu zaman dilimi icinde de biraz sIkIntili bir sürec olucak yüz vermiycek konu$miycak sende arkani dönmü$ olacaksin kalbin kirilacak.. ama zaman herseyi degistirecek gibi görünüyor

yuklesem banada bakarmısın?yuklersen bende sana bakarım:)

çok mu zaman var canım

bir kısmetin var erkek değil ama bu maddi anlamda yada iş anlamda yakın zamanda.
e harfli biriyle konuşmaya gidiceksin koşa koşa ama temiz biri bu.
nazarın var.
sıkıntını atmana az bir zaman kalmış canım için ferah çıkmış.
biri yardım edicek çok taktığın bir konuda sana.
ağlayabilirsin yakın zamanda..
çabaladığın her neyse olmasına o kadar az kalmış ki sıkma canını bebeğim

Te$ekkür ederim canim aman hayat sIkIntiyla geciyor i$te elimde ne bir i$ var ne de sevgili bundan sonra kpss calisirim bide burda takilirim yapcak bi$iy yok..

Tolin`e

resimler büyük oldugundan alinti yapmak istemedim canim buraya yaziyorum
Icin cok sIkIlmi$
hane icinde karar a$amasina gelmi$ bir konu var ve hane di$indan bazi insanlar sizin kararinizi bekliyor
konu i$ ile ilgili gibi geldi bana
bir kimse var görü$mek istediginiz kar$i kar$iya geleceksiniz ama konu$maniz cok kisa sürebilir bu da sizi biraz sarsicak sanki .. beklediginiz gibi olmayabilir
sizin arkanizda ba$i kapali bir bayan var hep arkanizda sizin sizi dualariyla koruyor
cok fazla karma$a var güvenmemeniz gereken insanlar var etrafinizda sizde sanki bunlari biliyor gibi kendinizi korumaya calisiyorsunuz
bir erkek araciligi ile elinize cok yüklü bir para gecicek bu durum bazilarini kizdirabilir
sizin farketmediginiz belki arkadas gibi gördügünüz birisi sizin pesinizde hep sizi izliyor..
sizden biraz daha uzun boylu ve zayif biri
cok güzel bir ortam icine gireceksiniz ve güzel bir muhabbet gecicek bu da size epey moral vericek
benden bu kadar umarim yorumlayabilmi$imdir
benim falimda 277. sayfanin sonunda

Son düzenleme:

simdiii sana bı haber gelıcekmıs aslında galıba senınde bekledıgın bı haber bu ancak bunun onune bazı engeller konulmus ve bu haberın gelmesı bıraz gecıkmıs ancak bu engel atlatılmıs ve yakın zamanda bu haber gelıyo sana
sıkıntın varmıs ancak bunuda atmana az kalmıs cunku butun telve fıncanın en ucunda toplanmıs yanı cok az bı zaman daha sabretmen gerekıcek
sen bırısının yardımıyla bı erkekle bulusucaksın sevgılın varmı bılemedım ama sende bu bulusmayı ıster bı vazıyette cıkmıssın ve bu bulusmadan sonra bu kısıyle bulusmalarınız sıklasıcak ozellıkle bulusmanın bırısı 3 lu bı vakıtte olucak ve konusmalar cok temız olarak cıkmıs ve bu erkek ust tarafı genıs senden de bıraz daha uzun bırısı
bı yola gıtme dusuncen var galıba yol temız ama sonradan gıtmekten vazgecıceksın
sankı bırının sende gozu var gıbı de yok gıbı de yanı cok belırgın bı goz dııl
hane ıcerısınde kocaman bı tane akrep cıkmıs ve kuyrugunun altı sımsıyah yanı bırısı yuzunden aılenızde buyuk sıkıntılar olucak gıbı gordum ben
benden bu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…